Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sroka wrote:
a te dady z biedry okej są?
Jak zaczęłam je używać po Pampersach to stwierdziłam z lipne i jakies takie papierowe, ale po paru sztukach sie przyzwyczailam i sa ok Kwestia przyzwyczajenia Na dzień zakladam mu Dady a na noc Pampersa. Chociaż dzisiejszą noc przespal całą w Dadzie, i też zdała egzamin, rano byla taka ciężka ze można by nia komuś krzywdę zrobić
Scęście lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co mam zrobic. Majka usnela przed 20. Po 22 cyc i koniec spania. Dalej nie spi. Tak jest codziennie. Jestesmy wykonczeni.
Jak ona mi sir ,a rozwijac jak nie spi w nocy.
Po cycku nawet nie zasypia.
To nie jest chyba normalne.
Do lekarza chyba pojde bo inaczej q psychiatryku wyladuje albo bedzie rozwod z mezem bo my nie wyspani ona nie chve spac i klotnie bo jestesmy padnieci, rozdraznieni -
Współczuję dzieci maja różne odpały że tak powiem pewnie za niedługo przejdzie i będzie spała normalnie myślę że lekarz nie pomoże mój jak coś mówię o nie spaniu to odpowiada że dziecko ma swoje prawa no i pogadane a my dalej w szpitalu są szansę że może dzisiaj wyjdziemy ale tutaj wszystko szybko się zmienia ...Ewelka91
-
Parę dni temu zostaliśmy przeniesieni na laryngologie ponieważ przyjechało dziecko co było bardziej chore i nie miało miejsca na niemowlakach i dzięki temu to teraz o leki dla małego muszę się upominać bo tam na dole o nas nie pamietaja . Wczoraj np doktorka zapomniała do nas przyjść na obchod , już mam tego wszystkiego serdecznie dosyćEwelka91
-
ataga4 wrote:Ja mam tygrysa pirata i pande pirata: http://allegro.pl/zawieszka-z-klipsem-grzechotka-piraci-canpol-krk-i5028942152.html Kajtek bardzo ich lubi, i bez tygrysa pirata nigdzie sie nie ruszamy, czy to do lekarza, na spacer czy właśnie samochodem, fajne jest bo z klipsem i mozna wszędzie przyczepić. Mamy tez kapitana calamari (chyba Pestka tez go ma) i w Kajtku jakas pozytywna agresja sie rodzi na jego widok bo w sekundzie bardzo sie ozywia i szybko macha raczkami i nogami lubi go
i Franulo go uwielbia ale kapitana calmari chciałam kupić
rewoppka super te grzechotki w ogóle! -
ja tez używam Dady od początku, dla mnie super
a dziewczyny wydaje mi się, że sie temat przewijał ale zapytam jeszcze raz: czy wasze dzieciaczki przez sen ten machają bardzo głowkami na porawo i lewo? W dzień Franek tego w ogóle nie robi, natomiast w nocy jakby nie mógł sobie miejsca znaleźć...
Ah i jeszcze jakiś czas temu juz zaczął podrzucac nogi i energicznie uderzać niomi w przewijak, we mnie, w bujaczek i w ogóle, sprawia mu to mega radość Czy Wasze pociechy tez tak robią? -
my uzywamy dady i pampers zalezy ktore sa w promocji i dla mnie chyba lepsze sa dada bo pampers po nocy jest mega zasikany a dada tak nie.
my przy foteliku samochodowym mamy lwa z pepco
pestka moja bardzo nozkami wierci a na przewijaku to juz calkiem trzeba sie nameczyc zeby jej pampers zapiac -
nick nieaktualnyPauletta wrote:Dziewczyny co mam zrobic. Majka usnela przed 20. Po 22 cyc i koniec spania. Dalej nie spi. Tak jest codziennie. Jestesmy wykonczeni.
Jak ona mi sir ,a rozwijac jak nie spi w nocy.
Po cycku nawet nie zasypia.
To nie jest chyba normalne.
Do lekarza chyba pojde bo inaczej q psychiatryku wyladuje albo bedzie rozwod z mezem bo my nie wyspani ona nie chve spac i klotnie bo jestesmy padnieci, rozdraznieni -
Pauletta, moja też tak ma, jak twoja. Mało tego rano oczy o 6 otwarte i wyspana. Też tego nie kumam, że jedne dzieci, patrz synuś od Scęścia, idą spać o 20 i wstają o 8 rano, a inne tak jak nasze dziczą cały wieczór i moja wstaje skoro świt. Dlatego my też wiecznie niewyspani i często przez to warczymy na siebie. Dlatego robimy dyżury, jeden dzień ja wstaję, drugi dzień mój M, a w weekend każdy ma swój poranek, w sobotę śpi on a w niedzielę karmię ssaka i śpię ja ale ci wierze, że człowiek pomału pada na pysk.
-
pauletta a zawaze tak robiła?a jak ją po karmieniu zastawiasz w łożeczku z jej normalnym trybem usypiania( u mnie karuleka+szum)?
Franek tez dziś się po 3:40 rozbudził i gada, ale nic nie robiłam, zostawiłam go i zasnął. Ciemnica to co miał robić
Ewcia powodzenia, obyście jak najszybciej szpital opuścili!