Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też nie było pielęgniarki.
A po domu chodzę zawsze w dresach i koszulce na krotki rękaw. Do spania zakładam długie flanelowe spodnie i tylko stanik do karmienia.
Aparat mam Sony TX30. Jest mały i kompaktowy. Robi ładne zdjęcia i ma mnóstwo programów typu fajerwerki, nocne, snieg itp. Kupiłam go specjalnie ponieważ można nim robić zdjęcia pod wodą i na basen mogę go zabraćparadise lubi tę wiadomość
-
Sylwia ręce i cycki mi opadły i leżą na podłodze.... on na prawdę żyje jak w liceum, stary chłop a taki głupi, przecież ja na Twoim miejscu rozniosłabym tam całą chałupę razem z nim i jego mamuśką i nie byłoby gdzie tych drzwi wstawiać!
Jeszcze wymogi ma sexi ubioru pfff - ja śpię w męskiej rozmemłanej piżamie bo tylko takie toleruje a chodzę w dresach albo leginsach i nie wyobrażam sobie nosić czegoś innego-no może w lecie krótkie szorty. W domu ma być swoboda i wygoda, a on się może seriali naoglądał jak to np kożuchowska popindala w klapkach na szpili ze ścierą i myśli, ze to real life. Prawdziwy strój polaków po domu jedynie kiepscy pokazująrewoppka, ao12., ataga4, Sisilla, paradise, Anoolka, Bergo, Zielono mi:-))))), Kasiula09, tofirus, paaolka lubią tę wiadomość
-
ataga4 wrote:I co jej powiedział?
ao12. lubi tę wiadomość
-
Bella_Ona wrote:Dobry? A co to znaczy?
Chodzi mi o zdjęcia i video w fajnej jakości. Też tak chcę na niego przeznaczyć góra 2 tysiące. Zaraz sobie popatrzę na te Wasze
A w domu niewyobrażam sobie siedzieć inaczej niż w dresach i w jakiejś luźnej bluzce. Mój ma to samo. Zawsze jak wracamy do domu to pierwsze co to idziemy się przebierać. Mamy nawet grube skarpety z lidla na zime tzw. nasze zamulaskiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:09
-
Pauletta wrote:Mitaka uwielbiam Twoje teksty. Na jeden dzien sie zamien z Sylwia, wyszkolisz jej meza
No mogliby zrobić taki program ala surowi rodzice - surowa żona niektórzy na kolanach by wracali do swojej starej hyhySisilla, rewoppka, ao12., pestka lubią tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Nie pisalam Wamm ale jakis tydzień temu byla u nas znienacka pielegniarka srodowiskowa z przychodni, w domu balagan, my z mezem w pizamach, zanim weszla na gore to tak szybko jeszcze nie ogarnialismy sie u was tez byla?
Co to za kontrola? Moja była u nas raz i powiedziała, że numer mamy więc jak coś to mam dzwonić.
-
i dobrze!
Idę kochane spać. Moi panowie padli już jakąś godzinę temu, zajęli całe łóżko a ja nie mam się gdzie podziać Zaraz wyeksmituję młodszego do swojego łożeczka i idę spać. Ciekawe ile pobudek dziś mnie czekaSisilla, ao12. lubią tę wiadomość
-
paradise wrote:Co to za kontrola? Moja była u nas raz i powiedziała, że numer mamy więc jak coś to mam dzwonić.
Ano nie wiem Przyszła, wypytała jak karmiony, czy podaję wit d itp itd, wypełniła swoje rubryczki i poszła
Po porodzie położna była tylko 1 raz po 3 tyg od porodu. -
Mitaka padłam, jesteś mega teksty super. A tak swoją drogą to ten twój Sylwia jakby trafił na którąś z nas, to by dopiero docenił jak ma dobrze z tobą ja to chodząca wredota jestem, skorpionica, i jak mi ktoś na odcisk wlezie to z daleka, takiemu to bym dała dopiero popalić a co do prezentów od wspaniałych gości, to nie narzekam fajne ubranka Zosia dostała jedyny plus tej cholernej wizyty.
Ja chodzę po domu w dresie lub legginsach i koszulce. Zawsze przebieram się i mój M też w domowe ciuchy mega wiocha, ale wspólnie prawie jak "chłopy bez ziemi;)".
Ataga4 ty zamiast do łóżka może wyskocz do jakiegoś SPA korzystając z okazji, że chłopaki śpiąataga4 lubi tę wiadomość
-
Wszystkie już poszły spać?... O rany, ja dopiero teraz mam chwilę żeby coś napisać
Podejrzewałam jak wiecie kłopoty z tarczycą ostatnio. No i co? I bingo. TSH 0.04, ft4 27.5. Nadczynność się przyplątała. A przed ciążą miałam niedoczynność. Ktoś to ogarnia? Bo ja nie.