Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam takie miski

http://allegro.pl/grzechotka-zawieszka-do-wozka-edukacyjna-misie-i5059298159.html

ale bardziej lubi je w kolysce jak mu zawieszam a do fotelika musze cos mniejszego kupic cos takiego by nie zjezdzalo mu w dol

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i auchana odwiedzimy ;)
    Któraś z Was pisała o naklejkach do wanienki, macie gdzieś jeszcze na nie namiary?

a te dady z biedry okej są?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam żyrafę przyczepilam do pałąka w foteliku, jak coś Ali nie pasuje, to wtedy żyrafie się obrywa ;-)
    http://www.smyk.com/fisher-price-zyrafa,p1091195244,zabawki-gry-dla-dzieci-p#e

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:55

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam dady przy dwójkach, ogólnie są ok, nic z nich nam nie wypływało :) Trochę mi ich zapach nie pasował i są zdecydowanie grubsze niż pampersy.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:

a te dady z biedry okej są?

Jak zaczęłam je używać po Pampersach to stwierdziłam z lipne i jakies takie papierowe, ale po paru sztukach sie przyzwyczailam i sa ok :-) Kwestia przyzwyczajenia :-) Na dzień zakladam mu Dady a na noc Pampersa. Chociaż dzisiejszą noc przespal całą w Dadzie, i też zdała egzamin, rano byla taka ciężka ze można by nia komuś krzywdę zrobić :-D

Scęście lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez uzywam Dady ale czesto w nocy sie zsiusia i wyplywa na ciuszki i musze malego przebierac-dzisiaj kupilam te bambino i zobaczymy jakie beda a sa tanie wiec moze lipa byc no ale

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 23:05

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecm tego zolwika jeste super

https://www.youtube.com/watch?v=FzI0v6ZXJRQ

moj maly dostal taka od mojej mamy- mowila ze w smyku kupila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 23:16

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co mam zrobic. Majka usnela przed 20. Po 22 cyc i koniec spania. Dalej nie spi. Tak jest codziennie. Jestesmy wykonczeni.
    Jak ona mi sir ,a rozwijac jak nie spi w nocy.
    Po cycku nawet nie zasypia.
    To nie jest chyba normalne.
    Do lekarza chyba pojde bo inaczej q psychiatryku wyladuje albo bedzie rozwod z mezem bo my nie wyspani ona nie chve spac i klotnie bo jestesmy padnieci, rozdraznieni :( :( :(

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję dzieci maja różne odpały że tak powiem pewnie za niedługo przejdzie i będzie spała normalnie myślę że lekarz nie pomoże mój jak coś mówię o nie spaniu to odpowiada że dziecko ma swoje prawa no i pogadane :-) a my dalej w szpitalu są szansę że może dzisiaj wyjdziemy ale tutaj wszystko szybko się zmienia ...

Ewelka91
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę dni temu zostaliśmy przeniesieni na laryngologie ponieważ przyjechało dziecko co było bardziej chore i nie miało miejsca na niemowlakach i dzięki temu to teraz o leki dla małego muszę się upominać bo tam na dole o nas nie pamietaja . Wczoraj np doktorka zapomniała do nas przyjść na obchod , już mam tego wszystkiego serdecznie dosyć :-/

Ewelka91
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Dada uzywamy od prawie samego poczatku. Mialam tylko 2 paczki Pampers i wg mnie Dada sie bardziej oplaca. 29.99zl za 64 szt 3jek.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Ja mam tygrysa pirata i pande pirata: http://allegro.pl/zawieszka-z-klipsem-grzechotka-piraci-canpol-krk-i5028942152.html Kajtek bardzo ich lubi, i bez tygrysa pirata nigdzie sie nie ruszamy, czy to do lekarza, na spacer czy właśnie samochodem, fajne jest bo z klipsem i mozna wszędzie przyczepić. Mamy tez kapitana calamari (chyba Pestka tez go ma) i w Kajtku jakas pozytywna agresja sie rodzi na jego widok bo w sekundzie bardzo sie ozywia i szybko macha raczkami i nogami :-D lubi go :-)
    calmari? nieee, to chyba nie ja. Ja mam Kota lamaze o takiego : http://www.smyk.com/lamaze-kotek-zawieszka,p1047513711,zabawki-gry-dla-dzieci-p
    i Franulo go uwielbia :) ale kapitana calmari chciałam kupić :D

rewoppka super te grzechotki w ogóle! :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez używam Dady od początku, dla mnie super :)

a dziewczyny wydaje mi się, że sie temat przewijał ale zapytam jeszcze raz: czy wasze dzieciaczki przez sen ten machają bardzo głowkami na porawo i lewo? W dzień Franek tego w ogóle nie robi, natomiast w nocy jakby nie mógł sobie miejsca znaleźć...

Ah i jeszcze jakiś czas temu juz zaczął podrzucac nogi i energicznie uderzać niomi w przewijak, we mnie, w bujaczek i w ogóle, sprawia mu to mega radość :D Czy Wasze pociechy tez tak robią? :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my uzywamy dady i pampers zalezy ktore sa w promocji i dla mnie chyba lepsze sa dada bo pampers po nocy jest mega zasikany a dada tak nie.

my przy foteliku samochodowym mamy lwa z pepco :-)

pestka moja bardzo nozkami wierci a na przewijaku to juz calkiem trzeba sie nameczyc zeby jej pampers zapiac

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Dziewczyny co mam zrobic. Majka usnela przed 20. Po 22 cyc i koniec spania. Dalej nie spi. Tak jest codziennie. Jestesmy wykonczeni.
    Jak ona mi sir ,a rozwijac jak nie spi w nocy.
    Po cycku nawet nie zasypia.
    To nie jest chyba normalne.
    Do lekarza chyba pojde bo inaczej q psychiatryku wyladuje albo bedzie rozwod z mezem bo my nie wyspani ona nie chve spac i klotnie bo jestesmy padnieci, rozdraznieni :( :( :(
    A rytuał przed spaniem macie? Mój nawet jak się rozbudzić w nocy to po jakiejś godzinie sam zaśnie więc nie jest źle.

• Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta, moja też tak ma, jak twoja. Mało tego rano oczy o 6 otwarte i wyspana. Też tego nie kumam, że jedne dzieci, patrz synuś od Scęścia, idą spać o 20 i wstają o 8 rano, a inne tak jak nasze dziczą cały wieczór i moja wstaje skoro świt. Dlatego my też wiecznie niewyspani i często przez to warczymy na siebie. Dlatego robimy dyżury, jeden dzień ja wstaję, drugi dzień mój M, a w weekend każdy ma swój poranek, w sobotę śpi on a w niedzielę karmię ssaka i śpię ja :) ale ci wierze, że człowiek pomału pada na pysk.

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś kończymy 4 mieeeeesiącccccceeee! I oby do piątego ;)

pestka, paradise, ataga4, Kakabaka, sylwia1985, paaolka, Anoolka, Zielono mi:-))))), ao12., anka_a, lubek lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia91, trzymajcie się i oby was jak najszybciej wypisali! A twój M jak przetrwał szpital? Ty w tym czasie trochę odsapnęłaś, czy cały czas myślałaś?

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pauletta a zawaze tak robiła?a jak ją po karmieniu zastawiasz w łożeczku z jej normalnym trybem usypiania( u mnie karuleka+szum)?
    Franek tez dziś się po 3:40 rozbudził i gada, ale nic nie robiłam, zostawiłam go i zasnął. Ciemnica to co miał robić ;)

Ewcia powodzenia, obyście jak najszybciej szpital opuścili!

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:46

‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ