Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPieluchy z rossmanna są super, mi nawet bardziej pasują niż pampersy:p Już nie ma tej promocji 2 opakowania za 50 ale za to z kartą są po 26,9.
Jesli chodzi o alkohol w domu to u mnie była tragedia, normalnie patologia. Mój ojciec już nie żyje i może niektóre z Was będą oburzone ale cieszę się z tego bo zrobił mi piekło z życia. Lepiej mi bez niego, zresztą moja mama tak samo myśli -
nick nieaktualny
-
Aniqa, Hania super!
My dziś oczywiście w domu z dzieciakami. Nie mamy telewizji, więc nawet sylwestra z polsatem ani dwójką nie obejrzęMachnę tylko szybko pizzę i deser bezowy (uwielbiam...). Wielkiej różnicy może nie będzie, bo nasze niestrudzone dzieciaki ostatnio zasypiają po 23!!! już Piotrusiowi obiecaliśmy, że będzie oglądał fajerwerki przez balkon, bo nie opłaca się go kłaść - na pewno się obudzi przez huk. No masakra, nasz trzylatek ma motorek w tyłeczku, od godziny 9 biega jak szalony i nawet nie usiądzie na chwilę i w ogóle się nie męczy i tak codziennie. Magdalenka pewnie spędzi Sylwestra przy cycu.
Ale ten rok szybko minął...Życzę wszystkim dużo zdrowia i pociechy z dzieciakówpestka, paaolka, ataga4 lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Dziewczyny chyba wpadam w depresje
Mam takiego doła że szkoda gadać, nawet nie mam siły i cierpliwości do małego. Cały czas myślę o tym nadchodzącym pobycie w szpitalu z Filipkiem i się non stop martwię
-
Aniqa cudna ta Twoja Hania!
śliczna dziewczynka! I jak mądrze patrzy:)
Franulo tez podtrzymuje zabawke ale to na razie tylejejku to już 4 miesiące...ależ tez czas leci
u mnie w domu nie było nigdy problemów %, mój tata palił ale na szczęście rzucił. Mój M palił- ah głupi był głupi- ale udało mu się z moją pomocą rzucić, teraz pali e-papierosa. Jeszcze trochę i moje macki dosięgną i jego, bo nie chce zeby Franulo widział, że tatuś coś pali. na razie jeszcze nie czai, ale za jakiś czas..
Dziołchy wszystkiego najlepszego w nadchodzacym nowym roku! Żeby nasze maluchy ładnie trzymały głowki, zabawki, przewracały się na boki i smiały ile wlezie!
no i zero gazów i kolek w 2015!
buziaki kochane, szykujemy się powoli bo niedługo przyjaciele wpadająWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 17:39
Kasiula09, paaolka, ataga4, Sisilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypestka wrote:Anoolka a co się dzieje? Przepraszaam, ominęłam chyba jakiaegoś posta?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Dziewczyny chyba wpadam w depresje
Mam takiego doła że szkoda gadać, nawet nie mam siły i cierpliwości do małego. Cały czas myślę o tym nadchodzącym pobycie w szpitalu z Filipkiem i się non stop martwię
Anoolka, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ataga4 wrote:Nie za wcześnie na siadanie?
Ona sama siada, przecież jej nie sadzamksiążką nie przygniotę żeby leżała
ja miałam 3 miesiące jak siedziałam i 7 jak chodziłam, kręgosłup zdrowy.
Anoolka, Anoolka, paaolka, ao12., lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Filip musi iść do szpitala przez powiększone miedniczki nerkowe. Badanie które zasugerowali po USG będzie polegało na wprowadzeniu cewnika i kontrastu na żywca a o reszcie w ogóle boję się pomyśleć. W piątek będę dzwonić na oddział żeby umówić nas na konkretny termin.
Moja znajoma też miała z tym problem. Miedniczka była powiększona ok 5 cm. Też maja robione badania w szpitalu poza usg, to badanie z cewnikiem, kontrastem. Byli w szpitalu chyba 3 dni. Ustalili że nic z tym nie będą robić i ich wypuścili. Teraz maja robic kontrolne usg i badania moczu. Piszę żeby pociszyc ze może nie będzie tak źleAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam nadzieje że skończy się tylko na kontrolowaniu tego i obejdzie się bez operacji. Filip po urodzeniu miał miedniczki wielkości 7 i 10 mm a po 2,5 msc 10mm i 20 mm i martwi mnie to że ta jedna się w takim tempie powiększyła o 100%
Vilenka podnioslaś mnie trochę na duchu
-
Anoolka wrote:Dziewczyny ja mam nadzieje że skończy się tylko na kontrolowaniu tego i obejdzie się bez operacji. Filip po urodzeniu miał miedniczki wielkości 7 i 10 mm a po 2,5 msc 10mm i 20 mm i martwi mnie to że ta jedna się w takim tempie powiększyła o 100%
Vilenka podnioslaś mnie trochę na duchu
Czyli ze jest ok 1-2cm? To chyba nie ma tragediimusisz być dobrej myśli. Poza tym miedniczki też maja różne wymiary w zależności od napływu moczu. I warto robić usg na tym samym sprzęcie. Ai dzidziuś też badania zniósł dzielnie i nie miał po nich żadnych dolegliwości.
-
Mój właśnie wypił swoje ostatnie mleczko w tym roku za zdrowie forumowych koleżanek i kolegów oraz ich mam!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:57
Zielono mi:-))))), ao12., Kasiula09, Sisilla, paaolka, pestka lubią tę wiadomość