Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paradise Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale babcia zrobiła mi dzisiaj niespodziankę.. najpierw przyjechała z reklamówką i mówi "słuchaj byłam dzisiaj w Lidlu i były dziecięce ubranka.." i wyjęła kilka sztuk bodziaków, spodenek, leginsów i rajstopki ;) a potem jeszcze ugotowała nam przepyszny obiadek. Byłam trochę zawiedziona, że przez to przeziębienie nie kupie nic małej a tutaj proszę.. babcia zaszalała.

rewoppka, sylwia1985, Kasiula09, ao12., Sisilla, Sroka, Anoolka, pestka, Kakabaka, Scęście, lubek lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam w lidlu o 8:30, bylo troche ludzi wokół koszy z ubrankami, ale nikt nikomu nic nie wyrywał ;-) pelna kulturka :-) miałam kupić tą kolderke, ale doszłam do wniosku że będę rozkładać małemu koc, dostaliśmy od babci męża taki gigantyczny, i w końcu kupiłam tylko 2x body z długim rekawem żeby przekonać się co do jakości lidlowych ubranek, na nic innego sie nie zdecydowalam bo w domu mam tyle bluzeczek i ubranek dla niego, a dziś jeszcze okazalo sie ze bluzeczka z reserved w rozm 68 (!) na niego nie wejdzie i już odlozylam do pudla. Te body wzięłam rozmiar 74/80 więc na wiosnę będą jak znalazl.

paaolka lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Ale babcia zrobiła mi dzisiaj niespodziankę.. najpierw przyjechała z reklamówką i mówi "słuchaj byłam dzisiaj w Lidlu i były dziecięce ubranka.." i wyjęła kilka sztuk bodziaków, spodenek, leginsów i rajstopki ;) a potem jeszcze ugotowała nam przepyszny obiadek. Byłam trochę zawiedziona, że przez to przeziębienie nie kupie nic małej a tutaj proszę.. babcia zaszalała.
    super babcia :)

paradise, ao12. lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    Właśnie Zosia pospała, oczy jak 5 złoty i strzeliła kupsztala, sąsiad dalej czymś trzaska, no co za ludzie ;( Jak ja dziś nie zwariuję, to będzie święto.

Ale beznadzieja z tymi sąsiadami.. Moich na szczęście nie słychać, nie licząc psa z piętra wyżej który wyje codziennie o 7:00 bo chce na spacer i o 21:00 jak akurat usypiamy Lile.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj naprawdę zaszalałam i oprócz zakupów lidlowych kupiłam jeszcze małemu coś takiego:http://allegro.pl/oball-zestaw-prezentowy-4el-pilka-grzechotka-81518-i4995329675.html :D

paradise, Sroka lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Dziewczyny ja dzisiaj naprawdę zaszalałam i oprócz zakupów lidlowych kupiłam jeszcze małemu coś takiego:http://allegro.pl/oball-zestaw-prezentowy-4el-pilka-grzechotka-81518-i4995329675.html :D

Oja! wypasik ;) Uwielbiam tego typu zabawki. Chyba też na coś podobnego się skuszę

rewoppka lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    podobno fajna zabawka - na rehabilitacji mowila babeczka ze jest super bo tm u nich jest mnostwo zabawek zeby dzieci nie plakaly

fajne do gryzienia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:25

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Oja! wypasik ;) Uwielbiam tego typu zabawki. Chyba też na coś podobnego się skuszę
    Najtaniej znalazłam właśnie w tym linku do allegro :)

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki zobaczcie jakie zawaliste - chyba sie skusze

http://www.panzabawka.pl/dla-maluszkow-3/bright-starts-40001-smoczek-z-przytulanka-rozowy

http://www.panzabawka.pl/dla-maluszkow-3/bright-starts-40000-smoczek-z-przytulanka-zielony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:40

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki zobaczcie jakie zawaliste - chyba sie skusze

http://www.panzabawka.pl/dla-maluszkow-3/bright-starts-40001-smoczek-z-przytulanka-rozowy

http://www.panzabawka.pl/dla-maluszkow-3/bright-starts-40000-smoczek-z-przytulanka-zielony
    haha to jest takie dziwne że aż fajne :D

sylwia1985 lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wy macie zawieszona jakas zawieszke do fotelika samochodowego chodzi mim o zabaweczke ? czy pajak jakis ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie niedługo zawieszę, bo jak do tej pory Tomek jeszcze nie był za bardzo zainteresowany zabawkami.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewoppka, to właśnie o tej piłce pisałam na blogu. Jest super, Agatka ją uwielbia, miętoli językiem i przekłada z ręki do ręki.
    ;)

Przy foteliku jeszcze nic nie mamy, ale to kwestia czasu myślę ;)

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    wiecie coś, gdzie można pampersy 3 kupić w fajnej cenie?

Sroka, koleżanka mi pisala ze w auchan maja byc od dziz w promocji, 3 wychodzi po 50gr

Sroka lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra popatrzylam wlasnie na saldo rachunku i dzisiaj poszlo mi ponad 500 zl bo zakupy w lidlu+ pampersy w Dayli + zatankownie bryki- szok !!!!! tez wm tak idzie wyplata szybko?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Rewoppka, to właśnie o tej piłce pisałam na blogu. Jest super, Agatka ją uwielbia, miętoli językiem i przekłada z ręki do ręki.
    ;)

Przy foteliku jeszcze nic nie mamy, ale to kwestia czasu myślę ;)
    Tak, właśnie dzięki Tobie zaczęłam szukać tych zabawek :D Także bardzo dziękuję :D

ataga4 lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Sroka, koleżanka mi pisala ze w auchan maja byc od dziz w promocji, 3 wychodzi po 50gr

O super, przyda się. Mąż dziś kupił tą pakę za 80zł w carfurze,ale to i tak będzie wg mnie mało ;)

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:

Super ta zabawka! I ja o takiej pomyśle :-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:46

rewoppka, pestka, paaolka lubią tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    O super, przyda się. Mąż dziś kupił tą pakę za 80zł w carfurze,ale to i tak będzie wg mnie mało ;)

A ja kupiłam dzis w Biedrze Dady 3 i 4 po 24,99 zl za paczkę, bylo otwarcie nowej Biedry (-nastej w naszym miescie) i taka promocja na otwarcie :-)

pestka lubi tę wiadomość

‹‹ 1227 1228 1229 1230 1231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ