X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Smutas, u nas sie sprawdzaja dada naturals z bawelna te z limitowanej serii z paczek 3+2, o te:1836054_P_20150214_194911.jpg

A może spróbuj woda+waciki ?
    Musze się wybrać do biedronki zobaczyć czy u nas są, a jutro będę tylko woda myć dupinke

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki :* z wami wolalabym spedzic te Walentynki.

Ja kupilam osatnio na sprobowanie te chusteczki i byly normalnie w sprzedazy na polkach, bez zadnych promocji.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniw hagisy ostatnio fajnie przypadły do gustu i właśnie kindi. Pampersy wkurzają mnie bo są mega mokre :x aaa i dady cotton te takie w kremowym opakowaniu :)

O ciup. Nie dość że się martwisz to nawet telefonu nie odbierze :x

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka pewnie jedzenie bylo przeladowane glutaminianem sodu, czyli chinska "witaminka" i dlatego masz problem zoladkowy =-O

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam u nas w biedrze i juz ich nie znalazłam. A miałam ostatnio kupione takie dwie duże paczki i byłam zadowolona.

A wczesniej miałam takie:http://allegro.pl/kindii-chusteczki-dla-niemowlat-sensitive-60szt-i5016223508.html
    Ale ciężko je dostać, bardzo fajne byly, miękkie w przeciwieństwie do innych kindii. Nie wiem jak tam jest ze składem ale na opakowaniu było napisane ze maja 98 % wody.

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • pestka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Biedna, ale moje walentynki tez zwyczajne dzień jak codzień i sprzeczka z M, wogole ostatnio często się klocimy.

A teraz ważne pyt, poradźcie mi dobre chusteczki bez cchemii. Ciągle używałam pampers białych i ciągle tylek odparzony, ostatnio kupiłam 3sz kindii fioletowe i zero zaczerwienienia i odparzen tylko trochę mało nawilżone, dzisiaj mi się skończyly i użyłam pampers i znów odparzona. Wiec ewidentnie te mu nie pasują a ja go tyle męczylam.
    tu na forum miłośniczki dada bawełnianych, ale te tylko w promocji w bierdronce. ja jeszcze polecam z selgrosa LULU- bez chemii i żadnych niefajnych dodatkow i huggies zielone. To moje ulubione trzy typy :)

a co do walentynek my nie obchodzimy. Ponadto mój M wstał o 16 bo się połozył po 8 po nocce, teraz dopiero Franule położylismy i pewnie posiedzimy teraz razem nareszcie. Boże jak ja nie znoszę jego nocek! Czuję się taka samotna w domu, dobrze że chociaż psiak jest.

W ogóle muszę pochwalić moje dziecko, bo jest aniołkiem w dzień <3 owszem..noc to noc, ale w dzień mam bajke :) teraz znowu wrócił do usypiania samemu. Połozyłam go 3 min temu do łożecza, pośpiewałam, leżał i patrzył na mnie. Załaczyłam szum i poszłam coś powiedzieć M. wracam a on śpi <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:44

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wyobraźcie sobie, że zapisalam się do fryzjera (długo szukałam jakiegoś polecanego i wychwalanego). Dzwonie tam i termin mam na 08.04!!!! :D

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się wkurzylam troche, bo nie dość, że M byłrano w pracy to o 19 pprzyjechał do niego kolega i mają wieczór gier. Wkurzyłam się i powiedziałam mu, że na urodziny to mi może kupić jakiś porządny wibrator i że poogladamsobie hustlera w TV i będę miała więcej pożytku sama niż z niego.

Anoolka, MOI lubią tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mycia tyłka to ja wody nie gotuje no bo poco, aby ciepła była, do kąpieli przecież też się nie gotuje

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co niech se nie myśli, że sobie rady sama nie dam :p obiad juz na jutro mam ugotowany, mała śpi i mam wolny wieczór ja i TV aaaa przepraszam i litrowe lody :p

MOI lubi tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Renatkach grubo pojechałaś hyhy

Nutella do fryzjera niedługo jak do lekarza będzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 21:18

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mu też nie obchodzimy walentynek, raczej chodzi mi o to ze jest weekend :p

3i49tv7325tdkkap.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja też mam mega walentynki, starrrrrrrrry przyjechał ale i teściowa przyszła :P:P:P

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też spedzam wieczór w sumie sama bo mój małżonek padł razem z Gabrysia i śpią. Gabrysia od 17 a małżonek o 20. Ale zostaje mu to wybaczone bo kwiaty mi dziś przyniósł i ptasie mleczko ;-) Wie jak mi dogodzić :-) A mojej pierdołce przed chwila wcisnelam butle i pieluche na spiocha zmienilam i śpi dalej.

Otworzyć ptasie mleczko czy nie otworzyć oto jest pytanie... :-P

W TV niczego nie ma ciekawego, nie wierze ale właśnie ogladam uwaga pirat na TVN turbo B-)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    Kochane wyobraźcie sobie, że zapisalam się do fryzjera (długo szukałam jakiegoś polecanego i wychwalanego). Dzwonie tam i termin mam na 08.04!!!! :D
    o zesz no to pewnie zajebisty a czeka sie jak do lekarza widze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikus spi a ja ide ogladac z mezem film,, niecierpie walentynek,,

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny wniosek taki ze faceci sa do niczego! A moja mama dzisiaj do mnie mowi: wiesz po co nam sa faceci? Ja: no po co? Mama: Żeby nas wkurwiac!!! Sie na tate wkurzyla :) hehe

ataga4, pestka lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś w ramach Walentynek byliśmy we trójkę na spacerze :) A jak weszłam na chwilę do sklepu to mi mąż kupił różyczki z zaskoczenia :) A wieczorem zamówiliśmy sobie pizze w kształcie serc <3 Czyli klasycznie jak na młodych rodziców bez babć na podorędziu.

Smutas - ja jeszcze polecam chusteczki "tesco loves baby" niebieskie, albo wersję "bliss". Bliss są chyba w ogóle najlepsze bo skład naprawdę ekstra. Ale ja osobiście nie za bardzo je lubię, bo się dość mocno pienią. Za to niebieskie mają same plusy - skład też bardzo dobry, idealne nawilżenie i opakowanie z zamknięciem. A teraz jest w tesco promocja na art. dziecięce więc można kupić taniej.
    Właśnie - pampersy giga pack 4(106 szt.) w Tesco z kartą clubcard kosztują teraz w promocji tylko 69.90 :)

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Anoolka pewnie jedzenie bylo przeladowane glutaminianem sodu, czyli chinska "witaminka" i dlatego masz problem zoladkowy =-O
    Moi ja zawsze myslalam że chińska kuchnia to zdrowa kuchnia, ale chyba jednak nie w Polsce ;) do rewelacji żołądkowych doszła zgaga której nie miałam od czasów ciąży :P

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam są do niczego ! Ja też walentynki spędziłam sama do 17 mąż był w pracy a od 18 śpi :-/

Ewelka91
‹‹ 1262 1263 1264 1265 1266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ