Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Dorka.38 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nawet nie probuje was nadrabiac, od dwoch dni mozna powiedziec tez jestem na zwolnieniu, znaczy przestalam doic krowy😜 to znowu w domu kupa ogarniania, wiecznie odwlekany temont trzeba pomalu zaczynac.

Bylam dzis na wizycie takiej dodatkowej bo mialam w piatek ale doktor sie spoznil kupa pacjentek czekala i wizyta nie byla dluga wiec dzis mi pomierzyl dokladnie dzidziusia, organy wewnętrzne mase rzeczy mi tlumaczyl co widzi dla mnie to czarna magia ale ogolnie rozbawil mnie bo w koncu mowi no idealnie jestbpodoba mu sie bardzo ten dzieciak i jak ja go nie bede chciala to on sobie go chetnie wezmie🤣

Szyjke mam ponad 5 cm, dostalam skierowania na krztusiec i rsv, powiedzialam zeby na grype i covid nawet mi nie pisal bo tego robic nie bede. Tak samo jak nie wybieram sie juz na trzecie usg pytalam stwierdzil ze nie ma sensu,wszystko jest dobrze, poza tym moj lekarz ma chyba lepszy sprzet niz w tamtej przychodni i wiedze tez bardzo duza, pracowal kiedys przy tych prenatalych usg robil je.

A no i udalo sie uchwycic kawalek buzki noska w 3d chociaz zakrywal sie czym tylko mogl, reka noga ale mam fajna fotke juz wisi na lodowce😊

Mysle pomalu rozgladac sie za rzeczami czas szybko leci, powiedzcie na jakie dostawki sie zeecyfowalyscie? Mialo byc stacjonarne lizeczko drewniane sle chybs nsjpierw kupimy takie mobilne mniejsze zrby na kilka miesiecy starczylo zanim remont zrobimy bedziemy w moim rodzinnym domu mieszkać i wygodniej bedzie chyba z malym na kolkach

Niecierpliwa2, Frena, White1, aganieszkam lubią tę wiadomość

👩🏻86’ 👱🏻‍♂️79’
    2011 👦🏻
    1cs
    11.02 ⏸️ 5dni przed 🐒
    13.02 BHCG 102 prog 24,6
    17.02 BHCG 595 tsh 0,912
    03.03 pierwsza wizyta (6+1)❤️?
    26.03 łyżeczkowanie po poronieniu zatrzymanym, serduszko się nie pojawiło

21.06 blada druga kreska w 14dpo
    3.07 BHCG 953
    05.07 ciąża pozamaciczna, metotreksat
    Pol roku przerwy po cp

31.01.2026 słaba druga kreska 1cs
    05.02 BHCG 163
    07.02 BHCG 394
    11.02 BHCG 2158
    13.02 usg lokalizacyjne pęcherzyk w macicy👍🏻
    27.02 wizyta serduszkowa? 7+2 tak jest ❤️ crl 1,08cm fhr 146

preg.png
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam u innej Pani Doktor i powiedziała, że zrobi mi reendo. Wypełni kanały, ale niestety będzie musiała zrobić jedno zdjęcie punktowe
    Ogółem fajnie, że nie trzeba usuwać

snieżka, Niecierpliwa2, Frena, FloristKa, Karos31, aganieszkam, White1 lubią tę wiadomość

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

preg.png
  • Panna_M Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.38 wrote:
    Hej nawet nie probuje was nadrabiac, od dwoch dni mozna powiedziec tez jestem na zwolnieniu, znaczy przestalam doic krowy😜 to znowu w domu kupa ogarniania, wiecznie odwlekany temont trzeba pomalu zaczynac.

Bylam dzis na wizycie takiej dodatkowej bo mialam w piatek ale doktor sie spoznil kupa pacjentek czekala i wizyta nie byla dluga wiec dzis mi pomierzyl dokladnie dzidziusia, organy wewnętrzne mase rzeczy mi tlumaczyl co widzi dla mnie to czarna magia ale ogolnie rozbawil mnie bo w koncu mowi no idealnie jestbpodoba mu sie bardzo ten dzieciak i jak ja go nie bede chciala to on sobie go chetnie wezmie🤣

Szyjke mam ponad 5 cm, dostalam skierowania na krztusiec i rsv, powiedzialam zeby na grype i covid nawet mi nie pisal bo tego robic nie bede. Tak samo jak nie wybieram sie juz na trzecie usg pytalam stwierdzil ze nie ma sensu,wszystko jest dobrze, poza tym moj lekarz ma chyba lepszy sprzet niz w tamtej przychodni i wiedze tez bardzo duza, pracowal kiedys przy tych prenatalych usg robil je.

A no i udalo sie uchwycic kawalek buzki noska w 3d chociaz zakrywal sie czym tylko mogl, reka noga ale mam fajna fotke juz wisi na lodowce😊

Mysle pomalu rozgladac sie za rzeczami czas szybko leci, powiedzcie na jakie dostawki sie zeecyfowalyscie? Mialo byc stacjonarne lizeczko drewniane sle chybs nsjpierw kupimy takie mobilne mniejsze zrby na kilka miesiecy starczylo zanim remont zrobimy bedziemy w moim rodzinnym domu mieszkać i wygodniej bedzie chyba z malym na kolkach

Super, że z dzidziusiem wszystko jest dobrze :)
    Oj czas leci, ja mam wrażenie, że przez te trzy tygodnie brzuch urósł mi już bardzo, a jeszcze tyle czasu przed nami 🙈
    Ja zdecydowałam się od razu na drewniane łóżeczko. Mieszkamy w boku, więc i miejsce mamy ograniczone.

👧 31 👨32
    09.2025 CB 💔 1cs
    Czekamy 💛 10.2026 ⏳
  • Frena Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marty.Na wrote:
    Ja byłam u innej Pani Doktor i powiedziała, że zrobi mi reendo. Wypełni kanały, ale niestety będzie musiała zrobić jedno zdjęcie punktowe
    Ogółem fajnie, że nie trzeba usuwać

Mam nadzieję, że zrobi Ci dobrze tego zęba i będziesz miała temat z głowy, a to CRP też się uspokoi 🙂

Marty.Na, Niecierpliwa2 lubią tę wiadomość

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • Frena Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.38 wrote:

Wow! Zazdroszczę tej długości szyjki 😅 można z mężem szaleć bez obaw i przeciwskazań 😅

Co do łóżeczka to u nas na początek kosz Mojżesza na kółkach zamiast dostawki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca, 18:08

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • babajagapatrzy Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal mam mały brzuch, byłam dziś w pracy i dziewczyny żartowały, że pewnie ma wynajętą surogatkę 🫢 od kiedy jestem na zwolnieniu waga mi się zatrzymała - pewnie przez dużą aktywność.

Dorka, my chyba zdecydujemy się na Chicco next to me magic evo.

Z moich jagodzianek nici, prawie nie ma jagód, nazbierałam może z 250ml ❤️‍🩹 muszę skądś kupić, bo jak nie zjem jagodzianki, to się uduszę! A sklepowa do domowej się nie umywa.

Martyna, super, że nie trzeba rwać!

Marty.Na lubi tę wiadomość

• Frena Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze rodziców proszę żeby mi kupili jagody 🙂 U siebie zupełnie nie wiedziałabym gdzie, a u nich w mieście jest rynek/targ gdzie wszystko jest i jagody też 😀 wczoraj przed snem własnie myślałam o mamy jagodziankach i sie zastanawiałam, czy będzie robić w tym roku 😀

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • FloristKa Ekspertka

Wysłany: 8 lipca, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zdecydowałam na lionelo lunę plus wymienić materac.

Łódź '91
    1. 🩷 2020
    2. 🩷2023 💔24tydz
    3. 🩵 2026 ⬇️
    preg.png
  • White1 Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy dostawkę Chicco Next 2 Me, tylko muszę wymienić materac i kupić nowe prześcieradła.

Co do jagód to chodziły za mną od kilku miesięcy, a dzisiaj udało się w końcu upolować na targu, 20zł za pół litra, zjadłam całe, było warto 🤤

Update pokoju o komody
    https://ibb.co/7JtGPnPb
    Teraz ze spokojem mogę sobie powoli kompletować wyprawkę, bo będzie gdzie wszystko trzymać 🩷🩵
    Tylko chyba jakiś karnisz, firanki czy coś by wypadało dokupić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca, 22:04

Niecierpliwa2, Ala87 lubią tę wiadomość

👧26 🧑27 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie

01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
    01.26 IVF 18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
    08.06 330g 🩵🧸
    01.07 660g ☀️

preg.png
  • Kingus 1 Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    My mamy dostawkę Chicco Next 2 Me, tylko muszę wymienić materac i kupić nowe prześcieradła.

Co do jagód to chodziły za mną od kilku miesięcy, a dzisiaj udało się w końcu upolować na targu, 20zł za pół litra, zjadłam całe, było warto 🤤

Update pokoju o komody
    https://ibb.co/7JtGPnPb
    Teraz ze spokojem mogę sobie powoli kompletować wyprawkę, bo będzie gdzie wszystko trzymać 🩷🩵
    Tylko chyba jakiś karnisz, firanki czy coś by wypadało dokupić

Ale piękny pokoik i komoda też śliczna. Myślę że można jakiś karnisz i firanki. Zależy co lubisz. 🥰

Ja dziś byłam u okulisty żeby dostać profilaktycznie zaświadczenie odnośnie tego porodu.😀🍀
    Pani Doktor bez problemu wypisała, że ze względu na dużą krótkowzroczność, laserowa korekcje wady wzroku oraz zwyrodnienie plamki żółtej i pęknięcia w oku spowodowane wylewami krwi. Przeciwskazanie do wysiłku fizycznego i porodu siłami natury.

Tak więc zaświadczenie wystawione w razie czego. Chociaż mój ginekolog i tak zrobi cesarkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:38

White1 lubi tę wiadomość

Starania od 01/23

AP-K- 03/2024
    09/23 -IUI -❌
    01/24 - FET (AZ)-❌
    09/24 - FET (AZ)- ❌
    10/24 - FET (AZ) - ❌
    03/25 - FET (AZ) - ❌

01/26 - ET - (KD) ❤️🍀

6 komórek - 3.1.1❄️ 2.1.2❄️ mrozaczek 🤗

Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
    cross match - 22,4%
    allo mlr - 26,7%
    Mikrobiom macicy - ✅
    On: nasienie ✅ kariotyp ✅

Prenatalne 21.03.26 - ryzyka niskie prawdopodobnie 💙
    Połówkowe 💙 - 480 gram

preg.png
‹‹ 345 346 347 348 349
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ