Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
lubek wrote:Czemu? Nie może sobie ssać?
mój nie ma smoka tez i tez ssie i mu nie zabraniam
Wszyscy mówią zę jedyne to podtykać teraz smoczek ale jemu wypada smoczek i wtedy pcha paluszki. Nie chce żeby miał krzywy zgryz.
Mój Antoś lubi leżeć na macie. niestety nie sięgał do zabawek więc podowieszałam inne dłuższe i sobie uderza i gada do zabawek. Juz nawet grzechotki próbuje brac w rączki. -
nick nieaktualnyAniqa wrote:Anoolka a co to oznacza i czym to grozi z tymi miedniczkami?
Nelly wiem ze ty chwalisz swoj z lovi, moj po prostu ma małe ssanie, wcale nieczuje ze cos sciska mocno. Ja mam lovi activity matters.
Skierowanie do szpitala mamy po to żeby sprawdzili z jakiego dokładnie powodu te miedniczki się powiększają i wtedy będą decydować co dalej. -
Kasiula 09 widzę że w tym samym dniu urodziłyśmy
Właśnie moja też teraz zaczyna ssać paluszki a smoczek bebe.
Ten guzek z tyłu głowy to węzeł chłonny lekarka powiedziała że nic groźnego ale on nie znika. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym??
w rossmannie jest promocja z kartą rossne. 2 op babydream 3 za 50złKasiula09 lubi tę wiadomość
-
lubek wrote:Tymek tez juz wyrósł z różka i przerzucilismy się na śpiworek. Jest super, bo łatwo się go wyjmuje z łóżka w spiworku do ululania powtórnego albo do karmienia. Właśnie kupie drugi, bo jeden za mało, kupiłam na próbę z f&f tylko angielskiej strony taki w pande i polecam:)
A możesz podeslac link lub zdjęcie?Sroka lubi tę wiadomość
-
Aniqa jak czytam o tych Twoich biszkoptach usmiecham sie.
U mnie paka musi byc nad glowa
My teraz uzywamy 2 pampkow.
1 uzywalam babydream i super. Jak skoncze pamp. Znowu kupie bd.
Husteczki mam huggies i super sa.
I dady dostalam re sensitive i czekaja az skoncze huggiespaaolka, ataga4 lubią tę wiadomość
-
ao12. wrote:My po szczepieniu, nie wiem jak u Was, ale w NL dają szczepionki w nóżki aż do 1-go roku życia. Ala bardzo płakała, aż zrobiła się fioletowa, nie mogłam jej uspokoić
Jak wyszłyśmy z gabinetu to mi się żaliła bidulka.
Miała dzisiaj koktajl na (błonicę, krztusiec,tężec,polio,Hib i hepB) i drugą przeciw pneumokokom. U nas za szczepionki się nie płaci (na szczęście).
Ala waży już 4910g i ma 56 cm, główka 37,8cm a startowała z 3545g.
Ja do połowy 7 miesiąca czułam się świetnie, później dowiedziałam się, że mam cukrzycę i już nie było tak fajnie-miałam dietę, jak sobie przypomnę to aż mnie skręca.
Bylismy dzis. Ja poza gab. Tz ja trzymal. Strasznie plakala a ja razem z nia. Jak weszlam az sie zanosila. Cycus pomogl,
-
nick nieaktualnySroka wrote:moja kruszyna zasypia jedynie na rękach a jak chce ją odłożyć do wózka/łóżeczka to zaraz się budzi ;/ co robić??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny