X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na basen o tej porze?! Oj Sylwia... na Twoim miejscu bym poszperała w jego telefonie/fb/mailach itd. Jak coś znajdziesz to rób kopie albo zdjęcia koniecznie, będziesz miała do rozwodu z orzeczeniem o winie. Moim zdaniem on Cię zdradza :( Przykro mi :(

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj masakra już coraz więcej dzieci w szpitalu życzę szybkiego powrotu do zdrowia mi niby już w domu ale bardzo się o niego boję bo dalej kaszle ta choroba już trwa 2 tygodnie :-/

Ewelka91
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia po jaką cholerę sprzatasz gotujesz itp. Jak Ci nie pomaga przy dziecku to niech chociaż dupe ruszy i coś w domu zrobi :/ Ja na Twoim miejscu bym palcem w domu nie tkneła.

ataga4 lubi tę wiadomość

• rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, a czy ten Twój mężulek znalazł już pracę? Wjedź mu trochę na ambicję w tej sytuacji! Mam nadzieję, że poczwarkah nie ma racji ale tak to trochę wygląda jakby miał inne zainteresowanie na boku...:/

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas marudzenia ciąg dalszy... Kocham tego szkraba tak mocno, że chociaż to mi dodaje siły gdy płacze, marudzi i wydziwia.

Dzisiaj chciałam wstąpić do apteki lecz kolejka 70+ wychodziła poza sklep! Chyba emeryturę dostali!

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i byla tesciowka i nagadalam jej o jej syneczku :( jestem z siebie dumna !!!
    bo juz nie wytrzymalam !!! powiedzialam jej na koniec ze jak tak dalej bedzie to nie wiem co bedzie z naszym malzenstwem i mam nadzieje ze mu przegada.Mowilam ze ja sama nie dam rady ze nikt nie pomaga ze on nic nie robi tylko sie relaksuje a ja musze zapierdzielac itp...

rewoppka, Anoolka, ataga4, pestka, Zielono mi:-))))), mitaka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Na basen o tej porze?! Oj Sylwia... na Twoim miejscu bym poszperała w jego telefonie/fb/mailach itd. Jak coś znajdziesz to rób kopie albo zdjęcia koniecznie, będziesz miała do rozwodu z orzeczeniem o winie. Moim zdaniem on Cię zdradza :( Przykro mi :(
    sparwdzam tel , poczte czasem jak nie zamknie fb nie ma ale nic nie znalazlam
    u nas ostatnia godzina na basem to 21:30

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Sylwia po jaką cholerę sprzatasz gotujesz itp. Jak Ci nie pomaga przy dziecku to niech chociaż dupe ruszy i coś w domu zrobi :/ Ja na Twoim miejscu bym palcem w domu nie tkneła.
    bo nie lubie syfu ... a gotuje w wiekszosci tesciowka bo ja bym juz czasu nie miala no chyba zebym sobie malego do szyi przywiazala

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i co na to wszystko Twoja teściowa?

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh tyle chorych dzieciaczków u nas.. Niech już ta zima się kończy! U nas już lepiej, został tylko katar ale muszę co chwilę odciągać bo ciągle ma zapchany nochal.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    O jezu, 3h uspokajania malego. Teraz spi na rekach, odczekam az mocniej zasnie i odloze do lozeczka ale ile pospi to nie wiem. Jutro rano mam isc na 2 dawke szczepienia (po 4 tyg, bo idzie na urlop), nie wiem czy to nie za wczesnie?

Z tego co słyszałam to trzeba koniecznie odczekać minimum 6 tygodni od ostatniego szczepienia ale nie jestem pewna..

ataga4 lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę krótko jak tylko 4 tyg.. Z tego co wiem to powinno być min 6 tyg.

ataga4 lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Sylwia i co na to wszystko Twoja teściowa?
    ze zestresowany biedaczek bo pracy nie ma i ze moze wpasc w depresje i zeby go nie denerwowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:10

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś urodziny. Ostatnia noc była ciezkawa ale już się przyzwyczaiłam:-) dzień OK bo teść był z małym na spacerze, a ja zamiast pójść spać sprzatnelam sypialnie i zrobiłam obiad. Jak wrócił M to się zdrzemnelam aha i dostałam kwiaty oczywiście:-) wieczorem Antek marudzil i zaczął płakać, cały dzień ssal rękę i wieczorem pomógł dopiero żel na dziąsła, więc oprócz skoku mamy w pakiecie ząbkowanie. Zmęczony zasnął o 19, spał do 20 zjadł i śpi. Masakra jest nie wykapany i nie nasmarowany mascia. Trudno, tylko pewnie wstanie za max godzinę, a ja będę jak zombie. Do tego M się źle czuję więc wysłałam go do salonu, boli go głową i mu niedobrze, mam nadzieję że to nie jakiś wirus:-/ jutro ja idę z młodym na spacer, pojutrze mam imieniny a w niedzielę gości, więc od piątku sprzątanie, zakupy itp.
    Także urodziny imieniny i Walentynki zapowiadają się suuuuper :-/

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ze zestresowany biedaczek bo pracy nie ma i ze moze wpasc w depresje i zeby go nie denerwowac
    Ja pierdziele co za baba! Ale to przecież jej synuś! Przykro mi że musisz przez to przechodzić.. I tak Cię podziwiam, że tyle wytrzymujesz..

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja pier.... . Brak mi słów :'(

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy plamienie po współżyciu jest normalne czy musze sie udac jak najszybciej do ginekologa lub na izbe przyjec? Pytam, bo to moja pierwsza ciąża i troche panikuje...

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy plamienie po współżyciu jest normalne czy musze sie udac jak najszybciej do ginekologa lub na izbe przyjec? Pytam, bo to moja pierwsza ciąża i troche panikuje...

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Jacusianka, roczniki Ci się pomyliły. Tutaj październikowe mamusie 2014 a nie 2015.
    Jak plamisz to lepiej idź do lekarza. Co prawda często plamienie nie znaczy nic złego, ale zawsze trzeba je sprawdzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:22

Anoolka lubi tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    jacusianka jak najszybciej udaj się do lekarza! Powinni podać leki na podtrzymanie jeśli coś będzie nie tak na usg.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
‹‹ 1245 1246 1247 1248 1249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ