Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka no to super że Jedruś się nie zaraził!
Mój jeszcze nie miał takiego katarku żebym musiała mu coś podawać.
Dzisiaj dzień mieliśmy całkiem przyjemny ale za to wieczór... Przez godzinę mały tak mi płakał że nie wiem czy problemy z brzuszkiem nie wróciły..;( Na samą myśl o kolkach ciarki mnie przechodzą. W końcu włożyłam go do bujaczka i zaczęłam bardzo mocno bujać, włączyłam też wibracje i jakoś się uspokoił, teraz już śpi.
Nie wiem jak Wam ale takie momenty zawsze zdarzają się jak jestem sama bez M.
Jutro rano mamy wizytę kontrolną u neurologa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bylam wczoraj w Biedrze i akurat panie wykladaly na polki nowosci od Dady! Sa w stalej sprzedazy chusteczki Dada cotton bez peg-ow, parabenow itd. chyba za 5,90 zl za 62 szt, czyli sporo. Do tego wprowadzili plyn do kapieli Dada, ale sklad ma nieciekawy, kremik do pupy z cynkiem i balsamik do ciala.
Zakupilam oczywiscie 2 paczki chusteczek, bo moze nie sa najtansze, ale dobry sklad to rekompensujelubek lubi tę wiadomość
-
To mnie jeszcze tak bardzo nie niepokoi ale ten katar trochę tak bo woda morska to raczej nic nie daje byliśmy we wtorek u lekarza i nic niepokojącego nie widział głowę stara się podnieść opowiada no i jest wesoły. Ale jeszcze od wczoraj zaczął mi częściej kupki robić nie wiem czy następny jakiś wirus czy to po tych lekach które dostaje
Ewelka91