Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pestka wrote:ataga, anoolka moje nocne waleczne koleżanki dziś miałam pobudki co 2-2,5h, więc git. Jak zjadł o 3 raz zaczął kwękać, załączyłam suszarkę na 8 min, wyłaczyłam i wstał po 6:20!!! także tak to ja mogę zyć eh, jeszcze super, żeby bez suszarki:P I w ogóle chciał dziś wstać po tej 6:30..ale mąż z nocki wrócić i go zabrał i wstałam po 8 kurde padł wczoraj przed 20, ale żeby o 6:20 być wyspanym?! normalnie to na pewno nie po mnie w każdym razie mam nadzieję, że wrócimy do trybu 7-7:30 co najmniej.
no i witam dziewczyny w weekend co przeważnie oznacza, że męska siła bedzie nas wspierać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:58
-
MOI, ja bym nagadała żeby oddała i kupiła coś co Ty uznajesz za pożyteczne i nieszkodliwe. Jest tyle innych fajnych rozwijających dziecko zabawek że naprawdę nie musi to być skoczek. Ja bym np chciała stolik edukacyjny
edit: albo ten pchaczo-Wózek (ja na to mówię balkonik)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 09:57
MOI lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Pestka kiedy Wy zdażycie zuzyć tyle pieluch Ja mam jeszcze ze 2 opakowania trójek (Dady+Pampers) i zastanawiam się czy Kajtek nie wyrośnie z nich zanim zużyjemy
-
nick nieaktualnyJa też Was wszystkie kocham
Pestka my do 3.30 budziliśmy się 2 razy, później już co godzinę łapki atakowały. Ale już nawet przestałam się denerwować bo tak naprawdę co to da
Moi ciężka sprawa, żeby to była zabawka za 50zł to pal ją licho i w kąt, ale za trzy stówki...no szkoda żeby leżała. Spróbuj może tak delikatnie pogadać z teścówką żeby wymieniła...Najlepiej jak posadzisz ją przed kompa i pokażesz artykuł o szkodliwości takiego badziewia, może wtedy zmądrzeje
ao12., ataga4 lubią tę wiadomość
-
Moi kurcze ciezka sprawa ja do skoczkow i chodzikow tez jestem na nie i skoro mowisz ze tesciowa lubi wprost zeby jej powiedziec to moze warto pogadac ze to nie jest takie dobre i zeby wymienila jak sie da na cos innego bo tyle zloty wydac i dziecko nawet nie bedzie uzywalo to troche szkoda.
Bylam dzis w biedrze i u mnie juz sa pampersy i kupilismy od razu jedno pudlo 3 i jedno 4pestka lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Ja też Was wszystkie kocham
Pestka my do 3.30 budziliśmy się 2 razy, później już co godzinę łapki atakowały. Ale już nawet przestałam się denerwować bo tak naprawdę co to da
ja juz tez jakiś czas temu przestałam, siła wyższa, na złość nam nie robią. Mojemu chyba chodzi o tulenie, bo przystawiam go, on dwa łyki pociagnie i śpi. A jak przyśnie to odkładam do łóżeczka. Około 5 czy 6 jak mam już dość wstawania to śpi ze mną i M:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:49
-
Cześć dziewczyny! Samych serduszek dzisiaj Wam życzę !!!
My mieliśmy samotną noc, bo M poszedł wczoraj na pępkowe do przyjaciela iiiii do tej pory nie wrócił! Łajza jedna!
Tak jak dziewczyny jestem stanowczo na nie jeśli chodzi o skoczki i chodziki. Pogadaj z teściówką na pewno zrozumie i lepiej żeby do krzesełka do karmienia się dorzuciła, bo one drogie są a będzie potrzebne -
nick nieaktualnypestka wrote:ja juz tez jakiś czas temu przestałam, siła wyższa, na złość nam nie robią. Mojemu chyba chodzi o tulenie, bo przystawiam go, on dwa łyki pociagnie i śpi. A jak przyśnie to odkładam do łóżeczka. Około 5 czy 6 jak mam już dość wstawania to śpi ze mną i M:)