Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem tak strasznie zła! uwierzylam glupio ze moge jeszcze miec tyle mleka zeby sie najadla.! Na wieczor dalam jej cyca a teraz budzi mi sie 4 raz na jedzenie! Niewytrzymalam i zrobilam mm i dopchalam ją tym mlekiem zobaczymy kiedy sie obudzi. Niecierpie karmien na ządanie, juz lepiej bylo jak odciagalam a wiecej jadla mm, mialam ustalone pory karmien i byly przerwy a dzis dupa!
-
I sto lat dla Adasia!
Rozmawialam ze znajoma, która ma termin na styczeń. Mówi, ze brzuszek cały jej skacze i właśnie jest na etapie pakowania torbyeh już zapomnialam jak to jest być w ciąży i z perspektywy czasu bardzo miło wspominam ten czas
a Wy dziewczyny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 08:50
-
Ja należę do tych kobiet, które nie lubią być w ciąży. Za dużo ograniczeń. Jak chodziłam w 7 msc po wydmach w Łebie to mi ludzie potrafili powiedziec, że jestem nieodpowiedzialna. I nie rozumiem dlaczego. Miałam leżeć i nic nie robić? No i spanie niewygodne, bez poduchy nie dało rady usnąć
Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
oj ja tez juz zapomniałam jak to jest, dla mnie byl to cudowny czas no za wyjatkiem pierwszego trymestru, wczoraj czytalam pamietnik jednej dziewczyny i wrzucala zdjecia brzuszka to juz nawet nie bardzo pamietam jak ja taki nosiłam dobrze ze chociaz mam zdjecia
-
letty wrote:Ja należę do tych kobiet, które nie lubią być w ciąży. Za dużo ograniczeń. Jak chodziłam w 7 msc po wydmach w Łebie to mi ludzie potrafili powiedziec, że jestem nieodpowiedzialna. I nie rozumiem dlaczego. Miałam leżeć i nic nie robić? No i spanie niewygodne, bez poduchy nie dało rady usnąć
Ja również swoje przecierpiałam, ból nóg, niewygodne spanie, ogólne zmęczenie ale teraz gdzieś te negatywne strony wyparowały i pamiętam tylko słodkie kopniaki, radość z kolejnego zdjęcia USG itd
-
ao12. wrote:My dzisiaj idziemy na szczepienie, Ala pewnie się rozedrze a ja schowam głowę w piasek
ale mam stresa.
W nocy przespała od 23:30 do 4:50 szkoda,że codziennie tak nie śpi
moze nie bedzie tak zle, my tez z M sie stresowalismy tym bardziej jak widzielismy chlopczyka przed nami po szczepieniu a tu sie okazalo ze mala byla dzielna i plakala tylko przy wkłuciu -
Ja za ciążą nie tęsknie, jak dla mnie powinna trwać 9 tygodni a nie 9 miesięcy, pierwszy trymestr nudnoooo, śpiąco a trzeci słoniowato i duszno, drugi był ok, ale jak napisała Letty za dużo ograniczeń więc cieszę się, ze już nie muszę dłuzej trwac w tym stanie i tęsknię
Aniqa czyli rozbił Ci się harmonogram? Jak tam Hania spała po mm? Ja miałam okropną noc - wstawał mi co 1,5 h na jedzenie (mm) po czym o 6 wstał na dobre no myślałam, że udusze. Naszczęscie kawaa czyni cuda.
Może to i prawda, ze stres dziala na laktacje... jak był mąż w weekend to miałam nawet wzrost o jakies 30ml a jak pojechał to od wczoraj leci w dół
-
oj ja nie tesknie za ciaza- na poczatku ogromne mdlosci tak ze ledwo sie powstrzymywalam w pracy przy klientkach a od 7 mca bezsennosc i te okropne skurcze miesni
moj Nikus spi w spiworku i jest ok jak spal w rozku to sie pocil
ja jutro do gina na przeglad - ale mam strachaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 11:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Jestem tak strasznie zła! uwierzylam glupio ze moge jeszcze miec tyle mleka zeby sie najadla.! Na wieczor dalam jej cyca a teraz budzi mi sie 4 raz na jedzenie! Niewytrzymalam i zrobilam mm i dopchalam ją tym mlekiem zobaczymy kiedy sie obudzi. Niecierpie karmien na ządanie, juz lepiej bylo jak odciagalam a wiecej jadla mm, mialam ustalone pory karmien i byly przerwy a dzis dupa!