Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLubek to dobrze ze was przyjeła,
Strasznie dlugo czeka sie u ciebie na wizyte, u mnie z miejsca przyjmują.
Hania odsypia szczepienia, na poczatku stycznia idziemy na same pneumokoki. Kurcze dzis juz niebyly takie oburzone jak powiedzialam ze szczepimy na nfz.oczywiscie cos tam mruczaly ale niesłuchalam.lubek lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:My po lekarzu, morfologia sie poprawila, na szczepieniach był ryk,ale wyszlismy z przychodni i byla juz spokojna, teraz spi wymeczona.
Dostalam tez recepte na bebilon 6 puszek zeby nie latac co chwile po recepte.
Aniqa, a podajecie dalej zelazo czy juz nie musisz? -
Lubek, tak jak napisała Aniqa, dobrze ze Was lekarka przyjęła, i wiesz na czym stoisz, już nie musisz się tak zamartwiać. Zleci Wam żelazo mały się trochę podkuruje i będzie dobrze
U nas termometr ten bezdotykowy często pokazuje 37 stopni, a nie czuć żeby mały był ciepły, więc bierzemy poprawkę na niego. A w dupce jakim będziesz mierzyć i ile trzymać?
lubek lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Lubek, tak jak napisała Aniqa, dobrze ze Was lekarka przyjęła, i wiesz na czym stoisz, już nie musisz się tak zamartwiać. Zleci Wam żelazo mały się trochę podkuruje i będzie dobrze
U nas termometr ten bezdotykowy często pokazuje 37 stopni, a nie czuć żeby mały był ciepły, więc bierzemy poprawkę na niego. A w dupce jakim będziesz mierzyć i ile trzymać?
Kupiłam taki z elastyczna końcówka, Geratherm chyba. W instrukcji jest napisane, ze mierzy 30-60s.jeszcze nie próbowałam, zwierzymy przed kapiela:)
-
nick nieaktualnyAtaga, niemusze jej juz dawac zelaza, lekaz mowil ze teraz zrobimy przerwe i za 2 msc zrobi sie morfologie i zobaczy,jak wynik będzie zly to znow zelazo.ale ze ciagle nie powino sie go brac.
Dziewczyny, hania dzis ssala cyca przy kazdym karmieniu, dodawalam jej tylko po 30 ml mm ale nawet niedopijala.ao12., lubek, ataga4 lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ataga, niemusze jej juz dawac zelaza, lekaz mowil ze teraz zrobimy przerwe i za 2 msc zrobi sie morfologie i zobaczy,jak wynik będzie zly to znow zelazo.ale ze ciagle nie powino sie go brac.
Dziewczyny, hania dzis ssala cyca przy kazdym karmieniu, dodawalam jej tylko po 30 ml mm ale nawet niedopijala.
mleczko wróciło
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ataga, niemusze jej juz dawac zelaza, lekaz mowil ze teraz zrobimy przerwe i za 2 msc zrobi sie morfologie i zobaczy,jak wynik będzie zly to znow zelazo.ale ze ciagle nie powino sie go brac.
Dziewczyny, hania dzis ssala cyca przy kazdym karmieniu, dodawalam jej tylko po 30 ml mm ale nawet niedopijala.na prawde super, że wróciło;)
ja za przykładem jednej z Was kupiłam kwas chlebowy)mleka mam pod dostatkiem, ale chciałabym więcej móc odciagnąć) i będe testować jak działa na mnie:)lubek, Aniqa lubią tę wiadomość