Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:Tofirus a ile dziennie pijesz ten Femaltikier bo zamierzam sobie zamówić i nie wiem czy jedno opakowanie czy od razu dwa
Ja piję raz dziennie wieczorem z ciepłym mlekiem. W opakowaniu jest tylko 12 saszetek, więc na długo nie wystarcza. -
Sroka wrote:jeśli macie dobrego lekarza, to może Wam wypisać bebilon pepti 1 z dha na receptę i za puszkę 450g na zniżkę wychodzi 17,50zł.
kurcze szkoda ze nie wpadłam na to wcześniej bo we wtorek bylismy a teraz dopiero w styczniu buuuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:28
-
ataga4 wrote:Paaolka a jaka herbatke laktacyjna pijesz? Ja pilam Bocianka, na poczatku w ogóle mi nie smakowal a potem nawet bardzo mi zasmakowal
Chwilowo się skończył i brakuje mi jego smaku, zawsze to jakieś urozmaicenie w ubogiej diecie
ataga4 lubi tę wiadomość
-
dzisiaj rano przylazla tsciowka i powiedzial ,, Grzegorz wczoraj mi nagadal i mowil zebym nie przychodzila do was na gore bo sie stresujecie,,- nie zaprzeczylam i myslalam ze rzeczywiscie odpusci ale sie mylilam - byla juz 3 razy
no kurde tej babie nie przegada
a przed chwila byla i powiedziala ze moze byc poszla na spacer z malym - kutfa ona mi bedzie mowila kiedy mam co robicale mam nerwa brrrrr
-
ataga4 wrote:Mój mąż pracuje jako elektryk, elektromonter. Robią instalacje i modernizacje linii w fabrykach samochodów. W święta takie fabryki mają przestoj więc oni wtedy wchodzą i robią swoje wykorzystując to że linie i maszyny nie pracują, bo tak to muszą to robić w międzyczasie. Przykro że go nie będzie, tym bardziej że to pierwsze nasze święta Bozego Narodzenia na swoim mieszkaniu i na dodatek we trójkę
A jednak będą we dwójkę
Chyba się już przyzwyczailam do tego że delegacja wypada najczęściej w święta, sylwestra, ale rozstania i tęsknota są i tak najcięższe
Paaolka a jaka herbatke laktacyjna pijesz? Ja pilam Bocianka, na poczatku w ogóle mi nie smakowal a potem nawet bardzo mi zasmakowalChwilowo się skończył i brakuje mi jego smaku, zawsze to jakieś urozmaicenie w ubogiej diecie
A no to faktycznie najłatwiej takie modernizacje fabrykach robić jak one nie pracują..szkoda tylko że własnie w takich fajnych i typowo rodzinnych momentach jak święta i to jeszcze pierwsze z Kajtusiem mąż nie może byc z Wami...
Ja piję herbatkę z Herbapolu dla kobiet karmiących, troche inaczej smakuje niż bocianek, ale bardzo delikatnie sie rózni, bo pierwszą która kupiłam był własnie bocianek, a teraz kupuję już Herbapol. One wszystkie praktycznie mają to samo w składziemi przeszkadzał w smaku ten anyż poczatkowo, ale się przyzwyczaiłam
-
Aniqa wrote:Mimo ze uciagne tylko np 30? Spróbuje wygenerowac troche czasu jak maz bedzie karmil mm, jak jeszcze piszecie ze przeciwciala jednak są to moze warto powalczyc,
Wczoraj jak bylam po skierowanie na morfologie to przepisal mi tez bebion pepti na znizke i zaplacilam 17.20 za puszke
Pewnie, że tak! Dziś uciagniesz 30 a za 3 dni 60 o ile będziesz robić to regularnieHania ma skaze, że Babilon pepti? Cena ładna
ja dokarmiam bebilonem ha
-
Moj Antek pije teraz na brzuszek Debridat i jest o wiele lepiej, pierdki robi nawet przez sen i nie budzi się i nie stęka już tak jak wczesniej.
A pokarmu w cycach mam az za duzo i w nocy czasem wstaje i już ręcznie na ściągam bo nie moge wytzrymac z bólu i takie guzy mam.
Moja dziecina w nocy budzi się 2 razy o 1 i o 6. Potem już ma ciężko zasnać ale czaem się udaje. W dzień ostatnio zasypia kolo 12 i śpi 4 godziny ale tylko raz dziennie.
Dużo Antosiek ze mną rozmawia i dużo się smieje. Ale tez duzo popłakuje przez to że ciągle mu wycieram oczy i coś tam mu wpuszcam. Nienawidzii tego i wccale mu się nie dziwie.
-
Smutas taki twój Antoś ma już rytm jak starsze dziecko, może on myśli, że ma już 2 lata a nie dwa miesiące
A tak serio, to moja śpi 3-4 razy w ciagu dnia, ale tak naprawdę to sensowna jest drzemka od 12-15 reszta, to zabawa ja ją usypiam, odkładam, ryk, usypiam, odkła dam, sąsiad pierdnie, ryk. Serio można dostać czegoś w łeb, teraz też taka zakichana drzemka, kręgosłup mi siadaataga4 lubi tę wiadomość
-
To tak jak u mnie
W ciągu dnia Jędruś śpi a raczej drzemie po 15 minut i koniec. A najprędzej mi zaśnie na poduszce do karmienia z cycolkiem w buziWtedy to może spać nawet dwie godziny ale co mi z tego jak uziemiona jestem.
Sroka, ataga4, Sisilla lubią tę wiadomość
-
I po szczepieniach. W momencie wkłócia wielki ryk, nigdy jeszcze tak nie płakała. Aż mi łzy poleciały. Ale później wtuliła się we mnie i się uspokoiła. Później doustna szczepionka też jej nie spasowała. W sumie wyszło nas 780zl
dostała biogaje na wzdęty brzuszek i pierdy. Musze też uważać na główkę bo preferuje prawà stronę i częściej mam dawać ją na brzuszek by gazy odchodziły o główkę ćwiczyła.
-
nick nieaktualnyataga4 wrote:Aniqa z tego co piszesz to Hania je co 4-5 godzin a noc prawie całą przesypia (wyłączając to karmienie o polnocy) - fajnie. Kiedy jej sie tak ustaliło te odstepy? Marze o tym żeby Kajtek jadł co 4h...
-
nick nieaktualnyletty wrote:Pewnie, że tak! Dziś uciagniesz 30 a za 3 dni 60 o ile będziesz robić to regularnie
Hania ma skaze, że Babilon pepti? Cena ładna
ja dokarmiam bebilonem ha
Hania miala kolki i ponoc skaze.