X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadło mnie choróbstwo :-( 38,2 st :-(

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dwumiesięczniak oprócz tego co dziewczyny napisały no może poza próbami przekręcania z pleców na bok bo tego nie robi jak mu zapodam palce wskazujące to siada razem z głową tj głowa nie zostaje z tyłu. Ale nie robię tego często no bo to chyba jeszcze nie czas

Sisilla lubi tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś szok dziś. Od 3 godzin się drze. Mąż na barbórce a ja zaraz dostane fo głowy. Nawet nie ma mowy o suszarce i spabiu. Help!

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka moja Mała to samo. Ryk. Szarpanie piersi, nerwy. Spać nie chce:/

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mezus zaraz idzie na piwko z kumplem na miasto a ja sama :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella boje się że u mojej to drugi skok:x położyłam ją teraz na swoim łóżku niech się drze bo mnie już ręce kregoslup i wszystko boli.
    O dziwo po 2min sie uspokoiła sama :o
    A jak mąż wróci to ona pewnie padnie ze zmeczenia i wyjdzie że histeryzowałam :/

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franuka dzisiaj tez gazy męczyły, aż sie przebudzał ze swojje popołudniowej drzemki. Ale do wytrzymania, tylko przy kolacji też mi sie prężył biedak..:( teraz usypia z karuzelką w łożeczku, mam nadzieję, że usnie bo jak na niego to męcząco.

Mój podobnie jak Scęście, tylko jeszcze nawija jak szalony:P za to z plecków sie nie przekręca na boczki jeszcze ;) ale z brzuszka na plecki juz tak ;)
    i wali raczkami w zabawki- to na pewno świadomie, bo robi to co chwila i sie usmiecha i gada do nich i je obserwuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 21:04

ataga4 lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas nie wiem co sie dzieje ale od 8 godziny Zuza spala tylko 15 minut i moze ze dwa razy po 5 w bujaku, teraz tez zamiast isc spac to lezy i marudzi ahh jak wczoraj przespala caly dzien tak dzis wogole masakra

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam b.dobry humor, byla koleżanka wygadalam jej sie, wyzalilam, poplotkowalysmy i kurcze jak ja sie dobrze czuje, zadnych nerwow niemam, jestem zrelaksowana, do ludzi mi trzeba!!!
    Hania spi od 19,

pestka, ataga4, Nelly lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomnialam dodac do rozwoju ze hania gaworzy, mowi gi,hi,gu,ej, he, czasem da sie cos zrozumiec jako hej, czyli po goralsku juz mi tu mowi.

pestka, Sisilla, Nelly, lubek lubią tę wiadomość

• renatkach Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka tez już zasnęła, ale też miała dzisiaj marudny dzień.

Aniqa wyślij mam aktualne zdjęcie Hani, bo dawno jej nie pokazywałaś :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Mój dwumiesięczniak oprócz tego co dziewczyny napisały no może poza próbami przekręcania z pleców na bok bo tego nie robi jak mu zapodam palce wskazujące to siada razem z głową tj głowa nie zostaje z tyłu. Ale nie robię tego często no bo to chyba jeszcze nie czas
    A no wlasnie tego nie napisalam. Tez jak podam mu palce to zaciska je na amen i lepek odrywa . Ale mu nie pozwalam zbytnii bo sie boje ze to za wczesnie na taki wysilek??

• Scęście Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzis byl mega aniolek. Nie mial wgl czasu marudzenia. Doslownie 0. Kazdy placz czy miauk byl po cos. Prosil o jesc, o zmiane pozycji lub miejsca lezenia. Spal i jadl lub lezal grzecznie az zasypial gdy juz go zmoglo. No cudownie dzis sie zachowywal :). Spi od 21.30. Od 18 grzecznie czuwal.

pestka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po cycusiu, Hania spi,ja wpierniczam biszkopty,
    To rano wysle zdjecie.

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my na cycusiu :-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa sliczna ta Twoja Hania, widać ze juz taka rozumna, i spojrzenie mądre, uśmiech super :)

Aniqa lubi tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka slodycz!! Dokladnie jak ataga mowi. Widac jej "starszyzne" :) my po 1 karmieniu. Maly spal 4h i zglodnial :-)

Aniqa lubi tę wiadomość

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 02:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhhh... Auuu... No i dostałam okres. 10 miesięcy od ostatniego (w styczniu). Prawie 1.5 miecha po cesarce. Odzwyczaiłam się.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My karmienie 2,ale na moje życzenie bo gramoliła mi sie po tym wyrku to dostawilam ja do cycusia.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wlasnie na karmieniu 1 zazwyczaj tu jest 2 ale Zuzia dala wczoraj popis i usnela kolo pólnocy.

Aniqa ale slodka, widac ze juz rozumie co sie dzieje kolo niej :-)

preg.png
‹‹ 1024 1025 1026 1027 1028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ