Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pestka wrote:W ogóle pochwalę się Wam, że pojechałam dzisiaj do lumpa bo byłą wyprzedaż wszystko po 3 zł i kupiłam maaaaasę cudownych ubranek! Koszulki, pajace, body, spodenki...wszystko od 74 i większe, ale nawet koszulki polo były z kołnieżykiem. I wszystko po 3 zł Marki tez super, bo jakieś Next, H&m, Early Days..no i jestem mega happy, bo 19 ubranek i zapłaciłam 57zł! Jak upiorę to zrobię Wam fotosy, bo sa normalnie przecudne!rewoppka wrote:Dziewczyny ja dzisiaj naprawdę zaszalałam i oprócz zakupów lidlowych kupiłam jeszcze małemu coś takiego:http://allegro.pl/oball-zestaw-prezentowy-4el-pilka-grzechotka-81518-i4995329675.htmlsylwia1985 wrote:dziewczyny czy wy macie zawieszona jakas zawieszke do fotelika samochodowego chodzi mim o zabaweczke ? czy pajak jakis ?pestka wrote:a dziewczyny wydaje mi się, że sie temat przewijał ale zapytam jeszcze raz: czy wasze dzieciaczki przez sen ten machają bardzo głowkami na porawo i lewo? W dzień Franek tego w ogóle nie robi, natomiast w nocy jakby nie mógł sobie miejsca znaleźć...
-
co do nocy to wspolczuje wam dziewuszki jak maluch ysie wybudzaja i nie chca zasnac. moj kuba raz tak zrobil kiedys ze wstal na godzine w nocy sie bawic, tylk oze ja sie z nim nie bawilam, lezalam patzylam, podawalam smoka, nie rozmawialam, nie podnioslam z lozka. on obie gugal u gugal az w koncu smoka nie ywplul i zasnal ale to godzine bylo. tylko ze ja przysypialam normalneii tylko jak jeczal ze smo kwypadl to podaalam i dalej oczy zamykalam
mam szczescie ze moj jak juz zasie na noc to faktycznie wstaje tylko jesc i robi to z zamknietymi oczami. zero wybudzania... dwa dni temu to zasnal juz o 18 tylk owstal o 7. wczoraj zasnal o 21 i wstal o 8 dzis.Sroka lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:
Ale mamy jeszcze problem z czerwonymi łapkami...w miejscu którym najczesciej ssie paluszki i na wierzchu dłoni porobiły sie taki plamki czerwone...nie wiem czy to od tego ze ciagle mokre te rączki są czy co, w każdym razie mały ma widac bardzo wrażliwą skóre. W dzien nie moge mu smarowac niczym bo zlizałby to, ale na noc smaruje ma
Paaolka, jaką maścią smarujesz łapki? Mamy identyczny problem.
-
Scęście wrote:co do nocy to wspolczuje wam dziewuszki jak maluch ysie wybudzaja i nie chca zasnac. moj kuba raz tak zrobil kiedys ze wstal na godzine w nocy sie bawic, tylk oze ja sie z nim nie bawilam, lezalam patzylam, podawalam smoka, nie rozmawialam, nie podnioslam z lozka. on obie gugal u gugal az w koncu smoka nie ywplul i zasnal ale to godzine bylo. tylko ze ja przysypialam normalneii tylko jak jeczal ze smo kwypadl to podaalam i dalej oczy zamykalam
mam szczescie ze moj jak juz zasie na noc to faktycznie wstaje tylko jesc i robi to z zamknietymi oczami. zero wybudzania... dwa dni temu to zasnal juz o 18 tylk owstal o 7. wczoraj zasnal o 21 i wstal o 8 dzis.
My mamy podobnie, kładziemy Agatkę koło 20 i tak śpi do 8. Z dwiema lub trzema przerwami na jedzenie na śpiocha
Dziewczyny a co z tymi naklejkami? Macie jakieś linki sprawdzone? Bo chcę zakupić do wanienki -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mój aniołek od dwóch dni jest wrażliwcem. Nic jej nie pasuje, wszystko się nudzi po dwóch minutach... Nie wygląda jakby coś jej dolegało. Zębów też nie widzę. Mam nadzieję, że to wina ponurej pogody i strasznych wiatrów i że przejdzie niedługo. Dziś w nocy obudziła się przed trzecią i przez godzinę chciała się bawić, a o siódmej już pobudka na całego. Kawa trzyma mnie przy życiu.
My też mamy piłkę oball taką z kuleczkami, więc grzechocze. Małgoś bardzo ją lubi -
Po waszych wpisach poszłam dziś do smyka i kupiłam tą piłkę oball z grzechoczącymi kulkami i widzę, że jej się spodobała:) zobaczymy, co będzie dalej. kurde, ale dałam za nią 30 zł.
Zazdroszczę wam dziewczyny tego spania do 8 , nie sądziłam, że będzie taki czas, że będę się modliła, żeby Zocha choć do 7 spała, ehh... -
Dzieczyny mam podawax rozpuszczony latopic w moim mleku. Ta gnidka za cholere nie chce butli.
Dzis odciagnelam mleko 100 ml. Zeby dac jej na glodniaka bez leku. Czy wogole bedzie chciala. Ni cholery...
To ja sie nie rusze z domu na dluzej skoro ona tylkp cycek. Masakra...
Jak mam ja nauczyc... -
nick nieaktualnyPauletta wrote:Dzieczyny mam podawax rozpuszczony latopic w moim mleku. Ta gnidka za cholere nie chce butli.
Dzis odciagnelam mleko 100 ml. Zeby dac jej na glodniaka bez leku. Czy wogole bedzie chciala. Ni cholery...
Jak mam ja nauczyc... -
Pauletta wrote:Dzieczyny mam podawax rozpuszczony latopic w moim mleku. Ta gnidka za cholere nie chce butli.
Jak mam ja nauczyc...
Ps. Czesc dziewczyny!!!!lubek lubi tę wiadomość
-
Hello dziewczyny, ostatnio zaniedbalam nasze forum i jestem na 1225 stronie, czytam i czytam bo Gabrysia właśnie śpi
Napisze wam tylko ze poszlam do lekarza z tymi moimi wypadajacymi włosami i dostałam skierowanie do dermatologa (zapisalam się na 10 marca!!!!- prędzej chyba wylysieje) na morfologie , żelazo i TSH. Dziś odbieram wyniki a tam tarczyca dużo poniżej normy. Norma jest od 0.2 do 4.0 a ja mam 0.013
I pochwalę się ze dziś Gabrysia dostała dwie łyżeczki marchewki do polizania Smakowalo jej
Ale potem głupia się zastanawiałam czy nie dalam jej za szybko bo piszą że powinno się dawać po 17 tygodniu a Gabrysia ma 16,5 tyg :-[ A te z was które dawały juz marchewkę to trzymalyscie się tych 17 tyg? -
Ja miałam takie wyniki TSH w ciąży. Dostałam Metizol bardzo małą dawkę i teraz też biorę i jest ok. Biorę jedną tabletkę co 2 dni czyli 5mg na 2 dni, a dozwolona dawka przy karmieniu to 20mg dziennie. Żadnych objawów nie miałam, tylko sama sobie zrobiłam u siebie w pracy TSH i wyszło:-)[/url][/url]
-
ale jestem zla bo pojechalismy z malym do neurologa i wystalismy sie ze skierowaniem w rejestracji bo przeciez nie przepuszcza stare baby a tu sie okazuje ze lekarki nie ma- no do cholery nie mogli zadzwonic i powiedziec ?
my dzwonilismy jeszcze rano zeby sie upewnic czy na 100 % przyjmuje dzis bo wiadomo zarejestrowani bylismy dwa miesiace temu bo tak odlegle terminy ma babeczka ale nikt nie raczyl odebrac telefonu nawet ...
dopiero wuizyta pod koniec lutego