X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też nie było pielęgniarki.

A po domu chodzę zawsze w dresach i koszulce na krotki rękaw. Do spania zakładam długie flanelowe spodnie i tylko stanik do karmienia.

Aparat mam Sony TX30. Jest mały i kompaktowy. Robi ładne zdjęcia i ma mnóstwo programów typu fajerwerki, nocne, snieg itp. Kupiłam go specjalnie ponieważ można nim robić zdjęcia pod wodą i na basen mogę go zabrać :D

paradise lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu tesciowka przed chwila byla - zapytala sie czy synus moze do mnie dzwonil ? no kur... a ja juz w pizamie

do mnie nie dzwonil a do niej tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:28

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co jej powiedział?

• mitaka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ręce i cycki mi opadły i leżą na podłodze.... on na prawdę żyje jak w liceum, stary chłop a taki głupi, przecież ja na Twoim miejscu rozniosłabym tam całą chałupę razem z nim i jego mamuśką i nie byłoby gdzie tych drzwi wstawiać!
    Jeszcze wymogi ma sexi ubioru pfff - ja śpię w męskiej rozmemłanej piżamie bo tylko takie toleruje a chodzę w dresach albo leginsach i nie wyobrażam sobie nosić czegoś innego-no może w lecie krótkie szorty. W domu ma być swoboda i wygoda, a on się może seriali naoglądał jak to np kożuchowska popindala w klapkach na szpili ze ścierą i myśli, ze to real life. Prawdziwy strój polaków po domu jedynie kiepscy pokazują :P

rewoppka, ao12., ataga4, Sisilla, paradise, Anoolka, Bergo, Zielono mi:-))))), Kasiula09, tofirus, paaolka lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    I co jej powiedział?
    ze chce kolege do domu zaprosic i czy cos mamunia zrobila no i powiedziala ze nie !!! wlasnie przyjechal bez kolegi - zjedlismy kolecje a ja ze masz pozmywac i posprzatac po kolacji- zrobil to

ao12. lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitaka uwielbiam Twoje teksty. Na jeden dzien sie zamien z Sylwia, wyszkolisz jej meza :-)

ao12., ataga4, rewoppka, pestka lubią tę wiadomość

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia nie chciała ugoscic kolegi?

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    Dobry? A co to znaczy?

Chodzi mi o zdjęcia i video w fajnej jakości. Też tak chcę na niego przeznaczyć góra 2 tysiące. Zaraz sobie popatrzę na te Wasze :)

A w domu niewyobrażam sobie siedzieć inaczej niż w dresach i w jakiejś luźnej bluzce. Mój ma to samo. Zawsze jak wracamy do domu to pierwsze co to idziemy się przebierać. Mamy nawet grube skarpety z lidla na zime tzw. nasze zamulaski :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:09

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Mamunia nie chciała ugoscic kolegi?
    a no nie !!!! widziala moja mine wiec wolala nie ryzykowac!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Mitaka uwielbiam Twoje teksty. Na jeden dzien sie zamien z Sylwia, wyszkolisz jej meza :-)

No mogliby zrobić taki program ala surowi rodzice - surowa żona ;) niektórzy na kolanach by wracali do swojej starej hyhy

Sisilla, rewoppka, ao12., pestka lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Nie pisalam Wamm ale jakis tydzień temu byla u nas znienacka pielegniarka srodowiskowa z przychodni, w domu balagan, my z mezem w pizamach, zanim weszla na gore to tak szybko jeszcze nie ogarnialismy sie :-D u was tez byla?

Co to za kontrola? :P Moja była u nas raz i powiedziała, że numer mamy więc jak coś to mam dzwonić.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    No mogliby zrobić taki program ala surowi rodzice - surowa żona ;) niektórzy na kolanach by wracali do swojej starej hyhy
    jestem za :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze!

Idę kochane spać. Moi panowie padli już jakąś godzinę temu, zajęli całe łóżko a ja nie mam się gdzie podziać ;-) Zaraz wyeksmituję młodszego do swojego łożeczka i idę spać. Ciekawe ile pobudek dziś mnie czeka :-D

Sisilla, ao12. lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zmykam bo jeszcze moj podpatrzy jak narzekam na niego

milej nocki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Co to za kontrola? :P Moja była u nas raz i powiedziała, że numer mamy więc jak coś to mam dzwonić.

Ano nie wiem :P Przyszła, wypytała jak karmiony, czy podaję wit d itp itd, wypełniła swoje rubryczki i poszła :-D
    Po porodzie położna była tylko 1 raz po 3 tyg od porodu.

• Pauletta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zmykam bo Maja spi a za 3 h max trza cycka wystawic :-)

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • paradise Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lece oglądać film i wcinać kurczaki na noc! Robię mase bo kilogramy za szybko mi uciekają :P

Miłej nocki!

Sisilla, Bergo lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitaka padłam, jesteś mega :) teksty super. A tak swoją drogą to ten twój Sylwia jakby trafił na którąś z nas, to by dopiero docenił jak ma dobrze z tobą:) ja to chodząca wredota jestem, skorpionica, i jak mi ktoś na odcisk wlezie to z daleka, takiemu to bym dała dopiero popalić;) a co do prezentów od wspaniałych gości, to nie narzekam fajne ubranka Zosia dostała :) jedyny plus tej cholernej wizyty.

Ja chodzę po domu w dresie lub legginsach i koszulce. Zawsze przebieram się i mój M też w domowe ciuchy :) mega wiocha, ale wspólnie prawie jak "chłopy bez ziemi;)".

Ataga4 ty zamiast do łóżka może wyskocz do jakiegoś SPA korzystając z okazji, że chłopaki śpią ;)

ataga4 lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lecę, bo dwójka dzieci na głowie, a ja sama. Jak się zacznie wstawanie w nocy, to rano padnę na pysk, a jeszcze psa muszę skoro świt wyprowadzić:)

Miłej nocki! Jak to Sylwia pisze stosunkowo miłej nocki!

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie już poszły spać?... O rany, ja dopiero teraz mam chwilę żeby coś napisać ;)

Podejrzewałam jak wiecie kłopoty z tarczycą ostatnio. No i co? I bingo. TSH 0.04, ft4 27.5. Nadczynność się przyplątała. A przed ciążą miałam niedoczynność. Ktoś to ogarnia? Bo ja nie.

h84f3e5e8fuu3igl.png
‹‹ 1258 1259 1260 1261 1262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ