Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mama86 wrote:
I pochwalę się ze dziś Gabrysia dostała dwie łyżeczki marchewki do polizania Smakowalo jej
Ale potem głupia się zastanawiałam czy nie dalam jej za szybko bo piszą że powinno się dawać po 17 tygodniu a Gabrysia ma 16,5 tyg :-[ A te z was które dawały juz marchewkę to trzymalyscie się tych 17 tyg?
Ja dałam pierwszy raz dzień przed skończeniem 18 tyg. -
Wczoraj dziewczynie z mojej miejscowości zmarła 4 letnia córka poprostu jakaś tragedia urodziła ja mając bakterie ale małą była zdrowa 10 pk dopiero po 15 miesiącach zaczęły się problemy ciągle szpital małej zbierała się woda w organizmie problemy z oddychaniem aż po 4 latach taka tragediaEwelka91
-
Dziewczyny co za dzień!!!
zapaliło nam się dzisiaj gniazdko w pokoju! Słyszeliśmy od kilku dni jakieś szmery ale nie mogliśmy dojść skąd te dźwięki się biorą.. no i się okazało, że to gniazdko się topiło... masakryczna ta instalacja teraz boję się normalnie bo to już trzeci raz tak się zdarza!
Byliśmy na szczepieniu, mały dzielnie je zniósł zapłakał tylko troszeczkę. Mamy 60 cm, 5560 gram i ogólnie jest zdrowy Na razie gorączki nie ma, był tylko bardziej senny i dłużej spał niż zazwyczaj teraz też już przysypia