Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na basen o tej porze?! Oj Sylwia... na Twoim miejscu bym poszperała w jego telefonie/fb/mailach itd. Jak coś znajdziesz to rób kopie albo zdjęcia koniecznie, będziesz miała do rozwodu z orzeczeniem o winie. Moim zdaniem on Cię zdradza :( Przykro mi :(

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj masakra już coraz więcej dzieci w szpitalu życzę szybkiego powrotu do zdrowia mi niby już w domu ale bardzo się o niego boję bo dalej kaszle ta choroba już trwa 2 tygodnie :-/

Ewelka91
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia po jaką cholerę sprzatasz gotujesz itp. Jak Ci nie pomaga przy dziecku to niech chociaż dupe ruszy i coś w domu zrobi :/ Ja na Twoim miejscu bym palcem w domu nie tkneła.

ataga4 lubi tę wiadomość

• rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, a czy ten Twój mężulek znalazł już pracę? Wjedź mu trochę na ambicję w tej sytuacji! Mam nadzieję, że poczwarkah nie ma racji ale tak to trochę wygląda jakby miał inne zainteresowanie na boku...:/

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas marudzenia ciąg dalszy... Kocham tego szkraba tak mocno, że chociaż to mi dodaje siły gdy płacze, marudzi i wydziwia.

Dzisiaj chciałam wstąpić do apteki lecz kolejka 70+ wychodziła poza sklep! Chyba emeryturę dostali!

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i byla tesciowka i nagadalam jej o jej syneczku :( jestem z siebie dumna !!!
    bo juz nie wytrzymalam !!! powiedzialam jej na koniec ze jak tak dalej bedzie to nie wiem co bedzie z naszym malzenstwem i mam nadzieje ze mu przegada.Mowilam ze ja sama nie dam rady ze nikt nie pomaga ze on nic nie robi tylko sie relaksuje a ja musze zapierdzielac itp...

rewoppka, nick nieaktualny, ataga4, pestka, Zielono mi:-))))), mitaka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Na basen o tej porze?! Oj Sylwia... na Twoim miejscu bym poszperała w jego telefonie/fb/mailach itd. Jak coś znajdziesz to rób kopie albo zdjęcia koniecznie, będziesz miała do rozwodu z orzeczeniem o winie. Moim zdaniem on Cię zdradza :( Przykro mi :(
    sparwdzam tel , poczte czasem jak nie zamknie fb nie ma ale nic nie znalazlam
    u nas ostatnia godzina na basem to 21:30

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Sylwia po jaką cholerę sprzatasz gotujesz itp. Jak Ci nie pomaga przy dziecku to niech chociaż dupe ruszy i coś w domu zrobi :/ Ja na Twoim miejscu bym palcem w domu nie tkneła.
    bo nie lubie syfu ... a gotuje w wiekszosci tesciowka bo ja bym juz czasu nie miala no chyba zebym sobie malego do szyi przywiazala

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i co na to wszystko Twoja teściowa?

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh tyle chorych dzieciaczków u nas.. Niech już ta zima się kończy! U nas już lepiej, został tylko katar ale muszę co chwilę odciągać bo ciągle ma zapchany nochal.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    O jezu, 3h uspokajania malego. Teraz spi na rekach, odczekam az mocniej zasnie i odloze do lozeczka ale ile pospi to nie wiem. Jutro rano mam isc na 2 dawke szczepienia (po 4 tyg, bo idzie na urlop), nie wiem czy to nie za wczesnie?

Z tego co słyszałam to trzeba koniecznie odczekać minimum 6 tygodni od ostatniego szczepienia ale nie jestem pewna..

ataga4 lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę krótko jak tylko 4 tyg.. Z tego co wiem to powinno być min 6 tyg.

ataga4 lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Sylwia i co na to wszystko Twoja teściowa?
    ze zestresowany biedaczek bo pracy nie ma i ze moze wpasc w depresje i zeby go nie denerwowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:10

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś urodziny. Ostatnia noc była ciezkawa ale już się przyzwyczaiłam:-) dzień OK bo teść był z małym na spacerze, a ja zamiast pójść spać sprzatnelam sypialnie i zrobiłam obiad. Jak wrócił M to się zdrzemnelam aha i dostałam kwiaty oczywiście:-) wieczorem Antek marudzil i zaczął płakać, cały dzień ssal rękę i wieczorem pomógł dopiero żel na dziąsła, więc oprócz skoku mamy w pakiecie ząbkowanie. Zmęczony zasnął o 19, spał do 20 zjadł i śpi. Masakra jest nie wykapany i nie nasmarowany mascia. Trudno, tylko pewnie wstanie za max godzinę, a ja będę jak zombie. Do tego M się źle czuję więc wysłałam go do salonu, boli go głową i mu niedobrze, mam nadzieję że to nie jakiś wirus:-/ jutro ja idę z młodym na spacer, pojutrze mam imieniny a w niedzielę gości, więc od piątku sprzątanie, zakupy itp.
    Także urodziny imieniny i Walentynki zapowiadają się suuuuper :-/

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ze zestresowany biedaczek bo pracy nie ma i ze moze wpasc w depresje i zeby go nie denerwowac
    Ja pierdziele co za baba! Ale to przecież jej synuś! Przykro mi że musisz przez to przechodzić.. I tak Cię podziwiam, że tyle wytrzymujesz..

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja pier.... . Brak mi słów :'(

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy plamienie po współżyciu jest normalne czy musze sie udac jak najszybciej do ginekologa lub na izbe przyjec? Pytam, bo to moja pierwsza ciąża i troche panikuje...

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy plamienie po współżyciu jest normalne czy musze sie udac jak najszybciej do ginekologa lub na izbe przyjec? Pytam, bo to moja pierwsza ciąża i troche panikuje...

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Jacusianka, roczniki Ci się pomyliły. Tutaj październikowe mamusie 2014 a nie 2015.
    Jak plamisz to lepiej idź do lekarza. Co prawda często plamienie nie znaczy nic złego, ale zawsze trzeba je sprawdzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:22

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    jacusianka jak najszybciej udaj się do lekarza! Powinni podać leki na podtrzymanie jeśli coś będzie nie tak na usg.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
‹‹ ‹ 1245 1246 1247 1248 1249 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ