WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    Anoolka podpisuję się obiema rękami pod słowami dziewczyn i ataga4, dasz radę i w miarę możliwości daj znać, co u was, trzymajcie się, a do środy jeszcze korzystajcie z bycia w domku!
    Czy dam radę to się okaże, najwyżej wyląduje w psuchiatryku z nerwów;) Najbardziej boję się nocy w szpitalu bo w domu Filip śpi ze mną a tam będzie musiał spać w lozeczku i nie wiem czy będzie chciał w nim spać.

Sisilla lubi tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Tak będę z nim całą dobę, nie wyobrazam sobie żeby sam tam zostal :p A z ciekawostek to muszę płacić 15zl za dobe za to ze będę spać w szpitalu ;)

Ja ostatnio płaciłam chyba 17zl/dobre

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Ja ostatnio płaciłam chyba 17zl/dobre
    Polska służba zdrowia he he
    Ataga a mialaś chociaż łóżko czy materac ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:21

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testowalam 17 lutego czas szybko zlecial a od porodu jeszcze szybciej leci

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o Filipie dowiedziałam się 28 stycznia, ale to było zaskoczenie bo się zabezpieczalismy przez to że miałam RTG zęba :)

No i pochwalę się że Filip próbował zdjąć mi okulary :D Ale jeśli chodzi o podnoszenie główki to ciężka sprawa. Wczoraj na szczepieniu lekarz powiedział że mamy jeszcze czas więc się nie spinam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:42

• moni28 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w NOwym roku.
    Przede wszystkim życzę wszystkiego dobrego pociechy z maluszków, cierpliwości, zdrówka i oby ten rok był lepszy od poprzedniego.

Ufff staram się nadrobic i pisać ale tyle naskrobałyście, że nie pamiętam do czego mam się odnieść.

Anoolka nic się nie martw zobaczysz że wszystko będzie dobrze.

ja mam 29 lat w sumie to zaraz 30 a maż 33.

Testowaliśmy 28 stycznia wiec zaraz będzie rok.

Co do prezentów to też mam problem jestsmy małżeństwiem 10 lat i za każdym razem co tu kupić:-)
    28 grudnia mieliśmy chrzest JUlia cała mszę przespała nawet jak ksiądz lał wodę to nie zapłakała była bardzo grzeczna nawet podczas przyjęcia. Sylwestra spedziła z nami do 24 bardzo jej siw podobał pokaz sztucznych ogni. Gdy wybiła 24 to tuliłyśmy sie do siebie.

Anoolka lubi tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12 wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, zaakceptuj ;) to meila podam w wiadomości.

Oesu a ja nie pamiętam kiedy się dowiedziałam, takie wydarzenie i nie zanotowane, ale zaraz sobie poukładam jak to było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 10:09

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i żebyście szybciutko wrócili do domku.

Ja testowalam 13 lutego a 14go pochwaliłam się już mamie bo przyjechalismy do niej na weekend :P

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nasze szkraby już duże są, mój dzisiaj od 6:30 leżał w łóżeczku i dyskutował z 40min haha a jak do niego w końcu wstałam to bidulek leżał odkryty i cały zasrany :P ale był tak zadowolony ze chyba mu to wogole nie przeszkadzało

paaolka, Anoolka, renatkach, Kasiula09, Sisilla, Zielono mi:-))))), lubek, MOI lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój obudził sie dzis o 5 rano i jak spojrzałam na niego to tak sie rozgadał że i mi sie odechciało spać :) uśmiechy przy tym takie cudne posyłał że sobie razem tak gadając i śmiejąc do siebie poleżeliśmy z godzinke :) potem amciu i dalej spanie ;)
    potem niestety po 7 obudziły go męczące bączki i nastękał się bidulek i popłakał troszke..szkoda mi wtedy go bardzo..

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka i ja trzmam mocno kciuki za Filipka :* zeby szybko zleciał Wam ten pobyt w szpitalu i zeby żaden zabieg nie byl potrzebny. Bedzie dobrze :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Polska służba zdrowia he he
    Ataga a mialaś chociaż łóżko czy materac ?

Miałam normalne szpitalne łóżko i szafke nawet hehe. Przez pierwsze dni bylam sama w pokoju, więc zajęłam również 2 krzesełka i stolik ;-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    potem niestety po 7 obudziły go męczące bączki i nastękał się bidulek i popłakał troszke..szkoda mi wtedy go bardzo..

Mojego codziennie rano o 5 budzą baki, i jest szloch min. przez pół godziny :-( Opadam z sił...

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak sobie radzicie z tymi bąkami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Miałam normalne szpitalne łóżko i szafke nawet hehe. Przez pierwsze dni bylam sama w pokoju, więc zajęłam również 2 krzesełka i stolik ;-)
    Zazdroszcze, ja będę spać na polówce ale i tak nie mam co narzekać bo moja kumpela spała kiedyś na materacu metr na metr.

• renatkach Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ceneo.pl/14403881

Agata, jeżeli nie pomagają mu kropelki, a bolą go pierdki to polecam Windi Kateter :)

3i49tv7325tdkkap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Dziewczyny, jak sobie radzicie z tymi bąkami?
    Filip puszcza bąki co chwilę, on nie płacze ale ja czasem mam ochotę bo tak śmierdzą:) Wasze dzieciaczki też puszczają takie śmierdzące bączki?

Sisilla lubi tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Zazdroszcze, ja będę spać na polówce ale i tak nie mam co narzekać bo moja kumpela spała kiedyś na materacu metr na metr.

I za to jeszcze musisz płacić? I ta koleżanka też płaciła? Nieeeee no, zenada!!!

W drugim szpitalu u nas można sobie przynieść jakieś łóżko polowe lub lezak i być przy dziecku, ale to wtedy już się nie płaci za "pobyt".

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhhh... Już drugi okres po ciąży - skubane bez zapowiedzi wyskakuja. Przed ciążą dzień wcześniej mnie brzuch bolał, teraz nic :(

Adaś dziś niespokojny chyba przez ten wiatr :(

Jeszcze gdzieś mam test ciążowy :)

Zielono mi:-))))), ao12. lubią tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:00

‹‹ 1093 1094 1095 1096 1097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ