Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Dorka.38 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nawet nie probuje was nadrabiac, od dwoch dni mozna powiedziec tez jestem na zwolnieniu, znaczy przestalam doic krowy😜 to znowu w domu kupa ogarniania, wiecznie odwlekany temont trzeba pomalu zaczynac.

Bylam dzis na wizycie takiej dodatkowej bo mialam w piatek ale doktor sie spoznil kupa pacjentek czekala i wizyta nie byla dluga wiec dzis mi pomierzyl dokladnie dzidziusia, organy wewnętrzne mase rzeczy mi tlumaczyl co widzi dla mnie to czarna magia ale ogolnie rozbawil mnie bo w koncu mowi no idealnie jestbpodoba mu sie bardzo ten dzieciak i jak ja go nie bede chciala to on sobie go chetnie wezmie🤣

Szyjke mam ponad 5 cm, dostalam skierowania na krztusiec i rsv, powiedzialam zeby na grype i covid nawet mi nie pisal bo tego robic nie bede. Tak samo jak nie wybieram sie juz na trzecie usg pytalam stwierdzil ze nie ma sensu,wszystko jest dobrze, poza tym moj lekarz ma chyba lepszy sprzet niz w tamtej przychodni i wiedze tez bardzo duza, pracowal kiedys przy tych prenatalych usg robil je.

A no i udalo sie uchwycic kawalek buzki noska w 3d chociaz zakrywal sie czym tylko mogl, reka noga ale mam fajna fotke juz wisi na lodowce😊

Mysle pomalu rozgladac sie za rzeczami czas szybko leci, powiedzcie na jakie dostawki sie zeecyfowalyscie? Mialo byc stacjonarne lizeczko drewniane sle chybs nsjpierw kupimy takie mobilne mniejsze zrby na kilka miesiecy starczylo zanim remont zrobimy bedziemy w moim rodzinnym domu mieszkać i wygodniej bedzie chyba z malym na kolkach

Niecierpliwa2, Frena, White1, aganieszkam, kleopatr4 lubią tę wiadomość

👩🏻86’ 👱🏻‍♂️79’
    2011 👦🏻
    1cs
    11.02 ⏸️ 5dni przed 🐒
    13.02 BHCG 102 prog 24,6
    17.02 BHCG 595 tsh 0,912
    03.03 pierwsza wizyta (6+1)❤️?
    26.03 łyżeczkowanie po poronieniu zatrzymanym, serduszko się nie pojawiło

21.06 blada druga kreska w 14dpo
    3.07 BHCG 953
    05.07 ciąża pozamaciczna, metotreksat
    Pol roku przerwy po cp

31.01.2026 słaba druga kreska 1cs
    05.02 BHCG 163
    07.02 BHCG 394
    11.02 BHCG 2158
    13.02 usg lokalizacyjne pęcherzyk w macicy👍🏻
    27.02 wizyta serduszkowa? 7+2 tak jest ❤️ crl 1,08cm fhr 146

preg.png
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam u innej Pani Doktor i powiedziała, że zrobi mi reendo. Wypełni kanały, ale niestety będzie musiała zrobić jedno zdjęcie punktowe
    Ogółem fajnie, że nie trzeba usuwać

snieżka, Niecierpliwa2, Frena, FloristKa, Karos31, aganieszkam, White1 lubią tę wiadomość

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

preg.png
  • Panna_M Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.38 wrote:
    Hej nawet nie probuje was nadrabiac, od dwoch dni mozna powiedziec tez jestem na zwolnieniu, znaczy przestalam doic krowy😜 to znowu w domu kupa ogarniania, wiecznie odwlekany temont trzeba pomalu zaczynac.

Bylam dzis na wizycie takiej dodatkowej bo mialam w piatek ale doktor sie spoznil kupa pacjentek czekala i wizyta nie byla dluga wiec dzis mi pomierzyl dokladnie dzidziusia, organy wewnętrzne mase rzeczy mi tlumaczyl co widzi dla mnie to czarna magia ale ogolnie rozbawil mnie bo w koncu mowi no idealnie jestbpodoba mu sie bardzo ten dzieciak i jak ja go nie bede chciala to on sobie go chetnie wezmie🤣

Szyjke mam ponad 5 cm, dostalam skierowania na krztusiec i rsv, powiedzialam zeby na grype i covid nawet mi nie pisal bo tego robic nie bede. Tak samo jak nie wybieram sie juz na trzecie usg pytalam stwierdzil ze nie ma sensu,wszystko jest dobrze, poza tym moj lekarz ma chyba lepszy sprzet niz w tamtej przychodni i wiedze tez bardzo duza, pracowal kiedys przy tych prenatalych usg robil je.

A no i udalo sie uchwycic kawalek buzki noska w 3d chociaz zakrywal sie czym tylko mogl, reka noga ale mam fajna fotke juz wisi na lodowce😊

Mysle pomalu rozgladac sie za rzeczami czas szybko leci, powiedzcie na jakie dostawki sie zeecyfowalyscie? Mialo byc stacjonarne lizeczko drewniane sle chybs nsjpierw kupimy takie mobilne mniejsze zrby na kilka miesiecy starczylo zanim remont zrobimy bedziemy w moim rodzinnym domu mieszkać i wygodniej bedzie chyba z malym na kolkach

Super, że z dzidziusiem wszystko jest dobrze :)
    Oj czas leci, ja mam wrażenie, że przez te trzy tygodnie brzuch urósł mi już bardzo, a jeszcze tyle czasu przed nami 🙈
    Ja zdecydowałam się od razu na drewniane łóżeczko. Mieszkamy w boku, więc i miejsce mamy ograniczone.

👧 31 👨32
    09.2025 CB 💔 1cs
    Czekamy 💛 10.2026 ⏳
  • Frena Ekspertka

Wysłany: 8 lipca, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marty.Na wrote:
    Ja byłam u innej Pani Doktor i powiedziała, że zrobi mi reendo. Wypełni kanały, ale niestety będzie musiała zrobić jedno zdjęcie punktowe
    Ogółem fajnie, że nie trzeba usuwać

Mam nadzieję, że zrobi Ci dobrze tego zęba i będziesz miała temat z głowy, a to CRP też się uspokoi 🙂

Marty.Na, Niecierpliwa2 lubią tę wiadomość

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • Frena Ekspertka

Wysłany: 8 lipca, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.38 wrote:

Wow! Zazdroszczę tej długości szyjki 😅 można z mężem szaleć bez obaw i przeciwskazań 😅

Co do łóżeczka to u nas na początek kosz Mojżesza na kółkach zamiast dostawki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca, 18:08

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • babajagapatrzy Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal mam mały brzuch, byłam dziś w pracy i dziewczyny żartowały, że pewnie ma wynajętą surogatkę 🫢 od kiedy jestem na zwolnieniu waga mi się zatrzymała - pewnie przez dużą aktywność.

Dorka, my chyba zdecydujemy się na Chicco next to me magic evo.

Z moich jagodzianek nici, prawie nie ma jagód, nazbierałam może z 250ml ❤️‍🩹 muszę skądś kupić, bo jak nie zjem jagodzianki, to się uduszę! A sklepowa do domowej się nie umywa.

Martyna, super, że nie trzeba rwać!

Marty.Na lubi tę wiadomość

• Frena Ekspertka

Wysłany: 8 lipca, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze rodziców proszę żeby mi kupili jagody 🙂 U siebie zupełnie nie wiedziałabym gdzie, a u nich w mieście jest rynek/targ gdzie wszystko jest i jagody też 😀 wczoraj przed snem własnie myślałam o mamy jagodziankach i sie zastanawiałam, czy będzie robić w tym roku 😀

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • FloristKa Ekspertka

Wysłany: 8 lipca, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zdecydowałam na lionelo lunę plus wymienić materac.

Łódź '91
    1. 🩷 2020
    2. 🩷2023 💔24tydz
    3. 🩵 2026 ⬇️
    preg.png
  • White1 Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy dostawkę Chicco Next 2 Me, tylko muszę wymienić materac i kupić nowe prześcieradła.

Co do jagód to chodziły za mną od kilku miesięcy, a dzisiaj udało się w końcu upolować na targu, 20zł za pół litra, zjadłam całe, było warto 🤤

Update pokoju o komody
    https://ibb.co/7JtGPnPb
    Teraz ze spokojem mogę sobie powoli kompletować wyprawkę, bo będzie gdzie wszystko trzymać 🩷🩵
    Tylko chyba jakiś karnisz, firanki czy coś by wypadało dokupić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca, 22:04

Niecierpliwa2, Ala87, kleopatr4, Frena, Karos31, Jenny93 lubią tę wiadomość

👧26 🧑27 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie

01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
    01.26 IVF 18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
    08.06 330g 🩵🧸
    01.07 660g ☀️
    27.07 1120g 🦭

preg.png
  • Kingus 1 Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    My mamy dostawkę Chicco Next 2 Me, tylko muszę wymienić materac i kupić nowe prześcieradła.

Co do jagód to chodziły za mną od kilku miesięcy, a dzisiaj udało się w końcu upolować na targu, 20zł za pół litra, zjadłam całe, było warto 🤤

Update pokoju o komody
    https://ibb.co/7JtGPnPb
    Teraz ze spokojem mogę sobie powoli kompletować wyprawkę, bo będzie gdzie wszystko trzymać 🩷🩵
    Tylko chyba jakiś karnisz, firanki czy coś by wypadało dokupić

Ale piękny pokoik i komoda też śliczna. Myślę że można jakiś karnisz i firanki. Zależy co lubisz. 🥰

Ja dziś byłam u okulisty żeby dostać profilaktycznie zaświadczenie odnośnie tego porodu.😀🍀
    Pani Doktor bez problemu wypisała, że ze względu na dużą krótkowzroczność, laserowa korekcje wady wzroku oraz zwyrodnienie plamki żółtej i pęknięcia w oku spowodowane wylewami krwi. Przeciwskazanie do wysiłku fizycznego i porodu siłami natury.

Tak więc zaświadczenie wystawione w razie czego. Chociaż mój ginekolog i tak zrobi cesarkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 06:38

White1, Frena, aganieszkam lubią tę wiadomość

Starania od 01/23

AP-K- 03/2024
    09/23 -IUI -❌
    01/24 - FET (AZ)-❌
    09/24 - FET (AZ)- ❌
    10/24 - FET (AZ) - ❌
    03/25 - FET (AZ) - ❌

01/26 - ET - (KD) ❤️🍀

6 komórek - 3.1.1❄️ 2.1.2❄️ mrozaczek 🤗

Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
    cross match - 22,4%
    allo mlr - 26,7%
    Mikrobiom macicy - ✅
    On: nasienie ✅ kariotyp ✅

1 Prenatalne ryzyka niskie prawdopodobnie 💙
    Połówkowe 💙 - 480 gram
    3 Prenatalne 💙 - 1700 gram

preg.png
  • Dorka.38 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frena- szkoda ze z moim nie ma brykania🤦🏻‍♀️🙄 chlop mi sie zablokowal przez te ciaze nie ma opcji boi sie chociaz wszystko teraz jest dobrze-z poczatku byl krwiak maly i krwawienie, tak teraz nie i koniec bo tam jest dziecko no on nie moze ech

👩🏻86’ 👱🏻‍♂️79’
    2011 👦🏻
    1cs
    11.02 ⏸️ 5dni przed 🐒
    13.02 BHCG 102 prog 24,6
    17.02 BHCG 595 tsh 0,912
    03.03 pierwsza wizyta (6+1)❤️?
    26.03 łyżeczkowanie po poronieniu zatrzymanym, serduszko się nie pojawiło

21.06 blada druga kreska w 14dpo
    3.07 BHCG 953
    05.07 ciąża pozamaciczna, metotreksat
    Pol roku przerwy po cp

31.01.2026 słaba druga kreska 1cs
    05.02 BHCG 163
    07.02 BHCG 394
    11.02 BHCG 2158
    13.02 usg lokalizacyjne pęcherzyk w macicy👍🏻
    27.02 wizyta serduszkowa? 7+2 tak jest ❤️ crl 1,08cm fhr 146

preg.png
  • Frena Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, eeech 😕 co zrobić, siłą go nie przymusisz przecież 😅 może się jeszcze przekona 🙂

Dzisiaj odkąd wstałam tak mnie pachwiny bolą 😕 pierwszy raz mam takie coś.

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • FloristKa Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny pokoik !

Frena mnie tez dzis ciągnie pachwina po prawej stronie, po badaniu. Dzidzia ok. Usg jak zwykle ciulowe, nie chciało wyliczyć wagi, ale powiedziala ze wszystko na 29 tydz, dziś (28+0) szyjka ok pessar trzyma. Troche mnie przestraszyła, bo mowi ze wody jej sie malo wydaje ale potem zmierzyła i było ok afi 12 chyba z tego co pamiętam... ale ja już ziarenko zasiane i te dwa tyg do następnej wizyty to już mam z głowy. 😭 Fajnie, że posiew ujemny chociaz.
    Mówiła tez ze prawdopodobnie będę miec cesarkę wiec w sumie zostały mi 2mc!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 11:55

Niecierpliwa2, Frena lubią tę wiadomość

Łódź '91
    1. 🩷 2020
    2. 🩷2023 💔24tydz
    3. 🩵 2026 ⬇️
    preg.png
  • Megmery Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeśli chodzi o dostawke, to dostaniemy od znajomych używaną, taką która będzie na tym samym poziomie co nasze łóżko. Inni znajomi też mówili, że mogą nam oddać łóżeczko turystyczne, więc może to będzie takie dodatkowe łóżeczko. Zobaczymy ;)

Miałam dziś krzywą cukrową i wyniki mam … dziwne. Po pierwsze nie jestem pewna czy czegoś nie pomylili, bo część badania brałam z pakietu, a do 1 punktu dopłacałam. Przez to trochę niejasne jest dla mnie który punkt jest który i czy przypadkiem ten po godzinie nie jest zdublowany, a ten ostatni nie został zbadany mimo pobrania. Ale jeśli nic nie jest pomylone, to wyniki prezentują się następująco:

Na czczo: 60
    Po godzinie: 90
    Po dwóch: 87

Wizytę mam dopiero w poniedziałek, więc do tego czasu będę chyba czytać o hipoglikemii xd Co myślicie? Ja pewnie będę chciała sobie założyć sensor na 2 tygodnie.

02.25 cb💔
    10.25 cb💔

✅kariotypy, regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕

🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR, cd138 5/10

⏸️12.02.26
    18.02.26 - 2,8 mm Sezamka
    03.03.26 - 0,67 cm i ❤️
    26.03.26 - 2,77 cm bobaska

preg.png[/url]

Jestem dobrej myśli 🙏💖
  • Niecierpliwa2 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megmery wrote:
    My jeśli chodzi o dostawke, to dostaniemy od znajomych używaną, taką która będzie na tym samym poziomie co nasze łóżko. Inni znajomi też mówili, że mogą nam oddać łóżeczko turystyczne, więc może to będzie takie dodatkowe łóżeczko. Zobaczymy ;)

Miałam dziś krzywą cukrową i wyniki mam … dziwne. Po pierwsze nie jestem pewna czy czegoś nie pomylili, bo część badania brałam z pakietu, a do 1 punktu dopłacałam. Przez to trochę niejasne jest dla mnie który punkt jest który i czy przypadkiem ten po godzinie nie jest zdublowany, a ten ostatni nie został zbadany mimo pobrania. Ale jeśli nic nie jest pomylone, to wyniki prezentują się następująco:

Na czczo: 60
    Po godzinie: 90
    Po dwóch: 87

Wizytę mam dopiero w poniedziałek, więc do tego czasu będę chyba czytać o hipoglikemii xd Co myślicie? Ja pewnie będę chciała sobie założyć sensor na 2 tygodnie.

Miałam bardzo podobne wyniki (chyba 66, 90, 83) i nadal nie wiem co o nich myśleć szczerze mówiąc 😅 Lekarka na wizycie powiedziała, że mam sobie poczytać o diecie i jeść coś przed spaniem, żeby nie było takiego spadku w nocy. Ale ogólnie jej zdaniem nie ma powodów do niepokoju, jeżeli nie mam objawów hipoglikemii. Ja oczywiście trochę się wystraszyłam, ale rzeczywiście jak pracowałam to mogłam mieć zbyt długie przerwy między posiłkami. Teraz jem więcej białka i częstsze posiłki. Za tydzień mam zamiar zrobić jeszcze glukozę i insulinę na czczo i pójść z tym do internistki z pakietu, bo mam bardzo fajną i rzeczową. Jeśli też powie, że nie trzeba nic z tym robić, to nie będę drążyła, jeżeli skieruje mnie do diabetologa, to pewnie sensor zalecą. Z tego, co czytałam niektóre kobiety mają obniżony cukier w ciąży i rzeczywiście jak odgrzebałam wyniki sprzed miesiąca i początku ciąży to na czczo miałam niewiele ponad 70 zwykle. Daj znać, co Tobie powie lekarz 😊

Megmery lubi tę wiadomość

preg.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po wizycie jest super, mamy 1100g na liczniku!💪💪💪

Z 8 percentyla ulokowalismy sie w 22 i oby szło to sobie powolutku w tę stronę:)) poza tym wszystko dobrze, pani dr zadowolona wiec ja rowniez :) tylko cisnienie niziutkie i mam pic dwie kawki dziennie😁🥰

Frena, White1, kleopatr4, snieżka, FloristKa, Niecierpliwa2, Blossomka, Ninia, Marty.Na, Paulina1106, Jenny93, babajagapatrzy lubią tę wiadomość

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Frena Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FloristKa, super że szyjka się trzyma 💪 a możesz powiedzieć czemu cesarka?

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem że mierze sobie czasem glukometrem cukry i zdarza się hipoglikemia. Są spadki jak zapomnę zjeść… mam niby przekąski gdzieś zwykle pod ręką ale ja cukrów prostych raczej nie spożywam, odzwyczaiłam się… i to jest trudne do ogarnięcia. Potem zimne poty, kołatanie serca i procedura zdrowienie czyli daje książeczkę do ręki, kładę się na kanapę i wcinam daktyle🥴 Ostatnio wlatuje też pomarańcza i jest ok. Chętnie poczytam o Waszych poczynaniach z tym zjawiskiem. Agnieszko pamiętam że coś wspominałaś ale jaki wpływ maja te wahania na dziecko?
    Położna poleca po prostu nie dopuszczać do takiego stanu, ale jak to jest w prozie życia z maluszkiem biegającym po domu to wiecie😆

Niecierpliwa2 lubi tę wiadomość

#1 2024 – poród domowy🪷

💔cb 01/26

#2 2026⏳

preg.png
    age.png
  • Megmery Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam żadnych objawów hipoglikemii, nic mną nie telepie, mam energię itp. Faktycznie już na początku ciąży miałam glukozę na czczo 74, podejrzewam że wzrosła mi bardzo insulina i stąd te wyniki. Jedyne co, to właśnie tak od drugiego trymestru bardzo bardzo mnie ciągnie do słodyczy. Staram się hamować, ale wychodzi to różnie. Przed ciążą wyrównałam insulinę i nie jadłam w ogóle słodyczy, już miałam taki stan, w którym mnie w ogóle nie ciągnęło! Zobaczymy co powie lekarz, w sumie z czystej ciekawości założyłabym ten sensor na dwa tygodnie.

Niecierpliwa2, kleopatr4 lubią tę wiadomość

02.25 cb💔
    10.25 cb💔

✅kariotypy, regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕

🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR, cd138 5/10

⏸️12.02.26
    18.02.26 - 2,8 mm Sezamka
    03.03.26 - 0,67 cm i ❤️
    26.03.26 - 2,77 cm bobaska

preg.png[/url]

Jestem dobrej myśli 🙏💖
  • FloristKa Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frena wrote:
    FloristKa, super że szyjka się trzyma 💪 a możesz powiedzieć czemu cesarka?
    No właśnie w sumie nie wiem. Powiedziała, że jak mialam pierwsza cc to teraz pewnie tez, ale wydaje mi sie ze u mnie pewnie zdejmą szwy i pójdzie samo 🤣

Frena, kleopatr4 lubią tę wiadomość

Łódź '91
    1. 🩷 2020
    2. 🩷2023 💔24tydz
    3. 🩵 2026 ⬇️
    preg.png
‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ