Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ataga4 wrote:A czy ktoś umie mi sensownie wyjaśnić,dlaczego baki męczą o 5-6 nad ranem, gdy człowiekowi najbardziej chce się spać? A nie np w południe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 08:05
ataga4 lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:A czy ktoś umie mi sensownie wyjaśnić,dlaczego baki męczą o 5-6 nad ranem, gdy człowiekowi najbardziej chce się spać? A nie np w południe?
Ataga niedługo minie, zobaczysz :*ataga4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polecam Wam tą babkę, jakbyście chciały kiedyś prezent albo w sumie i dal siebie Ja mam od niej etui na książeczkę zdrowia i etui na pieluszki, super sprawa!
https://www.facebook.com/igusiowo?fref=tsparadise lubi tę wiadomość
-
KasiaMJ wrote:Dziewczyny czy któraś z Was jest z Lublina?
Ja jestem spod lublina I dzisiaj jadę właśnie do luxmedu na radziwiłowską do dentysty bo tylko sobota u mnie wchodzi w grę, a w mojej mieścinie najbliższe terminy zajęte. Już mi słabo bo wiem że borowanie będzie - nie nawidzę bólu zęba już chyba wolę rodzićSroka, KasiaMJ, Scęście lubią tę wiadomość
-
Witam się po nieprzespanej nocy
Julcia bidula chora
Złapała katarek ma czerwone i rozpulchnione gardełko.
Na szczeście osłuchowa wszystko ok i z uszami też ok.
Inhalujemy się z solą fizjologiczna,mamy kropelki do noska, na gadelko syrop i spray. Tyle też dobrze,że nie ma gorączki i po dzisiejszej nocy widze ze lekarka trafiła z lekami bo jest o niebo lepiej niż było poprzedniej nocy:-)
Powiem wam ,że mam dzielną córcie pomimo tego że męczy ją katarek i gardełko to potrafi sie uśmiechać od uch do ucha do nas
KAKABA super że już jesteście w domciu...dużo zdrówka Wam życzymy i omijajcie szpitaleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:29
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Polecam Wam tą babkę, jakbyście chciały kiedyś prezent albo w sumie i dal siebie Ja mam od niej etui na książeczkę zdrowia i etui na pieluszki, super sprawa!
https://www.facebook.com/igusiowo?fref=ts
Sroka a ile zaplacilas za etui na książeczkę zdrowia? Super jest!!! -
Fajne te etui
my wczoraj byliśmy u znajomych którzy mają takiego maluszka i Antoś byl zachwycony jej matą i zabawkami Wracaliśmy przed 7 bo żeby zdążyć na kąpanie i Antek był już mocno spiący więc gadaliśmy do niego w samochodzie żeby nie zasnął a on się tak rozdarł że masakra, niemogliśmy go uspokoić przez godzine, płakał podczas kąpania i wszystkich czynności i na dodatek przez to sie pokłóciłam z mężem więc mam dzisiaj samotny dzień bo nie rozmawiamy ze sobą. -
Kakabaka super, że już po szpitalu, trzymajcie sie zdrowo!
Zielono mi kurde następna twoja Julcia do chorowania, bidulka. Niech się już ta zima skończy, będzie słoneczko i ciepło. Wtedy nawet choruje się inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:07
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
moj pojechal na narty z moim bratem a ja mam chwile relaksu bo Nius spi choc taki cwaniak ze do nikogo nie pojdzie bo odrazu placz a jak ja go wezme to cisza. Kurcze Nikus ma plaster na pepek bo ma przepukline i dzisiaj patrze a pod spodem strasznie mial czerwone wiec troszke odcielam a tu doslownie odparzenia okropne i posmarowalam mu parafina ale nie wiem czy nie sciagne mu calego bo masakra jak on smierdzi a ma z tym niby chodzic 6 tygodni - niemozliwe to przeciez - wizyte mamy pod koniec lutego
-
Sylwia miłego weekendu
My mieliśmy na noc u siebie dwójkę dzieci kuzynki mojego ukochanego. Oczywiście było zapychanie się słodyczami i granie do 3 w nocy bo w końcu mają ferie Namawiali mnie żebym zagadała z ich mamą jeszcze o jedną noc ale nie wytrzymałabym psychicznie.. zdecydowanie za dużo pytań i gadania..
-
Paradise to miałaś ciekawą nockę spójrz na to że niedługo nasze pociechy będą tak nadawać i pytać o wszystko
My też jak widzimy że Mała marudna albo później wracamy od znajonych to wolę jej nie kąpać, bo nie raz to tylko pogarasza sprawę.