Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i byla tesciowka i nagadalam jej o jej syneczku jestem z siebie dumna !!!
bo juz nie wytrzymalam !!! powiedzialam jej na koniec ze jak tak dalej bedzie to nie wiem co bedzie z naszym malzenstwem i mam nadzieje ze mu przegada.Mowilam ze ja sama nie dam rady ze nikt nie pomaga ze on nic nie robi tylko sie relaksuje a ja musze zapierdzielac itp...rewoppka, Anoolka, ataga4, pestka, Zielono mi:-))))), mitaka lubią tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Na basen o tej porze?! Oj Sylwia... na Twoim miejscu bym poszperała w jego telefonie/fb/mailach itd. Jak coś znajdziesz to rób kopie albo zdjęcia koniecznie, będziesz miała do rozwodu z orzeczeniem o winie. Moim zdaniem on Cię zdradza Przykro mi
u nas ostatnia godzina na basem to 21:30 -
Anoolka wrote:Sylwia po jaką cholerę sprzatasz gotujesz itp. Jak Ci nie pomaga przy dziecku to niech chociaż dupe ruszy i coś w domu zrobi Ja na Twoim miejscu bym palcem w domu nie tkneła.
-
Bella_Ona wrote:O jezu, 3h uspokajania malego. Teraz spi na rekach, odczekam az mocniej zasnie i odloze do lozeczka ale ile pospi to nie wiem. Jutro rano mam isc na 2 dawke szczepienia (po 4 tyg, bo idzie na urlop), nie wiem czy to nie za wczesnie?
Z tego co słyszałam to trzeba koniecznie odczekać minimum 6 tygodni od ostatniego szczepienia ale nie jestem pewna..ataga4 lubi tę wiadomość
-
A ja mam dziś urodziny. Ostatnia noc była ciezkawa ale już się przyzwyczaiłam:-) dzień OK bo teść był z małym na spacerze, a ja zamiast pójść spać sprzatnelam sypialnie i zrobiłam obiad. Jak wrócił M to się zdrzemnelam aha i dostałam kwiaty oczywiście:-) wieczorem Antek marudzil i zaczął płakać, cały dzień ssal rękę i wieczorem pomógł dopiero żel na dziąsła, więc oprócz skoku mamy w pakiecie ząbkowanie. Zmęczony zasnął o 19, spał do 20 zjadł i śpi. Masakra jest nie wykapany i nie nasmarowany mascia. Trudno, tylko pewnie wstanie za max godzinę, a ja będę jak zombie. Do tego M się źle czuję więc wysłałam go do salonu, boli go głową i mu niedobrze, mam nadzieję że to nie jakiś wirus:-/ jutro ja idę z młodym na spacer, pojutrze mam imieniny a w niedzielę gości, więc od piątku sprzątanie, zakupy itp.
Także urodziny imieniny i Walentynki zapowiadają się suuuuper[/url][/url] -
sylwia1985 wrote:ze zestresowany biedaczek bo pracy nie ma i ze moze wpasc w depresje i zeby go nie denerwowac
-
sylwia1985 wrote:ze zestresowany biedaczek bo pracy nie ma i ze moze wpasc w depresje i zeby go nie denerwowac
-
jacusianka wrote:Dziewczyny, czy plamienie po współżyciu jest normalne czy musze sie udac jak najszybciej do ginekologa lub na izbe przyjec? Pytam, bo to moja pierwsza ciąża i troche panikuje...
Jak plamisz to lepiej idź do lekarza. Co prawda często plamienie nie znaczy nic złego, ale zawsze trzeba je sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:22
Anoolka lubi tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Dziewczyny, czy plamienie po współżyciu jest normalne czy musze sie udac jak najszybciej do ginekologa lub na izbe przyjec? Pytam, bo to moja pierwsza ciąża i troche panikuje...