Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:www.matkaniewariatka.pl/2015/01/oddasz-serce-do-przeszczepu.html?m=1
trudny temat -
Anoolka wrote:Ja to widzę że chyba tylko Aniqa ma raj po ukończeniu MAGICZNEGO 3msc....Tak w ogóle to wszyscy mnie pocieszaja że jak skończy 3 lata to będzie lepiej
-
Zielono mi:-))))) wrote:Hej kochane
Fajne te ciuszki z Lidla, tylko mam tak jak MOI ,że mąż w pracy a po południu to nic nie zostanieao12., Sisilla lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja obcinam paznokcie u rąk Tomkowi tak co dwa, trzy dni - jak większość. Ale za to ze stopami mam wieczny problem, tak nimi wierzga nawet jak jest śpiący że do tej pory to może ze trzy razy mu obcinałam i to na raty... Ale te na szczęście dużo wolniej rosną
My się nigdzie nie wybieramy na karnawał, mój M raczej stroni od takich imprez, no chyba, że są organizowane w gronie najbliższych znajomych. Ale w tym roku jakoś nikt się nie pokusił.
A już za 2 tygodnie Walentynki:) A w tym roku każda z nas ma już swoją wyjątkową bobaskową Walentynkę :*
-
O jejeku co za dzień...
Dziś był taki ryk...że mała się podrapała w nos az do krwi...
Nie mogłam jej uspokoić, Jeść też nie chciała aj adła o 8...Musiałam dać jej kropeli Nurofen, i dopiero zasnęła i śpi już 3 godziny...
A to już 6 godzin od karmienia.. -
Ja też obcinam pazurki jak już widzę, że są za długie.. średnio co 4-5 dni.
Byłam dzisiaj z małą u lekarza bo po 1) wysypka ( w sumie dzisiaj już malutko jej zostało ) po 2) wydawało mi się, że ma chrypkę i po 3) ciągle molestuje prawe ucho! Wyszłam cała szczęśliwa bo po dokładnej obserwacji, przebadaniu itd wszystko jest w porządku.. wysypka schodzi, chrypka najprawdopodobniej jest od dużej ilości śliny a ciągle dotykanie ucha to nawyk bo badał dokładnie ucho i jest okAnoolka lubi tę wiadomość
-
Szlag jasny mnie trafi!!! U jednego dzieciaczka z naszej sali wykryli rotawirusa i wzięli go do izolatki, a my wszystkie czekamy jak na szpilkach na wyniki badań naszych dzieci, bo nie wiadomo czy ktoś się nie zaraził. A ja durna na rota nie zaszczepiłam, bo mi odradzono. Że niby jak nie ma kontaktu z dziećmi to nie ma potrzeby. Szlag jasny!!!
-
Ja byłam dziś 15 min w 5 10 15 i obkupiłam Małą że ho ho. Wieczorem wrzuce na bloga zdjęcia to będziecie mogły zerknąć. Były już przeceny przecen i np. Kurtka taka wiosenna (patrząc że u nas wiosna snieg jest) wyszła mnie 34zl
ao12., sylwia1985, Sisilla, pestka lubią tę wiadomość
-
Ala znów dzisiaj nie chce jeść...a spanie też jej dzisiaj nie idzie,a ja mam łeb jak sklep zaraz mi eksploduje :'(
Paznokcie obcinam co 3 dni,na śpiąco nie ma mowy,bo się zaraz wybudza.Jak jej obcinam paznokcie,to zawsze ją zagaduje albo śpiewam-ciekawe do kiedy będzie znosić moje fałszowaniesylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Szlag jasny mnie trafi!!! U jednego dzieciaczka z naszej sali wykryli rotawirusa i wzięli go do izolatki, a my wszystkie czekamy jak na szpilkach na wyniki badań naszych dzieci, bo nie wiadomo czy ktoś się nie zaraził. A ja durna na rota nie zaszczepiłam, bo mi odradzono. Że niby jak nie ma kontaktu z dziećmi to nie ma potrzeby. Szlag jasny!!!
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Ja byłam dziś 15 min w 5 10 15 i obkupiłam Małą że ho ho. Wieczorem wrzuce na bloga zdjęcia to będziecie mogły zerknąć. Były już przeceny przecen i np. Kurtka taka wiosenna (patrząc że u nas wiosna snieg jest) wyszła mnie 34zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:29
-
Anoolka wrote:Ja to widzę że chyba tylko Aniqa ma raj po ukończeniu MAGICZNEGO 3msc....Tak w ogóle to wszyscy mnie pocieszaja że jak skończy 3 lata to będzie lepiej
Anoolka potwierdzam, już jak dziecko ma 2,5 roku jest ok, ale wcześniej hmmm. Byliśmy z synkiem jak miał 2 lata na Korfu, wakacje marzenie, ale takiego zapierdzielu na wakacjach jeszcze nie przeżyłam, jesteś na basenie a nie poleżysz na leżaczku, bo młody zapierdziela do basenu, chcesz iść na basen, a młody w,łaśnie chce spać- jedno zostaje drugie odpoczywa , wieczorem pokazy, koncerty- super, młody zmarudzony nie będzie tańczył i bawił się z innymi dziećmi, ryczy, wracamy do pokoju- te wakacje nauczyły mnie pokory i zmieniły świat leniwych wakacji w wakacje cierpliwości:)ataga4 lubi tę wiadomość
-
Szczepionka na rotawirusy nie chroni w ten sposób że dziecko nigdy nie zachoruje tylkO, że jak juz złapie to przechodzi łagodniej.
Tak Sylwia u nas też kupa ciuchow i czasem założy tylko raz. Nawet się mężowi nie przyznaje. -
Kakabaka wrote:Szlag jasny mnie trafi!!! U jednego dzieciaczka z naszej sali wykryli rotawirusa i wzięli go do izolatki, a my wszystkie czekamy jak na szpilkach na wyniki badań naszych dzieci, bo nie wiadomo czy ktoś się nie zaraził. A ja durna na rota nie zaszczepiłam, bo mi odradzono. Że niby jak nie ma kontaktu z dziećmi to nie ma potrzeby. Szlag jasny!!!
Jejku, oto właśnie polska służba zdrowia, dramat. Właśnie w takich sytuacjach cieszę się, że podałam tą szczepionkę na rotawirusy. Trzymajcie się i oby wirus was ominął i czekamy Kakabaka na wieści! Bądźcie silni!
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:to czekam na focie - widze ze nie tylko ja mam bzika na punkcie ubranek maz mnie przegania bo maly tyle tego ma ze szok i czasem tylko raz ubierze - tez tak jest u was czy tylko ja jestem taka durna ?
Sylwia, ja też tak robiłam i czasami robię, ale teraz moje drugie dziecko korzysta, bo przecież kto powiedział, ze dziewczynka nie może chodzić w niebieskim czy zielonym. Gorzej, jak chłopiec dostanie po siostrze różowe ciuszki ale to prawda, wolę sobie nic nie kupić, a żeby dzieciaki ładnie wyglądały.
Polecam wam sklep internetowy MK Golińscy, Sroka oni są bodajże z Chorzowa, ale spokojnie zamawiam przez internet. Ciuszki bardzo fajne gatunkowo i często fajne promocje, polecam.