Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mi waga zaczęła ostatnio spadać..nie wiem ile jest teraz, ale 1,5-2kg zeszło;) w środe jak Franus kończy 11tyg się zważę
Lubek naważniejsze, że odkryliście, że coś się dzieje i zareagowaliście:) ędzie wszystko dobrze, zobaczysz!
Tak piszecie o tych badaniach krwii, że ja zaczynam się martwic, żę mojemu może coś być..
Anoolka, Scęście, Kajaoli a jak u Was?
a ja nie dość, że martwię się gazami Franka(dziś zaś co h pobudka:() to mój M ma robień w dolnej szóstce..spuchł masakra i biedny wczoraj cały dzień przespałtylko ketonal forte mu pomagał, a ja przez to masakryczny humor Nie dośc, ze maluszek mi cierpi z gazami, to mąż biednt ledwo żył. Dziś idzie zaś do lekarza, żeby mu troche upuścili płynu z dziąseł, ma sie trochę lepiej ale nadal opuchnięty i obolały. Mam nadzieję, że dziś w nocy będzie spał normalnie.
lubek lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ataga, niemusze jej juz dawac zelaza, lekaz mowil ze teraz zrobimy przerwe i za 2 msc zrobi sie morfologie i zobaczy,jak wynik będzie zly to znow zelazo.ale ze ciagle nie powino sie go brac.
Dziewczyny, hania dzis ssala cyca przy kazdym karmieniu, dodawalam jej tylko po 30 ml mm ale nawet niedopijala.
o super że mleczko wróciłoja jutro chyba dostane femartikiel i bede próbować mam nadzieje ze mleczka sie zwiększy
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej byliśmy dziś na szczepienia i Ala waży 5070 co znaczy, że w ciągu 2 tyg przybyła 300g. Ale to nie o tym? Jaki obwód główki miały Wasze dzieci jak się urodziły? I ile w wieku 6/7tyg? Moja miała 34 a dzis już 38 i się zastanawiam czy nie za szybko rośnie
wzrost 64
-
letty wrote:Hej byliśmy dziś na szczepienia i Ala waży 5070 co znaczy, że w ciągu 2 tyg przybyła 300g. Ale to nie o tym? Jaki obwód główki miały Wasze dzieci jak się urodziły? I ile w wieku 6/7tyg? Moja miała 34 a dzis już 38 i się zastanawiam czy nie za szybko rośnie
wzrost 64
Zuzia urodziła sie i miala obwód 34 cm a w 6 tygodniu 37 cmletty lubi tę wiadomość
-
letty wrote:Hej byliśmy dziś na szczepienia i Ala waży 5070 co znaczy, że w ciągu 2 tyg przybyła 300g. Ale to nie o tym? Jaki obwód główki miały Wasze dzieci jak się urodziły? I ile w wieku 6/7tyg? Moja miała 34 a dzis już 38 i się zastanawiam czy nie za szybko rośnie
wzrost 64
Mój 35, a na szczepieniu 40, tez myślę, że to dużo. W ogóle głowę to on ma na 97 centyl, po rodzicach
letty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypestka wrote:Anoolka, Scęście, Kajaoli a jak u Was?
Filip dalej ma katar i przez niego gorzej śpiNo i do tego przez 4 dni nie robił kupki aż do dzisiaj. To niby nie zatwardzenie ale kupka gęsta i śmierdząca okropnie
Zastanawiam się czy to nie przez to że za dużo sobie pozwoliłam
Współczuję Twojemu mężowi bólu zęba, najgorszy ból jaki może być...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 20:40
-
nick nieaktualny
-
Już nie wiem jak ubierać Adasia pod kołderkę. W pajacu spocony, w bodziakach i spodenkach - spocony, w samych półśpiochach - również spocony. Yhh...
Dziś na USG bioderek Adaś zesikał się na przewijaku przed badaniem i biedny był mokry i zdenerwowany na badaniu.
-
Paulina może ma akurat taką naturę. Moja siostrzenica tez wiecznie była spocona teraz ma 7 lat i dalej tak jest. Włosy trzeba jej spinac do spania bo w rozpuszczonych by się spociła a wtedy aż się jej klejąca do twarzy a do tego ma ciągle mokre ręce i musi chodzić w skarpetkach, bo inaczej zostawialaby mokre ślady na podłodze
-
nick nieaktualny