X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też nie było pielęgniarki.

A po domu chodzę zawsze w dresach i koszulce na krotki rękaw. Do spania zakładam długie flanelowe spodnie i tylko stanik do karmienia.

Aparat mam Sony TX30. Jest mały i kompaktowy. Robi ładne zdjęcia i ma mnóstwo programów typu fajerwerki, nocne, snieg itp. Kupiłam go specjalnie ponieważ można nim robić zdjęcia pod wodą i na basen mogę go zabrać :D

paradise lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu tesciowka przed chwila byla - zapytala sie czy synus moze do mnie dzwonil ? no kur... a ja juz w pizamie

do mnie nie dzwonil a do niej tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:28

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co jej powiedział?

• mitaka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ręce i cycki mi opadły i leżą na podłodze.... on na prawdę żyje jak w liceum, stary chłop a taki głupi, przecież ja na Twoim miejscu rozniosłabym tam całą chałupę razem z nim i jego mamuśką i nie byłoby gdzie tych drzwi wstawiać!
    Jeszcze wymogi ma sexi ubioru pfff - ja śpię w męskiej rozmemłanej piżamie bo tylko takie toleruje a chodzę w dresach albo leginsach i nie wyobrażam sobie nosić czegoś innego-no może w lecie krótkie szorty. W domu ma być swoboda i wygoda, a on się może seriali naoglądał jak to np kożuchowska popindala w klapkach na szpili ze ścierą i myśli, ze to real life. Prawdziwy strój polaków po domu jedynie kiepscy pokazują :P

rewoppka, ao12., ataga4, Sisilla, paradise, Anoolka, Bergo, Zielono mi:-))))), Kasiula09, tofirus, paaolka lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    I co jej powiedział?
    ze chce kolege do domu zaprosic i czy cos mamunia zrobila no i powiedziala ze nie !!! wlasnie przyjechal bez kolegi - zjedlismy kolecje a ja ze masz pozmywac i posprzatac po kolacji- zrobil to

ao12. lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitaka uwielbiam Twoje teksty. Na jeden dzien sie zamien z Sylwia, wyszkolisz jej meza :-)

ao12., ataga4, rewoppka, pestka lubią tę wiadomość

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia nie chciała ugoscic kolegi?

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    Dobry? A co to znaczy?

Chodzi mi o zdjęcia i video w fajnej jakości. Też tak chcę na niego przeznaczyć góra 2 tysiące. Zaraz sobie popatrzę na te Wasze :)

A w domu niewyobrażam sobie siedzieć inaczej niż w dresach i w jakiejś luźnej bluzce. Mój ma to samo. Zawsze jak wracamy do domu to pierwsze co to idziemy się przebierać. Mamy nawet grube skarpety z lidla na zime tzw. nasze zamulaski :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:09

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Mamunia nie chciała ugoscic kolegi?
    a no nie !!!! widziala moja mine wiec wolala nie ryzykowac!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Mitaka uwielbiam Twoje teksty. Na jeden dzien sie zamien z Sylwia, wyszkolisz jej meza :-)

No mogliby zrobić taki program ala surowi rodzice - surowa żona ;) niektórzy na kolanach by wracali do swojej starej hyhy

Sisilla, rewoppka, ao12., pestka lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Nie pisalam Wamm ale jakis tydzień temu byla u nas znienacka pielegniarka srodowiskowa z przychodni, w domu balagan, my z mezem w pizamach, zanim weszla na gore to tak szybko jeszcze nie ogarnialismy sie :-D u was tez byla?

Co to za kontrola? :P Moja była u nas raz i powiedziała, że numer mamy więc jak coś to mam dzwonić.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    No mogliby zrobić taki program ala surowi rodzice - surowa żona ;) niektórzy na kolanach by wracali do swojej starej hyhy
    jestem za :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze!

Idę kochane spać. Moi panowie padli już jakąś godzinę temu, zajęli całe łóżko a ja nie mam się gdzie podziać ;-) Zaraz wyeksmituję młodszego do swojego łożeczka i idę spać. Ciekawe ile pobudek dziś mnie czeka :-D

Sisilla, ao12. lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zmykam bo jeszcze moj podpatrzy jak narzekam na niego

milej nocki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Co to za kontrola? :P Moja była u nas raz i powiedziała, że numer mamy więc jak coś to mam dzwonić.

Ano nie wiem :P Przyszła, wypytała jak karmiony, czy podaję wit d itp itd, wypełniła swoje rubryczki i poszła :-D
    Po porodzie położna była tylko 1 raz po 3 tyg od porodu.

• Pauletta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zmykam bo Maja spi a za 3 h max trza cycka wystawic :-)

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • paradise Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lece oglądać film i wcinać kurczaki na noc! Robię mase bo kilogramy za szybko mi uciekają :P

Miłej nocki!

Sisilla, Bergo lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitaka padłam, jesteś mega :) teksty super. A tak swoją drogą to ten twój Sylwia jakby trafił na którąś z nas, to by dopiero docenił jak ma dobrze z tobą:) ja to chodząca wredota jestem, skorpionica, i jak mi ktoś na odcisk wlezie to z daleka, takiemu to bym dała dopiero popalić;) a co do prezentów od wspaniałych gości, to nie narzekam fajne ubranka Zosia dostała :) jedyny plus tej cholernej wizyty.

Ja chodzę po domu w dresie lub legginsach i koszulce. Zawsze przebieram się i mój M też w domowe ciuchy :) mega wiocha, ale wspólnie prawie jak "chłopy bez ziemi;)".

Ataga4 ty zamiast do łóżka może wyskocz do jakiegoś SPA korzystając z okazji, że chłopaki śpią ;)

ataga4 lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lecę, bo dwójka dzieci na głowie, a ja sama. Jak się zacznie wstawanie w nocy, to rano padnę na pysk, a jeszcze psa muszę skoro świt wyprowadzić:)

Miłej nocki! Jak to Sylwia pisze stosunkowo miłej nocki!

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie już poszły spać?... O rany, ja dopiero teraz mam chwilę żeby coś napisać ;)

Podejrzewałam jak wiecie kłopoty z tarczycą ostatnio. No i co? I bingo. TSH 0.04, ft4 27.5. Nadczynność się przyplątała. A przed ciążą miałam niedoczynność. Ktoś to ogarnia? Bo ja nie.

h84f3e5e8fuu3igl.png
‹‹ 1258 1259 1260 1261 1262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ