X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Smutas, u nas sie sprawdzaja dada naturals z bawelna te z limitowanej serii z paczek 3+2, o te:1836054_P_20150214_194911.jpg

A może spróbuj woda+waciki ?
    Musze się wybrać do biedronki zobaczyć czy u nas są, a jutro będę tylko woda myć dupinke

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :* z wami wolalabym spedzic te Walentynki.

Ja kupilam osatnio na sprobowanie te chusteczki i byly normalnie w sprzedazy na polkach, bez zadnych promocji.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniw hagisy ostatnio fajnie przypadły do gustu i właśnie kindi. Pampersy wkurzają mnie bo są mega mokre :x aaa i dady cotton te takie w kremowym opakowaniu :)

O ciup. Nie dość że się martwisz to nawet telefonu nie odbierze :x

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka pewnie jedzenie bylo przeladowane glutaminianem sodu, czyli chinska "witaminka" i dlatego masz problem zoladkowy =-O

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam u nas w biedrze i juz ich nie znalazłam. A miałam ostatnio kupione takie dwie duże paczki i byłam zadowolona.

A wczesniej miałam takie:http://allegro.pl/kindii-chusteczki-dla-niemowlat-sensitive-60szt-i5016223508.html
    Ale ciężko je dostać, bardzo fajne byly, miękkie w przeciwieństwie do innych kindii. Nie wiem jak tam jest ze składem ale na opakowaniu było napisane ze maja 98 % wody.

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • pestka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Biedna, ale moje walentynki tez zwyczajne dzień jak codzień i sprzeczka z M, wogole ostatnio często się klocimy.

A teraz ważne pyt, poradźcie mi dobre chusteczki bez cchemii. Ciągle używałam pampers białych i ciągle tylek odparzony, ostatnio kupiłam 3sz kindii fioletowe i zero zaczerwienienia i odparzen tylko trochę mało nawilżone, dzisiaj mi się skończyly i użyłam pampers i znów odparzona. Wiec ewidentnie te mu nie pasują a ja go tyle męczylam.
    tu na forum miłośniczki dada bawełnianych, ale te tylko w promocji w bierdronce. ja jeszcze polecam z selgrosa LULU- bez chemii i żadnych niefajnych dodatkow i huggies zielone. To moje ulubione trzy typy :)

a co do walentynek my nie obchodzimy. Ponadto mój M wstał o 16 bo się połozył po 8 po nocce, teraz dopiero Franule położylismy i pewnie posiedzimy teraz razem nareszcie. Boże jak ja nie znoszę jego nocek! Czuję się taka samotna w domu, dobrze że chociaż psiak jest.

W ogóle muszę pochwalić moje dziecko, bo jest aniołkiem w dzień <3 owszem..noc to noc, ale w dzień mam bajke :) teraz znowu wrócił do usypiania samemu. Połozyłam go 3 min temu do łożecza, pośpiewałam, leżał i patrzył na mnie. Załaczyłam szum i poszłam coś powiedzieć M. wracam a on śpi <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:44

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wyobraźcie sobie, że zapisalam się do fryzjera (długo szukałam jakiegoś polecanego i wychwalanego). Dzwonie tam i termin mam na 08.04!!!! :D

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się wkurzylam troche, bo nie dość, że M byłrano w pracy to o 19 pprzyjechał do niego kolega i mają wieczór gier. Wkurzyłam się i powiedziałam mu, że na urodziny to mi może kupić jakiś porządny wibrator i że poogladamsobie hustlera w TV i będę miała więcej pożytku sama niż z niego.

nick nieaktualny, MOI lubią tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mycia tyłka to ja wody nie gotuje no bo poco, aby ciepła była, do kąpieli przecież też się nie gotuje

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co niech se nie myśli, że sobie rady sama nie dam :p obiad juz na jutro mam ugotowany, mała śpi i mam wolny wieczór ja i TV aaaa przepraszam i litrowe lody :p

MOI lubi tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Renatkach grubo pojechałaś hyhy

Nutella do fryzjera niedługo jak do lekarza będzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 21:18

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mu też nie obchodzimy walentynek, raczej chodzi mi o to ze jest weekend :p

3i49tv7325tdkkap.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja też mam mega walentynki, starrrrrrrrry przyjechał ale i teściowa przyszła :P:P:P

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też spedzam wieczór w sumie sama bo mój małżonek padł razem z Gabrysia i śpią. Gabrysia od 17 a małżonek o 20. Ale zostaje mu to wybaczone bo kwiaty mi dziś przyniósł i ptasie mleczko ;-) Wie jak mi dogodzić :-) A mojej pierdołce przed chwila wcisnelam butle i pieluche na spiocha zmienilam i śpi dalej.

Otworzyć ptasie mleczko czy nie otworzyć oto jest pytanie... :-P

W TV niczego nie ma ciekawego, nie wierze ale właśnie ogladam uwaga pirat na TVN turbo B-)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    Kochane wyobraźcie sobie, że zapisalam się do fryzjera (długo szukałam jakiegoś polecanego i wychwalanego). Dzwonie tam i termin mam na 08.04!!!! :D
    o zesz no to pewnie zajebisty a czeka sie jak do lekarza widze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikus spi a ja ide ogladac z mezem film,, niecierpie walentynek,,

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny wniosek taki ze faceci sa do niczego! A moja mama dzisiaj do mnie mowi: wiesz po co nam sa faceci? Ja: no po co? Mama: Żeby nas wkurwiac!!! Sie na tate wkurzyla :) hehe

ataga4, pestka lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś w ramach Walentynek byliśmy we trójkę na spacerze :) A jak weszłam na chwilę do sklepu to mi mąż kupił różyczki z zaskoczenia :) A wieczorem zamówiliśmy sobie pizze w kształcie serc <3 Czyli klasycznie jak na młodych rodziców bez babć na podorędziu.

Smutas - ja jeszcze polecam chusteczki "tesco loves baby" niebieskie, albo wersję "bliss". Bliss są chyba w ogóle najlepsze bo skład naprawdę ekstra. Ale ja osobiście nie za bardzo je lubię, bo się dość mocno pienią. Za to niebieskie mają same plusy - skład też bardzo dobry, idealne nawilżenie i opakowanie z zamknięciem. A teraz jest w tesco promocja na art. dziecięce więc można kupić taniej.
    Właśnie - pampersy giga pack 4(106 szt.) w Tesco z kartą clubcard kosztują teraz w promocji tylko 69.90 :)

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Anoolka pewnie jedzenie bylo przeladowane glutaminianem sodu, czyli chinska "witaminka" i dlatego masz problem zoladkowy =-O
    Moi ja zawsze myslalam że chińska kuchnia to zdrowa kuchnia, ale chyba jednak nie w Polsce ;) do rewelacji żołądkowych doszła zgaga której nie miałam od czasów ciąży :P

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam są do niczego ! Ja też walentynki spędziłam sama do 17 mąż był w pracy a od 18 śpi :-/

Ewelka91
‹‹ 1262 1263 1264 1265 1266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ