Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚

Oceń ten wątek:
  • Marty.Na Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleopatr4 wrote:
    Co spowodowało, że pojawiły się takie myśli?
    Nie mam pojęcia. Od przedwczoraj, szczególnie w nocy mam takie myśli i obawy. Nie umiałam spać z powodu zgagi i jakoś myśli same zeszły na te kwestie

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔

preg.png
  • Frena Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marty.Na, ja myślę, że "takie" myśli, a już na pewno obawa przed zmianą jest czymś normalnym. Trudno być cały czas w euforii choćby nie wiem jak człowiek czekał na tego nowego małego człowieka. Obawy świadczą o tym, że jesteś dojrzałą osobą, która ma świadomość, że różnie w życiu bywa i czasami coś pójdzie nie tak jak powinno. Najważniejsze jest to jak te myśli na Ciebie wpływają, czy powodują, że zaczepiasz się na nich i wpadasz w wir negatywnych rozmyślań, czy pozwalasz im pojawić się i minąć. Mi też czasami coś przez głowę przemknie w stylu "a co jeśli..." ale one po prostu pojawiają się i za chwilę ich nie ma, nie pochylam się nad nimi.

Jeśli miałabym coś poradzić, to zastanów się czy te obawy nie są spowodowane czymś co nawet niechcący przeczytałaś, obejrzałaś w internecie. Moja ściana na fb potrafi być cała w dołujących historiach z grup mamusiowych, których wcale nie chcę czytać, a jednak się wyświetlają przez to jak social media są skonstruowane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:42

Niecierpliwa2 lubi tę wiadomość

'91 + '90

01.2026 ⏸️
    preg.png

04.2025 👼🏼26 tc.
‹‹ 357 358 359 360 361
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ