Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniqa patrzę na twój suwaczek, a tu prawie 4 miesiące ma twoja Hania, niesamowite. To znaczy tylko tyle, ze u nas stuknie lada moment 3 miesiąc.
A moja też jak pomamla łapkę to kaszle, krztusi się, pochrząkuje i też do tego często kicha. W nosie robią jej sie takie białe kozuchy, jakby z mleczka -
Co do karuzelki to Przemuś ją uwielbia. Leżaczek też jest fajny, a na końcu mata.
https://www.youtube.com/watch?v=Huz_-4tS2Ag&list=UUQ6jrDhJ32pZKrTzeTtpH_A
https://www.youtube.com/watch?v=GR2I1oktST8&list=UUQ6jrDhJ32pZKrTzeTtpH_A
Jak to zrobić, żeby mi dziecko przespało noc, a przynajmniej z 6 godzin bez przerwy? No nie daję rady z tym żarłokiemtofirus lubi tę wiadomość
-
chcialam sie pochwalic- wczoraj byl chrzest Nikusia i byl grzeczny jak aniolek a tego bym sie nie spodziewala po nim
nawet jak ksiadz polal go woda to sie obudzil ale nawet nie pisnal a wrecz przeciwnie strzelil usmieszek
moj cudak maly
Bergo, tofirus, Sisilla, Aniqa, Anoolka, ao12., pestka, lubek, Kakabaka, ataga4, paaolka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj tak mnie wkurzyla przed wyjsciem do kosciola- zrobilam sobie ladna pleciona fryzure a ona ubieraj szybko czapke - a ja wkurzonym podniesionym glosem ,, nie bede ubierala czapki bo nie po to robilam fryzure zeby sie zepsula ,, ( zwlaszcza ze tylko trzeba bylo dojsc do samochodu ) a po kosciele podeszla do nas i pytala sie ile dajecie ksiedzu? a moj ze 300 zl ( oczwiscie dalismy mniej do koperty) ale na odczepke moj tak powiedzial bo by zaraz leciala za ksiedzem i dala wiecej - brrrr
dziewuszki co dostaly wasze maluchy na chrzest? my nie chcielismy prezentow bo sie pytali tylko chcielismy pieniazki bo za nie kupimy cos malemu a tak to moglyby sie zdublowac prezenty albo niepotrzebne i by tylko lezaly. Z takich rzeczy dostal aniolka, dwa obrazy i dwie ksiazeczki a reszta to pieniazkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 13:52
-
U nas chrzciny za 2 tyg, ksiądz już był ale Antoś śpi od 12 więc go nie zobaczył. U mnie z tym leżeniem na brzuszku to jest tak że Antek leży 2 minuty, podnosi głowę ładnie ale zaraz się wnerwia i nie chce leżeć, ale za to w dzień śpi zawsze na brzuszku, tylko on usypia albo przy cycu albo na rękach i wtedy odkładam go na brzuszek. Za to w nocy odkładam go na boczek ale i tak się przekręca na plecki i Antoś ma ładną kształtną główkę.
Jutro 2 szczepienie, mąż ma wolne to pójdzie z nami.Sisilla lubi tę wiadomość
-
ao12. wrote:Dziewczynki ja mam do Was pytanie-jak podgrzewacie odciagniete mleczko? Czy może się go nie podgrzewa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:53
-
Smutas wrote:No też wydaje mi się ze to nie z przeziębienia tylko wysiłkowy kaszel ale czemu on nie chce mówić, tak ładnie gugał a teraz wogóle tylko jak ja mu mówie albo miny robie to wytyka języczek, piszczy i kaszle.
Cierpliwości, jak tylko zaczną gadac to będą nadawać non stop
-
Ale nadziergalyscie dzisiaj!
Napiszę za pamięci o tych wit k i d,więc jeśli chodzi o podawanie wit k i d to na wypisie ze szpitala napisane mam ze jesli dokarmianie mieszanką nie przekracza 1/4 dobowej podaży to podawac K+D
A teraz zaczynam nadrabiać dzisiejszy dzień -
Ja mam podgrzewacz. Ustawiam na 37 st. Taka temp powinna byc. Ale ja rzadko a/raczej wogole jestem bezbutelkowa.
Zmienilam w koncu suwak i avatar, ale musialam na lapka/wejsc.Sisilla, ao12., Kakabaka lubią tę wiadomość
-
moj Nikus juz powoli zaczyna kumac co to zabawki i patrzy sie na nie- mam nadzieje ze jak zakuma naprawde to bede miala chwile spokoju i bede mogla coa w domu porobic. Dzisiaj moja mama mi posprzatala mieszkanko a tato zajmowal sie Nikusiem bo zostali na noc po chrzcinach a moj mezus nieststy do pracy musial jechac rano