Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mniw hagisy ostatnio fajnie przypadły do gustu i właśnie kindi. Pampersy wkurzają mnie bo są mega mokre :x aaa i dady cotton te takie w kremowym opakowaniu
O ciup. Nie dość że się martwisz to nawet telefonu nie odbierze :x
-
Ja byłam u nas w biedrze i juz ich nie znalazłam. A miałam ostatnio kupione takie dwie duże paczki i byłam zadowolona.
A wczesniej miałam takie:http://allegro.pl/kindii-chusteczki-dla-niemowlat-sensitive-60szt-i5016223508.html
Ale ciężko je dostać, bardzo fajne byly, miękkie w przeciwieństwie do innych kindii. Nie wiem jak tam jest ze składem ale na opakowaniu było napisane ze maja 98 % wody. -
Smutas wrote:Biedna, ale moje walentynki tez zwyczajne dzień jak codzień i sprzeczka z M, wogole ostatnio często się klocimy.
A teraz ważne pyt, poradźcie mi dobre chusteczki bez cchemii. Ciągle używałam pampers białych i ciągle tylek odparzony, ostatnio kupiłam 3sz kindii fioletowe i zero zaczerwienienia i odparzen tylko trochę mało nawilżone, dzisiaj mi się skończyly i użyłam pampers i znów odparzona. Wiec ewidentnie te mu nie pasują a ja go tyle męczylam.
a co do walentynek my nie obchodzimy. Ponadto mój M wstał o 16 bo się połozył po 8 po nocce, teraz dopiero Franule położylismy i pewnie posiedzimy teraz razem nareszcie. Boże jak ja nie znoszę jego nocek! Czuję się taka samotna w domu, dobrze że chociaż psiak jest.
W ogóle muszę pochwalić moje dziecko, bo jest aniołkiem w dzieńowszem..noc to noc, ale w dzień mam bajke
teraz znowu wrócił do usypiania samemu. Połozyłam go 3 min temu do łożecza, pośpiewałam, leżał i patrzył na mnie. Załaczyłam szum i poszłam coś powiedzieć M. wracam a on śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:44
-
Ja tez się wkurzylam troche, bo nie dość, że M byłrano w pracy to o 19 pprzyjechał do niego kolega i mają wieczór gier. Wkurzyłam się i powiedziałam mu, że na urodziny to mi może kupić jakiś porządny wibrator i że poogladamsobie hustlera w TV i będę miała więcej pożytku sama niż z niego.
Anoolka, MOI lubią tę wiadomość
-
Ja też spedzam wieczór w sumie sama bo mój małżonek padł razem z Gabrysia i śpią. Gabrysia od 17 a małżonek o 20. Ale zostaje mu to wybaczone bo kwiaty mi dziś przyniósł i ptasie mleczko
Wie jak mi dogodzić
A mojej pierdołce przed chwila wcisnelam butle i pieluche na spiocha zmienilam i śpi dalej.
Otworzyć ptasie mleczko czy nie otworzyć oto jest pytanie...
W TV niczego nie ma ciekawego, nie wierze ale właśnie ogladam uwaga pirat na TVN turbo -
My dziś w ramach Walentynek byliśmy we trójkę na spacerze
A jak weszłam na chwilę do sklepu to mi mąż kupił różyczki z zaskoczenia
A wieczorem zamówiliśmy sobie pizze w kształcie serc
Czyli klasycznie jak na młodych rodziców bez babć na podorędziu.
Smutas - ja jeszcze polecam chusteczki "tesco loves baby" niebieskie, albo wersję "bliss". Bliss są chyba w ogóle najlepsze bo skład naprawdę ekstra. Ale ja osobiście nie za bardzo je lubię, bo się dość mocno pienią. Za to niebieskie mają same plusy - skład też bardzo dobry, idealne nawilżenie i opakowanie z zamknięciem. A teraz jest w tesco promocja na art. dziecięce więc można kupić taniej.
Właśnie - pampersy giga pack 4(106 szt.) w Tesco z kartą clubcard kosztują teraz w promocji tylko 69.90 -
nick nieaktualnyMOI wrote:Anoolka pewnie jedzenie bylo przeladowane glutaminianem sodu, czyli chinska "witaminka" i dlatego masz problem zoladkowy
do rewelacji żołądkowych doszła zgaga której nie miałam od czasów ciąży