Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
poczwarkah wrote:Ataga, mleko do wyrzucenia za 2 miesiące dopiero? Otwarte? Ja też miałam Bebilon Pepti właśnie jako rezerwowy, ale on ma po otwarciu ważność tylko miesiąc.
A co do chusteczek... Widzę że wszystkie używamy A jeszcze 4-5 miesięcy temu 1/3 z nas się zarzekała że tylko waciki i ciepła wodaAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja chusteczek uzywam tylko bobini sensitiv, kosztują 12.50 zl za 3 op. Są idealne, a pampersy to uzywam z rosmana,akurat teraz jest promocja i kosztują 26 zl. Zielone z pampersa tez uzywam i są spoko.
My juz wprowadzilismy soczki z bobo fruta.i mamy juz 6 msc,ale ząbka jeszcze niema.pestka, Anoolka, ao12., nadzieja!!! lubią tę wiadomość
-
Aniqa 6czy5?
A my mieliśmy tragiczna noc, Antos nie wstqwal
wstawal dosłownie co gopłakał płakał nie wiem co mu jest. Może żeby ale nic tam niewiedzę.
A co do chusteczek ja ciągle lecę na pampersie i pieluchy tez ale z miłą chęcią bym zmieniła bo małemu czasem się tylek odparza -
U nas noc spokojnie przespana, ale to nie to dziecko. Ma biedna awersje do picia, bo ją boli. Psikam jej hasco septem ale.nie wiem czy jej to pomaga. Na pewno działa paracetamol, bo jak jej dam czopek, to potem po godzince tak je spokojnie. Jutro idziemy do lekarza zobaczyć czy się pogorszyło. Oby nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:15
-
O, to zwracam honor! Fajnie ze sa wsrod nas jeszcze mamy ktore obywaja sie bez chusteczek!
A w ogole to sie pochwale ze przez najblizszy miesiac bede miala meza w domu! Czuje sie normalnie jakby sie zaczynaly jakies wakacjeMOI, pestka, lubek, ao12., Kakabaka, Sisilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my tez my też! 4 miesiące ma już mój mały F...matko, kiedy to zleciało? Nie powiedziałabym, że jakj jeden dzień. Ale jeden dzień i jedna dłuuga noc juz tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 11:27
ataga4, lubek, ao12., Anoolka, Kakabaka, Sisilla, MOI, rewoppka, Zielono mi:-))))), nadzieja!!! lubią tę wiadomość
-
U nas piękna noc, ze względu na to, że do 21 byliśmy jeszcze u znajomych Mała zasnęła dopiero przed 22. Bałam się , że odbije się to na jej rytmie dnia - ale mam nadzieje, że tak nie będzie. o północy pojadła i położyłam się z nią spać i proszę Pań pierwsza pobudka była o 6:30! Taaak się wyspałam, że hoho. Zjadła i zasnęła i na dobre wstałam z nią o 9:30. Normalnie jakieś wakacje chyba
Zastanawiam się czy w takim wypadku nie kłaść jej spać o 21 a nie tak jak teraz o 20.
Współczuje chorego gardełka, ale hascosept jest bardzo dobry, więc myślę, że pomoże
Jejku jak te dzieciaki rosną, wszystkiego dobrego dla tych starszych
\Ja za chwilę wstawię obiad i idę z Małą na spacer, bo piękne słonce u nas i lekki mrozik, w sam raz na spacer
AAAA do lekarza dalej się nie dostałam - jestem zapisana ZNOWU na środę, zaraz przed USG bioderek. Ale za to katar sam odszedł Faktycznie nie leczony katar tydzień, a leczony 7 dni trwa hihihi.ataga4, renatkach, pestka, Sisilla, Kakabaka, Bergo lubią tę wiadomość
-
Superancko dzieciaczki rosnal my jutro zaczynamy 4 miesiac
Renatkach duzo zdrowka dla Karolki miejmy nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej!!!
Mi dzisiaj Tomek rano marudzil bo juz drugi dzien bez kupala i polozylam go sobie na brzuszku i tak przespalismy razem dwie godzinki
Dzisiaj troche odpoczelam od maluszka bo na mecz wybralismy sie do moich rodzicow, dobra jest czasem taka chwila przerwy w obowiazkachrenatkach lubi tę wiadomość
-
Buziole dla dzisiejszych czteromiesięczniaczków
A my nadal w szpitalu. Jestem sama w pokoju z łóżkiem Ale czadzior! U synka dziewczyny która była ze mną w pokoju wykryli rotawirusa i wzięli ją do innego szpitala do izolatki. A tam się okazało że młody nie zaraża i dostała zwykły pokój z łóżkiem
Jędruś ma ujemne wyniki na rota, także luz. A do pokoju nie mogą mi nikogo dokoptować póki go nie odkażą, a w weekend nie mają jak więc mam jeszcze przynajmniej jedną noc w pokoju dla siebie
Jest tylko jeden minus. W nocy przyjęli tu na oddział cyganów i mi cały czas zaglądają przez okienko w drzwiach do pokoju
Czają się na to łóżko. Ale i tak go nie dostaną, bo jest kolejka.Anoolka, lubek, pestka lubią tę wiadomość
-
Kakabaka, super z tym łóżkiem, chociaż jedną noc dychniesz, o ile tam wogóle można dychnąć. A jak Jędruś się tam odnajduje? Śpi w miarę dobrze, czy często się budzi? To zapalenie płuc mu daje w kość, czy w miarę znośnie to przechodzi?
Ja w weekendy zawsze jakoś jestem mniej aktywna na forum, bo mój M w domu, wiec korzystam a czasami też teściowa weźmie na parę godzin dzieciaki, to mamy czas dla siebie, na zakupy, dziś wyskoczyliśmy nawet do kina na film " siódmy syn", kto lubi fantastkę polecam, trochę relaksu i efektów 3d.
Jeju, a my 6 lutego skończymy 4 miesiące, super, oby do wiosny:) już nie mogę sie doczekać wakacji, ciepełka, dłuższych spacerów i tego, że Zosia w końcu będzie siedziećpestka lubi tę wiadomość