Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie tak jak u Was różnie w domu było i też najczęściej przez alkohol, mój mąż nie pali ale wypije okazjonalnie i nie powiem bo lubi imprezki
a Antoś niestety nie spał mi całej nocy tak jak ostatnio, obudził się o 12 i o 5, ale nie jest źle, Dzisiaj jakos bidulek spać nie może znaczy teraz śpi ale ciągle coś chrząka może to po wczorajszej szczepionce.
Ja tez wywijam te firaneczki w pampersach i nic nie wychodzi nawet ak jest grubo, u nas są już 3 a zostało mi pare sztuk 2 to wykorzystuje w dzień jak wiem że zaraz będzie kąpiel czy coś zeby długo w niej nie chodził, bo w nocy zdarzyło sie osttatnio 2 razy że wszystko wypłyneło bo już 2 są za małe.
A co do teściowej to moja jest na prawde super, mieszka obok w domu i wpada raz dziennie ponosić Antosia ale nigdy mi nie zwróiła uwagi że coś robię źle, albo nie sugerowała żebym robiła inaczej. Zawsze mnie wspiera i pomaga. Więc na to nie mogę narzekać, ale ona jest młoda więc może dlatego. Ma 45lat
sylwia1985, Aniqa, paaolka, Anoolka, pestka, ao12., lubek lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Tak te, jak chcesz to wysle ci w liscie z 2-3 sztuki na wyprobowanie.
Ojej dziekuje Aniqa
ale nie bede Ci moze problemu robić...
tak czy siak musze te które mamy zużyć wiec jeszcze troche nam zejdzie...przejde sie przy okazji do Rossmana i zobacze jak cenowo u mnie w wyglądają..czy to wszedzie taka sama cena jest?
-
I serio zazdroszczę ci tego, że tak wcześnie chodzi spać. Mój diabeł 22-23 zależy, ale dziś spała całą noc bez karmienia do 5:30 (karmienie) i później do 7:15 ( karmienie), 9:15 (karmienie) i usnęła znowu i wstała 11:30, normalnie byłam w szoku, ale oczywiście ja nie pospałam, bo cały czas sprawdzałam, czy z nią wszystko ok, czy oddycha, czy nie ma gorączki. A ona 11:30 pobudka zjadła i zaczęła swoją aktywność.
Aż się boję dziś tego sylwestra. Boję się, że jak zaczną strzelać, to będzie po spaniu, a moje cycki nie wytrzymają tak częstego karmienia
zobaczymy, jakie będą wasze relacje z pierwszej nocy sylwestrowej z maluchami 
Dziewczynki, życzę wam wszystkiego naj,naj,naj w Nowym Roku, niech nam się dzieciaczki zdrowo chowają! Ściskam was mocno mamuśki i życzę szampańskiego sylwestra!
paradise, paaolka, Kasiula09, pestka, ao12., ataga4, Sroka lubią tę wiadomość

nawet nie ma na co isc :(wiec pewnie dom dom no moze pizze choc zrobie i w tv obejrze jak inni imprezuja