Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszelkiego najlepszego w Nowym Roku. Wlasnie obalamy pierwsza noworoczna butle
W Lodzi sa tak sliskie chodniki dzis ze mozna powiedziec ze jest darmowe lodowisko.Kakabaka, Zielono mi:-))))), letty, paradise, ao12., Kasiula09, Sisilla, paaolka, pestka lubią tę wiadomość
-
Ja też jak wracałam do domu koło 3 to było lodowisko na drodze takie, że przy domu podjeżdżając do bramy posunął mi autek do przodu a jak już wycofałam i zatrzymałam się pod bramą to nie chciał ruszyć tylko buksował w miejscu
a mam mocne auto z super zimówkami
-
nick nieaktualny
-
I ja Was witam w tym nowym 2015 roku
Zycze wszystkim przespanych nocek i samych radosnych chwil z maleństwami
My tez przywitaliśmy Nowy Rok z Krzysiemzasnął przed 23, ale dokładnie 0 23.59 otworzył oczka i końcowe odliczanie do północy spedził juz u męża na rękach
z zaciekawieniem oglądał fajerwerki za oknem, a potem spokojnie opróżnił cycuszka i poszedł dalej spać
Sisilla, ataga4, Sroka, MOI, pestka, lubek lubią tę wiadomość
-
I ja się witam w Nowym Roku! Zosia padła o 23 i przespała ładnie fajerwerki, my położyliśmy się z M koło 3 a rano pobudka koło 8 ( oczywiście pomijam 3 karmienia po drodze) ehh moje dziecko nie odczuło sylwestra a teraz sobie śpi, a ja dogorywam przy ince
a i tak oczywiście JA dogorywam, bo mój M śpi do teraz, a ja zdążyłam od rana pobawić się z Zosią, ogarąć trochę po wczorajszym wieczorze, wyszłam z psem na spacer, zrobiłam śniadanie starszemu synusiowi.
Czy wy też zauważacie ostatnio u waszych dzieciaków taki jakby lęk separacyjny? Już tłumaczę. Kiedyś mogłam ją zostawić na łóżku i iść do kuchni, czy łazienki, a teraz chwila i ona już ryczy, jak przychodzę zadowolona. Leży na macie super, wyjdę ryk, wracam ok. Karuzelka to samo, świetna jak stoję nad nią, jak wyjdę ryk. Przez to zaczęłam zabierać ją w leżaczku ze sobą, ale teraz powstał kolejny problem, bo taka wierci pięta się zrobiła, w łóżku przewraca się na boki, kręci wokół własnej osi i w leżaczku też zaczyna się wiercić i takie dłuższe siedzenie jej nie pasi, a przecież nie będę jej na rękach non stop nosić, chyba będę musiała uruchomić kojec i wstawić do pokoju ehh.
Anoolka trzymaj się kochana i nie załamuj, może faktycznie skończy się na badaniach i obserwacji. Lepiej to mieć pod kontrolą i wiedzieć z czym walczycie!Anoolka lubi tę wiadomość
-
witam w Nowym Roku. Nam udalo siue wczoraj wyskoczyc na filmik ,, Niezlomny,, wyrezyserowala go Angelina Jolie- dobry ale troche smutny jak na sylwestra - no ale . Wygralam rowniez voucher na zabieg pielegnacyjny na dlonie, maseczke na twarz + makijaz dzienny
wreszcie ktos sie mna zajmie bo zawsze to ja robilam przy klientkach
-
Anoolka trzymam za Was kciuki! Głowa do góry i najważniejsze to pozytywne myślenie.
Agata wczoraj anioł. Zasnęła po 20. Koło 23 jedzenie. Później petardy ją obudziły ,ale przy cycu szybko zasnęła. My z mężem położyliśmy się koło 3. Pospaliśmy do 9. Teraz mała ma drzemkę i myślę też się położyć. A mąż już siedzi przy komputerze i pracuje. Ma drugą pracę jako fotograf i tutaj nie ma wolnego niestety.Anoolka lubi tę wiadomość
-
Hej
a nam Lilcia pozwalila wczoraj na miły wieczor. O 21 lezala już w lozeczku i do 22 sama dyskutowała do karuzeli potem zjadła i spala prawie 11 godzin! My posiedzielismy do 3, rano wstalam i co chwilę sprawdzalam czy z nią wszystko dobrze bo spala i spala.. Teraz nadrabia i je już 3 butle.
pestka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPauletta wrote:Dxiewczynki czym smarujecie dzieci po kąpieli ? Maja ma sucha skorke np na kolankach.
I jaki kremik polecacie na suche polika ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:32
-
Pauletta wrote:Dxiewczynki czym smarujecie dzieci po kąpieli ? Maja ma sucha skorke np na kolankach.
I jaki kremik polecacie na suche polika ?
Ja polecam ciekłą parafinę. U nas buzia po niej ładna.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
U nas dzisiaj noc udana. To znaczy Sylwester spędzony w pidżamieMałgoś obudziła się na jedzonko dopiero przed 3, a potem o 6. Od 8.30 była już zabawa
ao12., pestka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki nie obcinalam małej jeszcze paznokci u nóg bo były króciutkie,dzisiaj zauważyłam,że na największym palcu jakoś tak dziwnie jej się paznokieć zawinąl,tak jakby wrastal.czy wiecie może co w takim przypadku zalecają lekarze?A może są jakieś domowe sposoby na wrastajace paznokcie u maluszków?