PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
CaroShell wrote:Ja już po wizycie!
CRL 6 mm z pikawką❤️
FHR [+]
Wg USG 6+6
Termin z USG 1.10
Dostałam skierowania na badania 1 trymestru i od razu na prenatalne.
Kolejna wizyta 26.02 💪
Jezuuusku 🥹
Wspaniałe wieści ❤️❤️❤️ czekałam na te informacje ❤️🥰
CaroShell lubi tę wiadomość
05.02.26 r. - B-hcg: 3715, progesteron: 26,6
07.02.26 r. - B-hcg: 7965,4, progesteron: 22,92
20.02. - czekam na USG 🥹🤞🏻 -
Ja też mam drugi tydzień podwyższoną ale miałam też infekcję i nie wiązałam tego z ciążąPanna_M wrote:Właśnie powiedział mi lekarz, że do 37,2 może być, al ja już mam ciut za dużo. Z drugiej strony każdy organizm jest inny 🤔 ja nawet mrów widziałam, że w ciąży może być stan podgorączkowy
-
Weronka89 wrote:Ja mam zaplanowany na początek marca, czytałam że niby bezpieczny, ale też się zastanawiam… daj znać jakbyś coś się dowiedziała w temacie
Ja czytałam same info ,że nie powinno się w 1 trymestrze robić. Bo opary podczas zabiegu są i żeby tego nie wdychać. Ja odpuszczę ,trudno.👱33 🧔32
02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie.
01.2026 zaczynamy starania ♥️
4.02 - ⏸️ jasna kreska 😍
7.02 - 1 beta - 419,
Progesteron - 31,100.
9.02 - 2 beta - 916,
Progesteron - 27,100.
2.03 - pierwsza wizyta usg 🤞 -
Hej, mam do odsprzedania całe opakowanie leku Bonjesta z terminem ważności 01.2029. Ja już nie potrzebuję a szkoda mi żeby się zmarnował więc gdyby ktoś potrzebował prośba o wiadomość [email protected]
myślę, że uda nam się dogadać odnośnie ceny i sposobu wysyłki. Odbiór osobisty tylko w Łodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego, 22:10
-
Hej,
gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt, serduszek i bet ♥️ ekstra wieści.
Ja jutro mam wizytę, ale to tak na szybko po skierowania właśnie na badania. Plus do diabetologa, bo jestem po operacji bariatrycznej i trochę nie wiadomo co zrobić z moją krzywa cukrową, bo nie wolno mi jej robić. Z drugiej strony w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową i to tak na grubo... Więc czeka mnie jeszcze szukanie diabetologa z prawdziwego zdarzenia 🫣
Dzisiaj mój żołądek wykręca fikołki, tak się źle jeszcze nie czułam. To znaczy czułam, w pierwszym trymestrze donoszonej ciąży 😅 ale chyba wyparłam. Mdłości nie ma, ale zaparcia, wzdęcia, jakieś takie ogólne niestrawności, koszmar. Plus faktycznie jak pisałyscie częstsze parcie na mocz, ale wiem, że na początku ciąży to ze względu na progesteron.
W pracy powiedziałam bezpośredniej przełożonej, bo inaczej bym nie dostała wolnego na kolejną wizytę, ostatnio się tego nazbierało. Trudną sytuację mamy w biurze i moje odejście namiesza bardzo i widziałam jak bardzo ją to 'ruszyło' 🫣 Ale reszcie zespołu powiem pewnie po wizycie 24.02. Póki czuję się względnie, to też chcę pracować, zobaczymy jak się wszystko potoczy. Tylko dobija mnie dojazd, bo codziennie robię 150km i wstaję o 4.30 🫣
-