Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ao12. wrote:ostatnio Ala zaczęła mi ulewać po jedzeniu, zawsze brałam ją do odbicia i tylko troszeczkę z odbiciem uchodziło, a teraz jest odbicie i takie drugie mocne i ulewa takim serkiem, czym to jest spowodowane?
Nic nie zmieniałam, smaruję jej tylko dziąsełka dentinoxem
U mnie było identycznie zanim poszlam na dietę bezmleczna i bezjajeczna, czyli wychodzi na to ze taka reakcja alergiczna była na nabiał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyataga4 wrote:Anoolka, przejrzalam przepisy na słodkości na tej stronie co paczki, i będę musiała coś przyrzadzic, bo wszystko brzmi bardzo smakowicie a jak jeszze piszesz ze paczki wyszly super to tym bardziej
-
Anoolka wrote:Pentaximem. Właśnie wyczytalam że jest cos takiego jak punkt szczepień profilaktycznych w sanepidzie, chyba tam jutro zadzwonie i się dowiem czy mają tą szczepionkę.
To daj znać co ci powiedzieli, bo ja też szczepilam pentaximem, a w przyszłym tyg powinniśmy mieć 2 dawkę -
nick nieaktualnyNutella wrote:Łącze się w bólu, ja też dzisiaj bez pączka:( od ponad 2 tygodni jestem na diecie bezlaktozowej i staram się też wyeliminować gluten:(
Także mało co jem:( -
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie u pediatry alergologa (prywatnie).
Moja córeczka od kilku tygodni miała suche plamki na całym ciele.
ja jestem od 2 tygodni na diecie bezmlecznej i zmiany jakby się delikatnie poprawiały. Mała robi kupy co 5-7 dni a karmię ją tylko piersią.
Pani doktor ok.60 lat, stwierdziła, że Mała ma zaparcia i powinna wypróżniać się min. 1 dziennie. Powinnam dawać jej już warzywa żeby wyregulować jelita.
Najchętniej przepisałaby mi nutramigen a jak mam ochotę karmić to mam prawie nic nie jeść a i tak pewnie wrócę po mm.
Przepisała tonę jakichś maści, kropli (min.laticort, ketotifen).
Jestem załamana:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:02
-
Anoolka wrote:Kurcze dopiero teraz doczytalam że oprócz bezlaktozowej jeszcze bezglutenowa. A nie lepiej najpierw jedną a później drugą? Przecież to wykończyć się można bo zostaje Ci tylko wieprzowina, drób i owoce i warzywa
No niestety tak to wygląda:(
Z drobiu to indyk, bo kurczak też uczula:/ -
moj dzis byl z malym na rehabilitacji a ja skoczylam do galeri i kupilam malemu bujak o taki:
http://allegro.pl/bright-stars-lezaczek-do18kg-hipopotam-bs60169-i5045873052.html
a mezowi telefon i gogle narciarskie na urodziny choc nie wiem czy zasluzyl
moj maly dzisiaj wymiotowal po rehabilitacji- przestraszylam sie okropnie bo nigdy tyle na raz nie zwymiotowalWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:15
-
Sylwia nie obraź się, ale non stop na niego narzekasz, on nic nie robi, nie pracuje, nie pomaga Ci, jest po prostu okropny z tego co piszesz, a Ty mu jeszcze prezenty kupujesz???? I to jeszcze jakie? Ja mojemu czekoladę daje i wsio i zadowolniony, nie no na prawdę Cie nie rozumiem..........................
poczwarkah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNutella wrote:Jestem po wizycie u pediatry alergologa (prywatnie).
Moja córeczka od kilku tygodni miała suche plamki na całym ciele.
ja jestem od 2 tygodni na diecie bezmlecznej i zmiany jakby się delikatnie poprawiały. Mała robi kupy co 5-7 dni a karmię ją tylko piersią.
Pani doktor ok.60 lat, stwierdziła, że Mała ma zaparcia i powinna wypróżniać się min. 1 dziennie. Powinnam dawać jej już warzywa żeby wyregulować jelita.
Najchętniej przepisałaby mi nutramigen a jak mam ochotę karmić to mam prawie nic nie jeść a i tak pewnie wrócę po mm.
Przepisała tonę jakichś maści, kropli (min.laticort, ketotifen).
Jestem załamana:( -
renatkach wrote:Mu byliśmy dzisiaj na kontroli wagi, mamy 5580g wiec moja Karolcia chyba najlżejsza :p ale mieści się w normie :p z przybieraniem to minimum
Ale za to tylko Karolcia jest wstanie włożyć sobie stopę do buzirenatkach lubi tę wiadomość