Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny...., się obejrzałam
ale jak się doczepić do fb? Bo pooglądałabym sobie z chęcią zdjęcia, które zamieszczacie a których tutaj tak mało...
i WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKUMOŻE BRACISZKÓW ALBO SIOSTRZYCZEK
ciekawe, która pierwsza się pochwali
-
Anoolka wrote:Oprócz tego ze boję się o jego zdrowie to boje się tez ze nie dam sobie tam rady z Filipem, co innego w domu a co innego w szitalu
Anoolka na pewno dasz sobie radę w szpitalu z Filipem, paradoksalnie tam będzie Ci łatwiej o tyle że będziesz mogła skupić sie tylko na nim, bo żadne sprzątanie, gotowanie czy zakupy nie będą Ciebie dotyczyć. Bo rozumiem, ze przyjmujesz sie z nim na oddział? Fakt, że nie zabierzesz maty czy bujaczka, ale innymi zabawkami na pewno skutecznie go zajmiesz.
Trzymam kciuki za zdrowko Filipa i życzę Ci siły!Sisilla, Anoolka lubią tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Anoolka na pewno dasz sobie radę w szpitalu z Filipem, paradoksalnie tam będzie Ci łatwiej o tyle że będziesz mogła skupić sie tylko na nim, bo żadne sprzątanie, gotowanie czy zakupy nie będą Ciebie dotyczyć. Bo rozumiem, ze przyjmujesz sie z nim na oddział? Fakt, że nie zabierzesz maty czy bujaczka, ale innymi zabawkami na pewno skutecznie go zajmiesz.
Trzymam kciuki za zdrowko Filipa i życzę Ci siły!
Anoolka podpisuję się obiema rękami pod słowami dziewczyn i ataga4, dasz radę i w miarę możliwości daj znać, co u was, trzymajcie się, a do środy jeszcze korzystajcie z bycia w domku!Anoolka lubi tę wiadomość
-
renatkach wrote:A tak w ogóle to właśnie mija rok od kiedy zaszłyśmy w ciążę :p
Nie wiem jak Wam, ale mnie to zlecialo w oka mgnieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 22:17
-
Sroka wrote:Ja 22 lutego
leci, leci. Ani się obejrzymy i nasze pociechy będą mieć rok!
I odliczanie czasu do siadania, pierwszego słowa, pierwszego kroku a póżniej bieganie za dzieciaczkiem :p
Dziś przeglądałam fotki ze szpitala jak Adaś miał 2 dni - był taaaaki malutki.ao12., Sisilla lubią tę wiadomość
-
-
nick nieaktualnyataga4 wrote:Anoolka na pewno dasz sobie radę w szpitalu z Filipem, paradoksalnie tam będzie Ci łatwiej o tyle że będziesz mogła skupić sie tylko na nim, bo żadne sprzątanie, gotowanie czy zakupy nie będą Ciebie dotyczyć. Bo rozumiem, ze przyjmujesz sie z nim na oddział? Fakt, że nie zabierzesz maty czy bujaczka, ale innymi zabawkami na pewno skutecznie go zajmiesz.
Trzymam kciuki za zdrowko Filipa i życzę Ci siły!