Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ataga4 wrote:O ja cie......14 osób na sali, masakra!! Pewnie jest jeden wrzask? W jakim wieku pozostale dzieciaczki? A te inne mamusie, spoko jakieś, da sie pogadać?
-
paulina.b.1991 wrote:Moj zjadl dzis mm:
02:20 - 230ml
08:40 - 230ml
13:30 - 230ml
18:30 - 230ml
nie wiem czy nie za duzo ale jak mniej to marudzi ze glodny.
A śpi od dluzszego czasu tylko na brzuszku.
Ale Ci faaaajnie zje i masz spokój, mój to czasem 120 nie wciśnie bo nie chce albo wyleje... ale on chyba po mamusi mało a często yhh -
W końcu Mała padla. Prawie godzina usypiania ale to pewnie przez to że dużo dziś w dzien spała.
W ogole nie wiem dlaczego ale Mała chce tylko zasypiać u taty. Jak ja ją biorę to się wygina i nie może uspokoić. Weźmie ją tata i wszystko ok.
Wszystko dobrze tylko jak on na noc pójdzie do pracy to co wtedy? ;( -
o matko Kakabaka 14 osob na sali to jest jakas porazka.
ja tez bardzo bym chciala do lidla podjechac ale chyba nie bede miala mozliwosci bo nie bedzie mial kto z Zuzia zostac najwyzej maz zajedzie jak bedzie z pracy jechac moze cos zostanieKakabaka lubi tę wiadomość
-
Nie potrafię sobie wyobrazić tyle osób z dziećmi na jednej sali. Na dodatek jest tak ciasno, ze nie ma gdzie rozłożyć materaca.. masakra! Mam nadzieję, że szybko wyjdziecie z tego szpitala
A my dzisiaj wyjątkowo jeszcze walczymy z usypianiem. Właśnie tata mnie zmienił więc odsapnę bo nie mam pojęcia ile to jeszcze będzie trwało. Obstawiam skok lub zęby bo nigdy nie mieliśmy problemów z zasypianiem.. akurat przed weekendowym wyjazdem ;OKakabaka lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Sisilla Ty karmisz tylko na leząco? Bo mnie dziś przyszło do głowy (bo karmie tylko na leząco) czy jak przyjadą butelki to nie będzie krzyku że będą ją chciała w innym ustawieniu karmić?
Ja też karmię tylko na leżąco ale jak odciągnę pokarm to Mała spokojnie zjada w innej pozycji:)
Sroka lubi tę wiadomość
-
Nie mogę Was nadrobić! Ale piszecie dużo Co do śluzu w kupkach... Była dzisiaj i nas pediatra. Kupka ze śluzem ma widoczne białe nitki tego śluzu. Natomiast jesli kupka cała się tak jakby ciągnie to wszystko w miarę ok. Tzn. jest zaburzona flora bakteryjna ale nic wielkiego sie nie dzieje.
ataga4, MOI, pestka, lubek lubią tę wiadomość