Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    ataga, anoolka moje nocne waleczne koleżanki dziś miałam pobudki co 2-2,5h, więc git. Jak zjadł o 3 raz zaczął kwękać, załączyłam suszarkę na 8 min, wyłaczyłam i wstał po 6:20!!! także tak to ja mogę zyć :) eh, jeszcze super, żeby bez suszarki:P I w ogóle chciał dziś wstać po tej 6:30..ale mąż z nocki wrócić i go zabrał i wstałam po 8 :) kurde padł wczoraj przed 20, ale żeby o 6:20 być wyspanym?! normalnie to na pewno nie po mnie :P w każdym razie mam nadzieję, że wrócimy do trybu 7-7:30 co najmniej.

no i witam dziewczyny w weekend :D co przeważnie oznacza, że męska siła bedzie nas wspierać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:58

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI, ja bym nagadała żeby oddała i kupiła coś co Ty uznajesz za pożyteczne i nieszkodliwe. Jest tyle innych fajnych rozwijających dziecko zabawek że naprawdę nie musi to być skoczek. Ja bym np chciała stolik edukacyjny :)
    edit: albo ten pchaczo-Wózek (ja na to mówię balkonik) :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 09:57

MOI lubi tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Co by nie było dziewczynki Happy Valentine's Day tak się z Wami zżyłam, że I LOVE YOU :)

Hihi, Mitaka, taka POZYTYWNA wariatka z Ciebie :-) :-) :-)

Ale to prawda, ja też się z Wami zżyłam :-)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:59

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow maz mnie uraczyl ogromna rozyczka z rana na walentynki :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A spa Ci sie nalezy jak nic :-)

sylwia1985, ataga4 lubią tę wiadomość

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    A spa Ci sie nalezy jak nic :-)
    chce mnie do kina zaprosic ale na 50 twarzy greya nie ma juz wolnych miejsc :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Pestka kiedy Wy zdażycie zuzyć tyle pieluch :-D Ja mam jeszcze ze 2 opakowania trójek (Dady+Pampers) i zastanawiam się czy Kajtek nie wyrośnie z nich zanim zużyjemy :-D
    tez się nad tym zstanawiam....ale u nas 3 są jeszcze luźne bardzo. Franulo ma mały tyłeczek na szczęście :D więc mam nadzieje, że zdarzymy. jak nie to najwyżej ktoś dostanie, albo zostana na drugą naszą pociechę ;) data ważności jest na koniec 2017 więc mam czas :D

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez sie z wami zżyłam..nawet mój mąz wie niej więcej co i jak :D najlepsze ciotki ever, bo wiedzą co i jak na bierząco :D

najlepszego walentynkowego! :*

nick nieaktualny, ataga4 lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie z wami zwiazalam- szkoda ze nie mieszkamy gdzies blisko bo bysmy razem z maluchami na spacerki chodzily :)

moj sprzata kibel - kazalam mu i nawet nie protestowal :)

nick nieaktualny, ao12. lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Was wszystkie kocham :D

Pestka my do 3.30 budziliśmy się 2 razy, później już co godzinę łapki atakowały. Ale już nawet przestałam się denerwować bo tak naprawdę co to da ;)

Moi ciężka sprawa, żeby to była zabawka za 50zł to pal ją licho i w kąt, ale za trzy stówki...no szkoda żeby leżała. Spróbuj może tak delikatnie pogadać z teścówką żeby wymieniła...Najlepiej jak posadzisz ją przed kompa i pokażesz artykuł o szkodliwości takiego badziewia, może wtedy zmądrzeje ;)

ao12., ataga4 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi kurcze ciezka sprawa ja do skoczkow i chodzikow tez jestem na nie i skoro mowisz ze tesciowa lubi wprost zeby jej powiedziec to moze warto pogadac ze to nie jest takie dobre i zeby wymienila jak sie da na cos innego bo tyle zloty wydac i dziecko nawet nie bedzie uzywalo to troche szkoda.

Bylam dzis w biedrze i u mnie juz sa pampersy i kupilismy od razu jedno pudlo 3 i jedno 4

pestka lubi tę wiadomość

age.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Ja też Was wszystkie kocham :D

Pestka my do 3.30 budziliśmy się 2 razy, później już co godzinę łapki atakowały. Ale już nawet przestałam się denerwować bo tak naprawdę co to da ;)

ja juz tez jakiś czas temu przestałam, siła wyższa, na złość nam nie robią. Mojemu chyba chodzi o tulenie, bo przystawiam go, on dwa łyki pociagnie i śpi. A jak przyśnie to odkładam do łóżeczka. Około 5 czy 6 jak mam już dość wstawania to śpi ze mną i M:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:49

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi ja jestem tego zdania co Anoolka.delikatnie dałabym jej do zrozumienia, że to może być szkodliwe, że dzisiejsze badania, turururu i a nóż zrozumie :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Samych serduszek dzisiaj Wam życzę !!! <3 :)

My mieliśmy samotną noc, bo M poszedł wczoraj na pępkowe do przyjaciela iiiii do tej pory nie wrócił! Łajza jedna!

Tak jak dziewczyny jestem stanowczo na nie jeśli chodzi o skoczki i chodziki. Pogadaj z teściówką na pewno zrozumie i lepiej żeby do krzesełka do karmienia się dorzuciła, bo one drogie są a będzie potrzebne :D

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka mi sie wogole nie chce serduchowac :( nie mam ochoty

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86, a powiedz, bo zapomniałam - Ty wciąż karmisz piersią? I leki nie wchodzą w paradę? A miałaś jeszcze jakieś objawy poza wypadaniem włosów?

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zbieramy sie na specerek - posprzatane , obiadek zjedzony to mozna sie przewietrzyc :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weeeesolych i <3 walentynek. :p

No i mamy kolejne warzywko - 3x lyzeczka Dynia z Gerbera (fajna konsystencja). Zabralam lyzeczke i miseczke i byly oczka "mamo daj wiecej, co tak maloooo..."

ao12., ataga4 lubią tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    ja juz tez jakiś czas temu przestałam, siła wyższa, na złość nam nie robią. Mojemu chyba chodzi o tulenie, bo przystawiam go, on dwa łyki pociagnie i śpi. A jak przyśnie to odkładam do łóżeczka. Około 5 czy 6 jak mam już dość wstawania to śpi ze mną i M:)
    Jessu Pestka jak ja jeszcze bym miała go odnosić do lozeczka to bym chyba padła :O podziwiam Cię że Ci się chce

‹‹ 1260 1261 1262 1263 1264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ