Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Może dlatego,że w nocy nie rusza sobie nóżkamitak jak w dzień tylko leży,układ pokarmowy jest rozleniwiony...ja tak sobie to tłumaczę.ataga4 wrote:A czy ktoś umie mi sensownie wyjaśnić,dlaczego baki męczą o 5-6 nad ranem, gdy człowiekowi najbardziej chce się spać? A nie np w południe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 08:05
ataga4 lubi tę wiadomość
-
mi lekarka tłumaczyła, że to może być od zastoju w jelitkach. Wiesz, w nocy dziecko się nie rusza więc nei pierdzi tak sprawnie jak w dzień sie ruszając cały czas..ataga4 wrote:A czy ktoś umie mi sensownie wyjaśnić,dlaczego baki męczą o 5-6 nad ranem, gdy człowiekowi najbardziej chce się spać? A nie np w południe?
Ataga niedługo minie, zobaczysz :*
ataga4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polecam Wam tą babkę, jakbyście chciały kiedyś prezent albo w sumie i dal siebie
Ja mam od niej etui na książeczkę zdrowia i etui na pieluszki, super sprawa!
https://www.facebook.com/igusiowo?fref=ts
paradise lubi tę wiadomość
-
KasiaMJ wrote:Dziewczyny czy któraś z Was jest z Lublina?

Ja jestem spod lublina
I dzisiaj jadę właśnie do luxmedu na radziwiłowską do dentysty bo tylko sobota u mnie wchodzi w grę, a w mojej mieścinie najbliższe terminy zajęte. Już mi słabo bo wiem że borowanie będzie - nie nawidzę bólu zęba już chyba wolę rodzić
Sroka, KasiaMJ, Scęście lubią tę wiadomość
-
Witam się po nieprzespanej nocy

Julcia bidula chora
Złapała katarek ma czerwone i rozpulchnione gardełko.
Na szczeście osłuchowa wszystko ok i z uszami też ok.
Inhalujemy się z solą fizjologiczna,mamy kropelki do noska, na gadelko syrop i spray. Tyle też dobrze,że nie ma gorączki i po dzisiejszej nocy widze ze lekarka trafiła z lekami bo jest o niebo lepiej niż było poprzedniej nocy:-)
Powiem wam ,że mam dzielną córcie pomimo tego że męczy ją katarek i gardełko to potrafi sie uśmiechać od uch do ucha do nas
KAKABA super że już jesteście w domciu...dużo zdrówka Wam życzymy i omijajcie szpitale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:29
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Polecam Wam tą babkę, jakbyście chciały kiedyś prezent albo w sumie i dal siebie
Ja mam od niej etui na książeczkę zdrowia i etui na pieluszki, super sprawa!
https://www.facebook.com/igusiowo?fref=ts
Sroka a ile zaplacilas za etui na książeczkę zdrowia? Super jest!!! -
Fajne te etui

my wczoraj byliśmy u znajomych którzy mają takiego maluszka i Antoś byl zachwycony jej matą i zabawkami
Wracaliśmy przed 7 bo żeby zdążyć na kąpanie i Antek był już mocno spiący więc gadaliśmy do niego w samochodzie żeby nie zasnął a on się tak rozdarł że masakra, niemogliśmy go uspokoić przez godzine, płakał podczas kąpania i wszystkich czynności i na dodatek przez to sie pokłóciłam z mężem
więc mam dzisiaj samotny dzień bo nie rozmawiamy ze sobą.
-
Kakabaka super, że już po szpitalu, trzymajcie sie zdrowo!
Zielono mi kurde następna twoja Julcia do chorowania, bidulka. Niech się już ta zima skończy, będzie słoneczko i ciepło. Wtedy nawet choruje się inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:07
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
moj pojechal na narty z moim bratem a ja mam chwile relaksu bo Nius spi choc taki cwaniak ze do nikogo nie pojdzie bo odrazu placz a jak ja go wezme to cisza. Kurcze Nikus ma plaster na pepek bo ma przepukline i dzisiaj patrze a pod spodem strasznie mial czerwone wiec troszke odcielam a tu doslownie odparzenia okropne i posmarowalam mu parafina ale nie wiem czy nie sciagne mu calego bo masakra jak on smierdzi a ma z tym niby chodzic 6 tygodni - niemozliwe to przeciez - wizyte mamy pod koniec lutego
-
Sylwia miłego weekendu

My mieliśmy na noc u siebie dwójkę dzieci kuzynki mojego ukochanego. Oczywiście było zapychanie się słodyczami i granie do 3 w nocy bo w końcu mają ferie
Namawiali mnie żebym zagadała z ich mamą jeszcze o jedną noc ale nie wytrzymałabym psychicznie.. zdecydowanie za dużo pytań i gadania..

-
Paradise to miałaś ciekawą nockę
spójrz na to że niedługo nasze pociechy będą tak nadawać i pytać o wszystko
My też jak widzimy że Mała marudna albo później wracamy od znajonych to wolę jej nie kąpać, bo nie raz to tylko pogarasza sprawę.

lubię zimę ale przy takim małym dziecku lepiej było by bez niej