X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszelkiego najlepszego w Nowym Roku. Wlasnie obalamy pierwsza noworoczna butle :)
    W Lodzi sa tak sliskie chodniki dzis ze mozna powiedziec ze jest darmowe lodowisko.

Kakabaka, Zielono mi:-))))), letty, paradise, ao12., Kasiula09, Sisilla, paaolka, pestka lubią tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jak wracałam do domu koło 3 to było lodowisko na drodze takie, że przy domu podjeżdżając do bramy posunął mi autek do przodu a jak już wycofałam i zatrzymałam się pod bramą to nie chciał ruszyć tylko buksował w miejscu :) a mam mocne auto z super zimówkami

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w pierwszy dzień nowego roku! My na dobry początek posrane po pachy plus rożek:)

Także! Szczęśliwego Nowego Roku!

ataga4, Sisilla, paaolka, pestka, Zielono mi:-))))) lubią tę wiadomość

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam w Nowym Roku :) Mój bąbelek skończył 3 miesiące ale jakoś nie widzę tej cudownej poprawy heh ;)

Sisilla, paaolka, pestka, Zielono mi:-))))) lubią tę wiadomość

• ao12. Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,aby dziciaczki były zdrowe i przesypialy spokojnie noce :-)

Sisilla, Zielono mi:-))))), pestka, ataga4 lubią tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero Was nadrobilam, ja mam 31 a mąż 33 lata :-)
    Oboje nie mamy łatwych charakterów,ale radzimy sobie, kiedyś często się klocilismy teraz jest już lepiej widocznie musieliśmy się dotrzeć ;-)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie również w Nowym Roku :) Zuza przywitała go z Nami czekała az do północy a potem odpłynęła do 5 :)

Sisilla, ao12., Sroka, pestka lubią tę wiadomość

preg.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Ja też witam w Nowym Roku :) Mój bąbelek skończył 3 miesiące ale jakoś nie widzę tej cudownej poprawy heh ;)

Daj mu czas :) dzień dopiero się zaczął :P

Anoolka lubi tę wiadomość

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja Was witam w tym nowym 2015 roku :)
    Zycze wszystkim przespanych nocek i samych radosnych chwil z maleństwami :)

My tez przywitaliśmy Nowy Rok z Krzysiem :) zasnął przed 23, ale dokładnie 0 23.59 otworzył oczka i końcowe odliczanie do północy spedził juz u męża na rękach ;) z zaciekawieniem oglądał fajerwerki za oknem, a potem spokojnie opróżnił cycuszka i poszedł dalej spać :)

Sisilla, ataga4, Sroka, MOI, pestka, lubek lubią tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam w Nowym Roku! Zosia padła o 23 i przespała ładnie fajerwerki, my położyliśmy się z M koło 3 a rano pobudka koło 8 ( oczywiście pomijam 3 karmienia po drodze) ehh moje dziecko nie odczuło sylwestra a teraz sobie śpi, a ja dogorywam przy ince :) a i tak oczywiście JA dogorywam, bo mój M śpi do teraz, a ja zdążyłam od rana pobawić się z Zosią, ogarąć trochę po wczorajszym wieczorze, wyszłam z psem na spacer, zrobiłam śniadanie starszemu synusiowi.

Czy wy też zauważacie ostatnio u waszych dzieciaków taki jakby lęk separacyjny? Już tłumaczę. Kiedyś mogłam ją zostawić na łóżku i iść do kuchni, czy łazienki, a teraz chwila i ona już ryczy, jak przychodzę zadowolona. Leży na macie super, wyjdę ryk, wracam ok. Karuzelka to samo, świetna jak stoję nad nią, jak wyjdę ryk. Przez to zaczęłam zabierać ją w leżaczku ze sobą, ale teraz powstał kolejny problem, bo taka wierci pięta się zrobiła, w łóżku przewraca się na boki, kręci wokół własnej osi i w leżaczku też zaczyna się wiercić i takie dłuższe siedzenie jej nie pasi, a przecież nie będę jej na rękach non stop nosić, chyba będę musiała uruchomić kojec i wstawić do pokoju ehh.

Anoolka trzymaj się kochana i nie załamuj, może faktycznie skończy się na badaniach i obserwacji. Lepiej to mieć pod kontrolą i wiedzieć z czym walczycie!

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w Nowym Roku. Nam udalo siue wczoraj wyskoczyc na filmik ,, Niezlomny,, wyrezyserowala go Angelina Jolie- dobry ale troche smutny jak na sylwestra - no ale . Wygralam rowniez voucher na zabieg pielegnacyjny na dlonie, maseczke na twarz + makijaz dzienny :) wreszcie ktos sie mna zajmie bo zawsze to ja robilam przy klientkach :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla tez tak mam ze jak Nikos mnie widzi to jest ok ale jak tylko wyjde na chwilke to ryk ogromny a jak wroce to znowu spokojny- juz nasze maluchy kumaja :)

Sisilla lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka trzymam za Was kciuki! Głowa do góry i najważniejsze to pozytywne myślenie.

Agata wczoraj anioł. Zasnęła po 20. Koło 23 jedzenie. Później petardy ją obudziły ,ale przy cycu szybko zasnęła. My z mężem położyliśmy się koło 3. Pospaliśmy do 9. Teraz mała ma drzemkę i myślę też się położyć. A mąż już siedzi przy komputerze i pracuje. Ma drugą pracę jako fotograf i tutaj nie ma wolnego niestety.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dxiewczynki czym smarujecie dzieci po kąpieli ? Maja ma sucha skorke np na kolankach.

I jaki kremik polecacie na suche polika ?

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • paradise Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a nam Lilcia pozwalila wczoraj na miły wieczor. O 21 lezala już w lozeczku i do 22 sama dyskutowała do karuzeli potem zjadła i spala prawie 11 godzin! My posiedzielismy do 3, rano wstalam i co chwilę sprawdzalam czy z nią wszystko dobrze bo spala i spala.. Teraz nadrabia i je już 3 butle.

pestka, Anoolka lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My uspalismy hanie o 18, potem byla kuzynka z mezem, cycus byl juz w nowym roku, tylko o 7 trzeba bylo juz wstawac bo hania domagala sie zabawy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Dxiewczynki czym smarujecie dzieci po kąpieli ? Maja ma sucha skorke np na kolankach.

Ja wcale nie smaruje,co 2-3 kapiele myje w emolium. Moja niema suchej skorki wiec niewcieram w nia chemi. Moze wyprobuj oliwke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:32

• tofirus Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:

Ja polecam ciekłą parafinę. U nas buzia po niej ładna.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :)

U nas dzisiaj noc udana. To znaczy Sylwester spędzony w pidżamie ;) Małgoś obudziła się na jedzonko dopiero przed 3, a potem o 6. Od 8.30 była już zabawa :)

ao12., pestka lubią tę wiadomość

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie obcinalam małej jeszcze paznokci u nóg bo były króciutkie,dzisiaj zauważyłam,że na największym palcu jakoś tak dziwnie jej się paznokieć zawinąl,tak jakby wrastal.czy wiecie może co w takim przypadku zalecają lekarze?A może są jakieś domowe sposoby na wrastajace paznokcie u maluszków?

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa gratulacje,dzisiaj przeczytalam,że Hania wczoraj skończyła 4miesiące :-)

Aniqa lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ