Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój dwumiesięczniak oprócz tego co dziewczyny napisały no może poza próbami przekręcania z pleców na bok bo tego nie robi jak mu zapodam palce wskazujące to siada razem z głową tj głowa nie zostaje z tyłu. Ale nie robię tego często no bo to chyba jeszcze nie czas
Sisilla lubi tę wiadomość
-
Nutella boje się że u mojej to drugi skok:x położyłam ją teraz na swoim łóżku niech się drze bo mnie już ręce kregoslup i wszystko boli.
O dziwo po 2min sie uspokoiła sama :o
A jak mąż wróci to ona pewnie padnie ze zmeczenia i wyjdzie że histeryzowałam -
Franuka dzisiaj tez gazy męczyły, aż sie przebudzał ze swojje popołudniowej drzemki. Ale do wytrzymania, tylko przy kolacji też mi sie prężył biedak..
teraz usypia z karuzelką w łożeczku, mam nadzieję, że usnie bo jak na niego to męcząco.
Mój podobnie jak Scęście, tylko jeszcze nawija jak szalony:P za to z plecków sie nie przekręca na boczki jeszczeale z brzuszka na plecki juz tak
i wali raczkami w zabawki- to na pewno świadomie, bo robi to co chwila i sie usmiecha i gada do nich i je obserwujeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 21:04
ataga4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Mój dwumiesięczniak oprócz tego co dziewczyny napisały no może poza próbami przekręcania z pleców na bok bo tego nie robi jak mu zapodam palce wskazujące to siada razem z głową tj głowa nie zostaje z tyłu. Ale nie robię tego często no bo to chyba jeszcze nie czas
-
Moj dzis byl mega aniolek. Nie mial wgl czasu marudzenia. Doslownie 0. Kazdy placz czy miauk byl po cos. Prosil o jesc, o zmiane pozycji lub miejsca lezenia. Spal i jadl lub lezal grzecznie az zasypial gdy juz go zmoglo. No cudownie dzis sie zachowywal
. Spi od 21.30. Od 18 grzecznie czuwal.
pestka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny