Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny uzywacie pieluch firmy Bella? Ja mialam z nimi stycznosc tylko w szpitalu i nie wydawaly mi sie zle, ale wole was podpytac. Zwlaszcza, ze z tej firmy nie lubie ani wkladek, ani chusteczek higienicznych W kerfurze jest teraz na nie promocja 40 zl za paczke.
-
My teraz ubieramy się w pieluchy z rossmana babydream dwójki te w malej paczce 42 szt. Wczesniej mieliśmy pampersa zielone i białe. Te z rossmana są porównywalne z pampersem białym. Są mięciutkie, cienkie i nie śmierdzą jak pampersy zielone. Raz kupilam babydream dwójki w dużej paczce ale w dużych paczkach są inne niż w małych, są grube, sztywne i rozmiarowo mniejsze. Także zachęcam do wyprobowania babydream dwójek w małych paczkach po 42 szt.
-
my wrocilismy z rehabilitacji i wstapilam do biedry jest promocja pieluch Fitti( ciekawe jakie sa bo jeszcze ich nie mialam ale chusteczki sa super ) 7-18 kg -25,99 za 64 sztuki - ja wzielam 1 paczke bo juz nie bylo wiecej jeszcze mam dwie mniejsze paczki ale juz widze ze ciasnawe sa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:28
-
Powiem Wam że jakoś boje się wprowadzać nowych pieluch żeby nie było odparzeń ale czy mój strach jest uzasadniony?
Właśnie jestem po fryzierze. Super sprawa fryzjer do domu! Rach ciach bez czekania i na miejscu po sprawie. Pół kilo włosów z głowy - uff jaka ulgaao12. lubi tę wiadomość
-
Sroka a ja kupuje jakie sa w promocji i potem moge porownac - jak narazie Dada wygrywa a najgorsze sa te co kupilam ostatnio czyli bambino bo sa troszke szorstkie no ale musze je wykorzystac bo przeciez nie wywale
mojego jeszcze pieluchy nie odpazyly wogole za to ten cholerny plaster na przepukline- ufff szkoda gadacWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:11
-
No i w koncu jesteśmy w domu mały jeszcze kaszle ale mam nadzieję że przejdzie bo dalej bierzemy antybiotyk ... A co do pieluch fitti nie są złe ale zamiast żepa maja taka taśmę którą po założeniu trudno odkleic no i jak źle ubierzesz to ci się więcej nie przykleji ...Ewelka91
-
Nutella - masz rację, przeoczyłam ten syrop. Chociaż z tym że to chemia to jednak przesadzasz bo to po prostu mocno skoncentrowany cukier Chociaż zgodzę się, że to akurat i tak badziewie nad badziewiami. Najlepiej tak naprawdę to chyba kupować wszystkie kaszki i kleiki w "czystej" postaci.
-
Hej dziewczynki :*
Znów nadrabiam i nadrabiam, od soboty nie byłam w stanie na bieząco śledzic forum, bo jestem chora W sobote leżałam z prawie 39 stopniami gorączki, dreszczami i mało w ogóle kontaktowałam, mąż z małym w drugim pokoju był i tylko na karmienia mi go przynosił, brałam paraceramol i Prenalen, i o dziwo w niedziele bylo duzo lepiej, a wczoraj znów osłabienie i mam opuchnięte podniebienie i dziąsła, uczucie jakby mi ktoś papierem ściernym tam w buzi jeździł, węzły chłonne na szyi bolą,głowa tez bardzo, jem tylko kaszki i wszelkie papki bo nie jestem w stanie nic gryźć..moja mama przyjechała dzisiaj do pomocy, zeby z małym tez na jakis spacer wyjsc, a ja poleciałam do przychodni, ale oczywiscie numerków juz nie bylo, jutro chyba przed 7 tam polece, bo juz ledwo daje rade...mam tylko nadzieje że Krzysio się ode mnie tym nie zarazi... -
Dużo pisałyscie ostatnio o rozszerzaniu diety...ja chyba poczekam jeszcze i po 6 mcu zaczne po mału wprowadzac, tak jak zaleca WHO, mleczko bardziej tłuste i sycące jest niz te wszelkie marchewki,jabłuszka i kaszki, wiec nie ma co sie spieszyc jak pokarm w cyckach jest młody zdązy się jeszcze nacieszyc w życiu róznymi smakami
Generalnie myśle jeszcze intensywnie nad BLW, ale to zobaczymy...poczwarkah lubi tę wiadomość
-
Współczuje tylu chorych dzieciaczków...biedne maluszki, że też te wirusy tak łatwo się przyplątują
Zdrówka dla wszystkich! :*
Co do uszek to mój nie ciągnie ich, za to jak sie przebudza to trze całą głowe i twarz i czesto sobie przy tym robi nowe zadrapania...jakims cudem nawet obcięte pazurki potrafia zostawic śladZielono mi:-))))) lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie u lekarza i krótko mówiąc przypałętała mi się nadczynność tarczycy Masakra jakaś, oprócz wypadania włosów żadnych innych objawów nie mam. Jak to dobrze czasem posłuchać męża i pójść do lekarza bo ja na te wypadające włosy chciałam sobie tylko skrzyp kupić a ten mnie ochrzanił ze jak bede łysa to mnie zostawi A tu patrzcie, powód ich wypadania był inny...
Dostałam receptę na metizol, skierowanie do endokrynologa, na usg tarczycy i mam zrobić jeszcze raz morfologię, TSH i jakieś ft4. Jestem załamana Mam latać po lekarzach a nawet nie mam z kim Gabrysi zostawić. Będzie jeździła ze mną -
Kochane no i mam powód płaczu mojej Ali.
Dzisiaj z ciekawości wsadziłam jej palec do buzi i przejechałam po dziąsłach iiii...... Mamy wyrżniętą prawą jedynkę!!!!:pao12., Nelly, Sisilla, rewoppka, renatkach, poczwarkah, paaolka, pestka, Anoolka, tofirus, Zielono mi:-))))), lubek lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny piszecie o rozszerzaniu diety ja jestem jeszcze w tym temacie zielona i cbetnie poczytam wasze spostrzerzenia i opinie, ostatnio pytalam pediatry od kiedy mozemy wprowadzac posilki i powiedziala ze po skonczeniu 4 miesiecy mozna powoli wprowadzac ale mysle narazie sie jeszcze wstrzymac do szczepienia 3 marca i ponownie spytac co i jak.
Odnosnie pieluszek ja jestem wierna pampers i dada i te drugie jak dla mnie sa lepsze bo po calej nocy dada nie smierdza w porownaniu do pampersa. Zastanawiam sie tez nad tesco loves bo ciagle sa w promocji moze ktoras uzywala (uzywa) i moze sie podzielic opinia jakie sa?
mama86 czy ty wczesniej mialas problemy z tarczyca? mi tez wlosy leca na potege.
Nutella gratulacje pierwszego zabka -
Kasiula no właśnie wczesniej nie chorowalam wiec jest to dla mnie nowość. W życiu bym nie pomyślała ze to wypadanie włosów to przez tarczycę