Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny... Znów dziś spałam do teraz przychodzi godzina 12w południe ogarnia mnie taka senność ze nie daje rady musze i juz objawy juz zanikaja piersi mniej bolą głowa boli i te mdlosci są ale już bez wymiotów...
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Viola, Waniulka trzymam kciuki, żeby było dobrze. Musi być
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Cześć dziewczyny... Znów dziś spałam do teraz przychodzi godzina 12w południe ogarnia mnie taka senność ze nie daje rady musze i juz objawy juz zanikaja piersi mniej bolą głowa boli i te mdlosci są ale już bez wymiotów...
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:Innej myśli nie dopuszczam moje serduszko rośnie w moim brzuszku i wszystko będzie dobrze!
No jasne, że tak -
mama86 wrote:Ja też mam wizytę w czwartek
Nie przejmuj się zbyt wiele bo stres i nerwy wcale nie są wskazane zwłaszcza teraz Jak już wcześniej pisałam jestem już po 3 plamieniach i to trzecie dostałam po wyjściu ze szpitala. Zadzwoniłam do mojego doktorka i mi powiedział, że gdyby objawy nasiliły się i pojawiła się świeża krew to mam się zgłosić do niego bądź do szpitala. A tak to porostu macica się jeszcze oczyszcza po implantacji.
A z drugiej strony w przypadku zagrożenia poronieniem w szpitalu będą kazali leżeć, podadzą luteinę i nospe. I nic innego nie zrobią bio nie są w stanie. Niestety taka jest prawda w przypadku tak wczesnej ciąży. Wiem jak odbywa się samoistne poronienie Gdy zarodek jest wadliwy natura sama robi porządek
Tak więc pozostaje nam tylko czekać do czwartku I wierzę, że potwierdzi się to, że wszystko jest w porządku
Tak jest mama86 musimy czekac do czwartku i byc dobrej mysli, a musi byc dobrze
-
Madź wrote:Witam!!
Dołączam się do październikowych mamuś
Lekarz wyznaczył mi termin na sam koniec października tj 30 -31 ale to pewnie się zmieniMalinowa Panienka wrote:Lecę na wizytę - mam nadzieję, że zobaczę serduszkoMartaR.. wrote:Cześć dziewczyny... Znów dziś spałam do teraz przychodzi godzina 12w południe ogarnia mnie taka senność ze nie daje rady musze i juz objawy juz zanikaja piersi mniej bolą głowa boli i te mdlosci są ale już bez wymiotów...Madź lubi tę wiadomość
-
Madź wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jeśli pracujecie to jesteście już na L4 czy może nadal jesteście aktywne zawodowo?
Czuję się dobrze więc nie widzę problemu żeby pracować, zwłaszcza, że nie noszę niczego ciężkiego. Gorzej z chemikaliami. Ale jak idą w ruch to się ewakuuję -
Madź wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jeśli pracujecie to jesteście już na L4 czy może nadal jesteście aktywne zawodowo?
-
renatkach wrote:A czy któraś ma tak ze rano czuje się wspaniałe a im później tym gorzej? Żołądek jakiś nie swój i brzuch wzdęty?
paaolka, Monica, Strokrotka, lubek, mała_mi, Kakabaka, Kajaoli, MOI, caterinka lubią tę wiadomość
-
Witam Mamusie:) miałam wczoraj lekkie plamienie miałam spięcie z moim mężem ale jest już ok:)straszny nerwus jestem:(moze to dlatego, a dziś pobolewanie podbrzusza przez cały dzień. Spanikowałam strasznie bo mam ciąże wysokiego ryzyka.Beta wyszła bardzo dobrze poleciałam do ginekologa zbadał mnie (nienawidzę tego wzdziernika, wdziernika czy jak to tam sie mówi:))pewnie i tak zle napisalam no ale najważniejsze USG i PIĘKNE RYTMICZNE BICIE SERDUSZKA :)CUDOWNA CHWILA jestem w 6tyg i 2 dni mam nadzieje że i ja i wszystkie Mamusie dotrwaja do konca czego z calego serca zycze. Mam lekkie mdlosci i latam do wc czesto nic poza tym. Obawiam sie ze wszystko JESZCZE przede mna ale dla malenstwa wszystko przezyjemy:)
ps. gin mi powiedział ze no spy do 12 tyg nie powinno sie brac bo mozna poronic nie wiem ile w tym prawdy ale pomyslalam ze napisze Wam o tym kazal brac duphaston co najwyzej i tyle.
lubek, Madź, Kajaoli, Kakabaka, MartaR.., caterinka lubią tę wiadomość
-
To u mnie też wsio ok 15mm ma dzidziuch i 86 tętno i widziałam to serdusio jak tam bije... myślałam, że będę ryczeć a ja z zachwytu rozwarłam buzię i zaniemówiłam...
za 3 tygodnie kolejna wizyta
Strokrotka, Kajaoli, mała_mi, lubek, Kakabaka, paaolka, MOI, Anoolka, caterinka, kalitria lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150