X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    Anoolka podpisuję się obiema rękami pod słowami dziewczyn i ataga4, dasz radę i w miarę możliwości daj znać, co u was, trzymajcie się, a do środy jeszcze korzystajcie z bycia w domku!
    Czy dam radę to się okaże, najwyżej wyląduje w psuchiatryku z nerwów;) Najbardziej boję się nocy w szpitalu bo w domu Filip śpi ze mną a tam będzie musiał spać w lozeczku i nie wiem czy będzie chciał w nim spać.

Sisilla lubi tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Tak będę z nim całą dobę, nie wyobrazam sobie żeby sam tam zostal :p A z ciekawostek to muszę płacić 15zl za dobe za to ze będę spać w szpitalu ;)

Ja ostatnio płaciłam chyba 17zl/dobre

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Ja ostatnio płaciłam chyba 17zl/dobre
    Polska służba zdrowia he he
    Ataga a mialaś chociaż łóżko czy materac ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:21

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testowalam 17 lutego czas szybko zlecial a od porodu jeszcze szybciej leci

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o Filipie dowiedziałam się 28 stycznia, ale to było zaskoczenie bo się zabezpieczalismy przez to że miałam RTG zęba :)

No i pochwalę się że Filip próbował zdjąć mi okulary :D Ale jeśli chodzi o podnoszenie główki to ciężka sprawa. Wczoraj na szczepieniu lekarz powiedział że mamy jeszcze czas więc się nie spinam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:42

• moni28 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w NOwym roku.
    Przede wszystkim życzę wszystkiego dobrego pociechy z maluszków, cierpliwości, zdrówka i oby ten rok był lepszy od poprzedniego.

Ufff staram się nadrobic i pisać ale tyle naskrobałyście, że nie pamiętam do czego mam się odnieść.

Anoolka nic się nie martw zobaczysz że wszystko będzie dobrze.

ja mam 29 lat w sumie to zaraz 30 a maż 33.

Testowaliśmy 28 stycznia wiec zaraz będzie rok.

Co do prezentów to też mam problem jestsmy małżeństwiem 10 lat i za każdym razem co tu kupić:-)
    28 grudnia mieliśmy chrzest JUlia cała mszę przespała nawet jak ksiądz lał wodę to nie zapłakała była bardzo grzeczna nawet podczas przyjęcia. Sylwestra spedziła z nami do 24 bardzo jej siw podobał pokaz sztucznych ogni. Gdy wybiła 24 to tuliłyśmy sie do siebie.

Anoolka lubi tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12 wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, zaakceptuj ;) to meila podam w wiadomości.

Oesu a ja nie pamiętam kiedy się dowiedziałam, takie wydarzenie i nie zanotowane, ale zaraz sobie poukładam jak to było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 10:09

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i żebyście szybciutko wrócili do domku.

Ja testowalam 13 lutego a 14go pochwaliłam się już mamie bo przyjechalismy do niej na weekend :P

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nasze szkraby już duże są, mój dzisiaj od 6:30 leżał w łóżeczku i dyskutował z 40min haha a jak do niego w końcu wstałam to bidulek leżał odkryty i cały zasrany :P ale był tak zadowolony ze chyba mu to wogole nie przeszkadzało

paaolka, Anoolka, renatkach, Kasiula09, Sisilla, Zielono mi:-))))), lubek, MOI lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój obudził sie dzis o 5 rano i jak spojrzałam na niego to tak sie rozgadał że i mi sie odechciało spać :) uśmiechy przy tym takie cudne posyłał że sobie razem tak gadając i śmiejąc do siebie poleżeliśmy z godzinke :) potem amciu i dalej spanie ;)
    potem niestety po 7 obudziły go męczące bączki i nastękał się bidulek i popłakał troszke..szkoda mi wtedy go bardzo..

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka i ja trzmam mocno kciuki za Filipka :* zeby szybko zleciał Wam ten pobyt w szpitalu i zeby żaden zabieg nie byl potrzebny. Bedzie dobrze :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Polska służba zdrowia he he
    Ataga a mialaś chociaż łóżko czy materac ?

Miałam normalne szpitalne łóżko i szafke nawet hehe. Przez pierwsze dni bylam sama w pokoju, więc zajęłam również 2 krzesełka i stolik ;-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    potem niestety po 7 obudziły go męczące bączki i nastękał się bidulek i popłakał troszke..szkoda mi wtedy go bardzo..

Mojego codziennie rano o 5 budzą baki, i jest szloch min. przez pół godziny :-( Opadam z sił...

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak sobie radzicie z tymi bąkami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Miałam normalne szpitalne łóżko i szafke nawet hehe. Przez pierwsze dni bylam sama w pokoju, więc zajęłam również 2 krzesełka i stolik ;-)
    Zazdroszcze, ja będę spać na polówce ale i tak nie mam co narzekać bo moja kumpela spała kiedyś na materacu metr na metr.

• renatkach Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ceneo.pl/14403881

Agata, jeżeli nie pomagają mu kropelki, a bolą go pierdki to polecam Windi Kateter :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Dziewczyny, jak sobie radzicie z tymi bąkami?
    Filip puszcza bąki co chwilę, on nie płacze ale ja czasem mam ochotę bo tak śmierdzą:) Wasze dzieciaczki też puszczają takie śmierdzące bączki?

Sisilla lubi tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Zazdroszcze, ja będę spać na polówce ale i tak nie mam co narzekać bo moja kumpela spała kiedyś na materacu metr na metr.

I za to jeszcze musisz płacić? I ta koleżanka też płaciła? Nieeeee no, zenada!!!

W drugim szpitalu u nas można sobie przynieść jakieś łóżko polowe lub lezak i być przy dziecku, ale to wtedy już się nie płaci za "pobyt".

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhhh... Już drugi okres po ciąży - skubane bez zapowiedzi wyskakuja. Przed ciążą dzień wcześniej mnie brzuch bolał, teraz nic :(

Adaś dziś niespokojny chyba przez ten wiatr :(

Jeszcze gdzieś mam test ciążowy :)

Zielono mi:-))))), ao12. lubią tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:00

‹‹ 1093 1094 1095 1096 1097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ