Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no znam przypadek ze dziecko tylko na piersi a okres po 8 tygodniach
i to nei jeden taki przypadek znam
u nas to dzis byla taka kupa po nocy ze szok. chyba zle zapielam pampersa albo zsunal sie przez noc jak maly sie krecil bo pampers byl praktycznie czysty a cala kupa wyszla bokiem w nogawkecala nogawka w gown**
caly bodziak, spodenki i nawet na moje przescieradlo przesiaklo hahaha
oh boze zebyscie widzialy moja mine jak mialam zaczac cos z tym robic
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Aniqa slodka malutka
Krzysiuniu tez cudasny
mnie tez boli brzuch tak jak na @ ale przeciez podobno jak sie karmi cycusiem to nie ma sie @- ciekawe ile w tym przwdy. Wczoraj musialam nospe wziasc bo tak mnie brzuch napitalal
Noc ciezka - marudna
Byla u mnie klientka na makijaz - maly byl z tatusiemi jakos go uspal hihihi nie maial wyboru. Klientka przyniosla Nikusiowi gryzaczek bo w koncu dzisiaj Mikolaj. Od tesciowki dostal grzechotke i pajacyk - troche duzy bo 74 rozmiar ale lepiej taki niz za maly- my dostalismy czekoladki od tesciowki i mini choineczke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:15
paaolka lubi tę wiadomość
-
Dziekujemy
Aniqa Twoja Hanusia cudna jest, taka duża z niej juz kobietka
My dziś 6 tyg konczymyczyli okres połogu tez mi sie kończy...rano bolał mnie brzuch troche jak na okrees, ale wlasnie zastanawiam sie jak to jest..czy normalnie okres moze przyjsc jak sie karmi piersią?
Co do śladu po szczepieniu to Krzyś przez dłuższy czas miał takie zgrubienie fioletowe, potem zaczeła sie pod tym zbierac ropka, no i podczas kąpieli kilka dni temu pękło to i ta ropka wypłyneła, no i teraz mamy strupek. Ponoć nic sie nim z nie robi a to normalany objaw dobrze przyjętej szczepionki.
Kasiula09 zapomniałam! MIałam Ci dac znac czy ta maść vitella ictamo pogaga na krostki na buzi...powiem Ci że na poczatku jak stosowałam nie widziałam duzego efektu a potem naprzemian z Alantanem smarowałam i jest lepiej, wiec nie wiem czy to nie ten Alantan.. a u Was jak buźka teraz wygląda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:16
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Paolka Krzysio cudny
u nas na buzi ma takie krostki czerwone poczatkowo byly z bialymi łepkami a widze ze zanikaja i ma bardzi suchutka skore na buzi i nad noskiem i przy brwiach. Pediatra ostatnio powiedziala ze to tradzik i zeby oliwka brac na ta sucha skóre. Alantan mam próbki wiec spróbuje moze cos podziala i u nas. Ten kremik sobie zapisze w razie czego
A my jutro chrzcimy Zuzie mam nadzieje ze bedzie grzeczna zwlaszcza w kosciele.paaolka lubi tę wiadomość
-
Aniqua i Paaolka, śliczne dzieciaczki
U nas po pleśniawkach nie ma już śladuMyślicie, że mogę przestać już pędzlować buzię antybiotykiem? Bo lekarka kazała nam aż przez 7 dni.
Z tym okresem, to możliwe, że się go dostaje podczas karmienia piersią. Moja przyjaciółka urodziła miesiąc przede mną i już po 6 tyg. był u niej okres mimo, że dzidzia wyłącznie na cycu. Ja dostałam równo po 2 miesiącach, ale ja karmię mieszanie.
-
Pisałyście o zmianach u dzieci w 3 miesiącu. Przez to, że jestem cały czas z Małgosią nie mogłam nic nowego wymyślić, ale wczoraj przyjechał mój m., który nie widział dziecięcia od niedzieli i mówi, że zachowanie zmieniło jej się nie do poznania. Stwierdził, że "mówi pełnymi zdaniami"
Faktycznie, potrafi puścić długą wiązankę gugania
No i tatuś nazwał ją w pełni interaktywną, bo macha kończynami na wszystkie strony i reaguje na zaczepki i wygłupy śmiechem. Poważnie rozmawia z misiami na karuzeli i masakruje misia zawieszonego na łóżeczku.
Z drugiej strony, ma kryzys smoczkowy. Nie pozwoli go sobie wsadzić, a jak już to zaraz pluje nim na odległość. Za to częściej domaga się mojej i tylko mojej obecności. Trudną ją oszukać tatą, babcią lub dziadkiem. Musi być mama i koniecSisilla, Anoolka lubią tę wiadomość