Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponawiam pyt dot kataru i szczepienia, boje się ze coś się rozkręca a oni go zaszczepić i coś mu się stanie.
Mój mały tez miał czasem takie sine wokół ust, co to znaczy?
Moje dziecko jak do tej pory uwielbiał jeździć samochodem tak teraz drze się niesamowicie ze aż fioletowy. Tragedia to dla mnie. -
Smutas wrote:Ponawiam pyt dot kataru i szczepienia, boje się ze coś się rozkręca a oni go zaszczepić i coś mu się stanie.
Mój mały tez miał czasem takie sine wokół ust, co to znaczy?
Moje dziecko jak do tej pory uwielbiał jeździć samochodem tak teraz drze się niesamowicie ze aż fioletowy. Tragedia to dla mnie.
u nas jest tak ze przed kazdym szczepieniem pediatra oglada, osluchuje, zaglada w gardelko, mierzy, wazy i jak wszystko jest ok to pielegniarka szczepi. Najlepiej powiedz lekarce ze ma katar i czy mozna w tej sytuacji zaszczepicWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 20:35
-
Hej dziewczyny, widzę że nie tylko ja miałam zajęty weekend
Smutas, jeżeli będzie chciała szczepić to zwróć jej uwagę na ten katarek niech sprawdzi jeszcze raz! Poza tym jeśli ty sama nie jesteś pewna to przesuńcie to szczepienie, tydzień czy dwa przecież nie zrobią żadnej różnicy, a ty będziesz spokojniejsza
Nawiązując do szczepień my byliśmy w piątek na drugiej dawce, Tomek był przez dwa dni bardzo senny, dopiero dzisiaj znowu zachowywał się normalnie.
-
Hej my dalej w szpitalu mi na tym leżąku to zaraz kręgosłup wysiądzie :-/jak mały był pierwszy raz narszczepieniu to też miał katar ale miał go praktycznie od urodzenia taki zatkany nos i zaszczepiła go ale nic mu nie jest i mam nadzieję że nie będzie ... A jak spędzacię walentynki kupujecię coś swoim m albo wybieracię się gdzieś ?Ewelka91
-
U nas karmienia nocne wychodzą tak, że jak zaśnie ok 21 to budzi się tak po północy lub przed 1. I to jest najdłuższa przerwa bo potem to już pobudki max co 2h, więc sporo ich wychodzi. Ale dla moich cycolów to dobrze bo jak czekam dłużej z karmieniem to tylko czekam żeby mały się obudził i wyciągnął nadmiar mleka, bo zaczynają boleć...
Hehehehe dzisiaj pierwszy raz w ogóle strzelałam ręcznie mlekiem z cycka bo miałam nadmiar w jednym, śmieszne to było tym bardziej że trochę przekomarzałam się z M i mówiłam mu, że jak nie będzie mnie słuchał to będę strzelać w niegolubek, Nelly, MOI lubią tę wiadomość
-
Moja Karolcia wczoraj skończyła 4 miesiące co prawda w ciągu dnia jest małym diabelkiem :p bo nie pozwala się zostawić nawet na 5 minut :p za to dzisiaj w nocy mnie zaskoczyła, bo zasnęła o 21 i obudziła się raz 2:40 i teraz drugi i jeszcze śpi noce mogłyby już zawsze tak wyglądać
pestka, sylwia1985, paradise, Zielono mi:-))))) lubią tę wiadomość
-
Moja dziś obudziła się o 6, myślałam, że czeka mnie ciężki poranek, puściłam jej szum i usnęła po pół godziny i spała do 8, normalnie szał
Renatkach wszystkiego naj dla Karolci, oby szybko do 5 miesiąca
Ja też nie planuję niczego na walentynki, dzień jak codzień, a mój M dopiero wtedy popołudniu wraca z delegacji ehh... Życie
Smutas, niech ci pani doktor porządnie dziecko zbada, a jak stwierdzisz, że masz opory to przełóż faktycznie szczepienie, lepiej nie mieć żadnych powikłań.
Dziewczynki, które zaczęły rozszerzanie diety u dzieciaczków, co u was, jak idzie, piszcie, bo jestem strasznie ciekawa -
u mnie ciezka noc - u rodzicow wogole sie nie wysypiam bo wersalka nie wygodna a u nas mamy ogromne loze - dzisiaj wieczorkiem wracamy do siebie- moj zaraz znowu jedzie na narty, rodzice w pracy. Kurcze nudaki tu straszne - jak u siebie chodzimy spac 24,1 tak tutaj moi ida spac z kurami a tv jest u nich w sypialni i nie ma co robic wiec wczoraj poszlam spac o 22 ale i tak sie nie wyspalam
-
Smutas wrote:Dzięki za rady, a ja dzis w nocy myślałam że wykituje, żygałam pół nocy po salatce warzywnej takiej z ogórkiem, od ciąży szkodzi mi ogórek przypomniały mi się mdłości ciążowe. Ledwo żyje,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:28
-
Hej dziewczynki u nas dzisiaj 4 miesiące!
Lilka od kilku nocy zasypia ok 21:00 i wstaje o równej 7:00 jakby miała zegarek w tyłeczku hehe więc nie mamy już karmienia w nocy.
Wasze dzieciaczki też krzyczą? Lila wczoraj rano odkryła, że ma potężny głos i krzyczała 4 godziny non stop aż padła ze zmęczenia. Potem wstała i od nowa.. Wygląda to mniej więcej tak https://www.youtube.com/watch?v=cHYJJ8yiaqM
Dodam, że dzisiaj od rana jest to samo tylko jeszcze głośniej tak jej się spodobało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:50
Sroka, Sisilla, Zielono mi:-))))), ao12., ataga4 lubią tę wiadomość