X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam takie miski

http://allegro.pl/grzechotka-zawieszka-do-wozka-edukacyjna-misie-i5059298159.html

ale bardziej lubi je w kolysce jak mu zawieszam a do fotelika musze cos mniejszego kupic cos takiego by nie zjezdzalo mu w dol

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i auchana odwiedzimy ;)
    Któraś z Was pisała o naklejkach do wanienki, macie gdzieś jeszcze na nie namiary?

a te dady z biedry okej są?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam żyrafę przyczepilam do pałąka w foteliku, jak coś Ali nie pasuje, to wtedy żyrafie się obrywa ;-)
    http://www.smyk.com/fisher-price-zyrafa,p1091195244,zabawki-gry-dla-dzieci-p#e

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:55

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam dady przy dwójkach, ogólnie są ok, nic z nich nam nie wypływało :) Trochę mi ich zapach nie pasował i są zdecydowanie grubsze niż pampersy.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:

a te dady z biedry okej są?

Jak zaczęłam je używać po Pampersach to stwierdziłam z lipne i jakies takie papierowe, ale po paru sztukach sie przyzwyczailam i sa ok :-) Kwestia przyzwyczajenia :-) Na dzień zakladam mu Dady a na noc Pampersa. Chociaż dzisiejszą noc przespal całą w Dadzie, i też zdała egzamin, rano byla taka ciężka ze można by nia komuś krzywdę zrobić :-D

Scęście lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez uzywam Dady ale czesto w nocy sie zsiusia i wyplywa na ciuszki i musze malego przebierac-dzisiaj kupilam te bambino i zobaczymy jakie beda a sa tanie wiec moze lipa byc no ale

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 23:05

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecm tego zolwika jeste super

https://www.youtube.com/watch?v=FzI0v6ZXJRQ

moj maly dostal taka od mojej mamy- mowila ze w smyku kupila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 23:16

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co mam zrobic. Majka usnela przed 20. Po 22 cyc i koniec spania. Dalej nie spi. Tak jest codziennie. Jestesmy wykonczeni.
    Jak ona mi sir ,a rozwijac jak nie spi w nocy.
    Po cycku nawet nie zasypia.
    To nie jest chyba normalne.
    Do lekarza chyba pojde bo inaczej q psychiatryku wyladuje albo bedzie rozwod z mezem bo my nie wyspani ona nie chve spac i klotnie bo jestesmy padnieci, rozdraznieni :( :( :(

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję dzieci maja różne odpały że tak powiem pewnie za niedługo przejdzie i będzie spała normalnie myślę że lekarz nie pomoże mój jak coś mówię o nie spaniu to odpowiada że dziecko ma swoje prawa no i pogadane :-) a my dalej w szpitalu są szansę że może dzisiaj wyjdziemy ale tutaj wszystko szybko się zmienia ...

Ewelka91
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę dni temu zostaliśmy przeniesieni na laryngologie ponieważ przyjechało dziecko co było bardziej chore i nie miało miejsca na niemowlakach i dzięki temu to teraz o leki dla małego muszę się upominać bo tam na dole o nas nie pamietaja . Wczoraj np doktorka zapomniała do nas przyjść na obchod , już mam tego wszystkiego serdecznie dosyć :-/

Ewelka91
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Dada uzywamy od prawie samego poczatku. Mialam tylko 2 paczki Pampers i wg mnie Dada sie bardziej oplaca. 29.99zl za 64 szt 3jek.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Ja mam tygrysa pirata i pande pirata: http://allegro.pl/zawieszka-z-klipsem-grzechotka-piraci-canpol-krk-i5028942152.html Kajtek bardzo ich lubi, i bez tygrysa pirata nigdzie sie nie ruszamy, czy to do lekarza, na spacer czy właśnie samochodem, fajne jest bo z klipsem i mozna wszędzie przyczepić. Mamy tez kapitana calamari (chyba Pestka tez go ma) i w Kajtku jakas pozytywna agresja sie rodzi na jego widok bo w sekundzie bardzo sie ozywia i szybko macha raczkami i nogami :-D lubi go :-)
    calmari? nieee, to chyba nie ja. Ja mam Kota lamaze o takiego : http://www.smyk.com/lamaze-kotek-zawieszka,p1047513711,zabawki-gry-dla-dzieci-p
    i Franulo go uwielbia :) ale kapitana calmari chciałam kupić :D

rewoppka super te grzechotki w ogóle! :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez używam Dady od początku, dla mnie super :)

a dziewczyny wydaje mi się, że sie temat przewijał ale zapytam jeszcze raz: czy wasze dzieciaczki przez sen ten machają bardzo głowkami na porawo i lewo? W dzień Franek tego w ogóle nie robi, natomiast w nocy jakby nie mógł sobie miejsca znaleźć...

Ah i jeszcze jakiś czas temu juz zaczął podrzucac nogi i energicznie uderzać niomi w przewijak, we mnie, w bujaczek i w ogóle, sprawia mu to mega radość :D Czy Wasze pociechy tez tak robią? :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my uzywamy dady i pampers zalezy ktore sa w promocji i dla mnie chyba lepsze sa dada bo pampers po nocy jest mega zasikany a dada tak nie.

my przy foteliku samochodowym mamy lwa z pepco :-)

pestka moja bardzo nozkami wierci a na przewijaku to juz calkiem trzeba sie nameczyc zeby jej pampers zapiac

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Dziewczyny co mam zrobic. Majka usnela przed 20. Po 22 cyc i koniec spania. Dalej nie spi. Tak jest codziennie. Jestesmy wykonczeni.
    Jak ona mi sir ,a rozwijac jak nie spi w nocy.
    Po cycku nawet nie zasypia.
    To nie jest chyba normalne.
    Do lekarza chyba pojde bo inaczej q psychiatryku wyladuje albo bedzie rozwod z mezem bo my nie wyspani ona nie chve spac i klotnie bo jestesmy padnieci, rozdraznieni :( :( :(
    A rytuał przed spaniem macie? Mój nawet jak się rozbudzić w nocy to po jakiejś godzinie sam zaśnie więc nie jest źle.

• Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta, moja też tak ma, jak twoja. Mało tego rano oczy o 6 otwarte i wyspana. Też tego nie kumam, że jedne dzieci, patrz synuś od Scęścia, idą spać o 20 i wstają o 8 rano, a inne tak jak nasze dziczą cały wieczór i moja wstaje skoro świt. Dlatego my też wiecznie niewyspani i często przez to warczymy na siebie. Dlatego robimy dyżury, jeden dzień ja wstaję, drugi dzień mój M, a w weekend każdy ma swój poranek, w sobotę śpi on a w niedzielę karmię ssaka i śpię ja :) ale ci wierze, że człowiek pomału pada na pysk.

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś kończymy 4 mieeeeesiącccccceeee! I oby do piątego ;)

pestka, paradise, ataga4, Kakabaka, sylwia1985, paaolka, Anoolka, Zielono mi:-))))), ao12., anka_a, lubek lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia91, trzymajcie się i oby was jak najszybciej wypisali! A twój M jak przetrwał szpital? Ty w tym czasie trochę odsapnęłaś, czy cały czas myślałaś?

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pauletta a zawaze tak robiła?a jak ją po karmieniu zastawiasz w łożeczku z jej normalnym trybem usypiania( u mnie karuleka+szum)?
    Franek tez dziś się po 3:40 rozbudził i gada, ale nic nie robiłam, zostawiłam go i zasnął. Ciemnica to co miał robić ;)

Ewcia powodzenia, obyście jak najszybciej szpital opuścili!

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:46

‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ