X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale durny film- szkoda ogladac - wogole to nic nie ma w tv - porazka

dzisiaj mija rok od zrobienia przeze mnie testu ciazowego- pamietam jak bylam w szoku az trzeslam sie cala - tescik jest nadal w szufladzie z dwiema krechami - kurcze jak ten czas szybko leci.Pamietam ze caly luty marzec i kwiecien wymiotowalam -blee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:14

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Mam nadzieje ze chociaz wasze walentynki sa przyjemne :( ja jestem teraz u rodzicow, poprosilam ich zeby po mnie przyjechali bo jak wam posalam wczesniej moj M byl wczoraj na pepkowym i wyobrazcie sobie ze nie wrocil na noc, ba! Nawet sie nie odezwal! Dopiero po 15 kolezanka mi napisala ze jest u nich i jest caly i zdrowy. Tak sie zdenerwowalam bo telefonow moich nie odbieral... Takze teraz niech on pobedzie sam, zostane u nich do jutra. Przynajmniej mi pomoga przy malym.
    Taki piekny dzien stracony :(

Matko a nie pomyslal ze sie mozesz zwyczajnie denerwowac. Ehhh te chlopy

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do wczoraj dawałam bebilon pepti teraz zwykły i jest dużo lepszy ale mój grubasek nie narzeka wszystko zje:-)

Ewelka91
  • KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwszy raz nic sobie nie kupiliśmy na Walentynki, zazwyczaj chociaż fajną kartkę:-) ja kupiłam pudło lodów i zjedliśmy do kawki:-) teść zabrał młodego na spacer po wizycie u dermatologa, a my..... chata wolna i...... poszliśmy spać na godzinkę hahaha :-D teraz się kładziemy i pewnie poserduszkujemy ;-) aha młody dostał lekki steryd na 3 dni na plamy na brzuchu, mam nadzieję że pomoże bo ostatnio znowu się pogorszylo:-/ dobranoc:-)

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Biedna, ale moje walentynki tez zwyczajne dzień jak codzień i sprzeczka z M, wogole ostatnio często się klocimy.

A teraz ważne pyt, poradźcie mi dobre chusteczki bez cchemii. Ciągle używałam pampers białych i ciągle tylek odparzony, ostatnio kupiłam 3sz kindii fioletowe i zero zaczerwienienia i odparzen tylko trochę mało nawilżone, dzisiaj mi się skończyly i użyłam pampers i znów odparzona. Wiec ewidentnie te mu nie pasują a ja go tyle męczylam.

Huggies, dada z bawelna rzadko sa. Rozowe z babydream z rosmanan

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

• rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ogladalas nianie w nowym yorku?;)

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ale durny film- szkoda ogladac - wogole to nic nie ma w tv - porazka

dzisiaj mija rok od zrobienia przeze mnie testu ciazowego- pamietam jak bylam w szoku az trzeslam sie cala - tescik jest nadal w szufladzie z dwiema krechami - kurcze jak ten czas szybko leci.Pamietam ze caly luty marzec i kwiecien wymiotowalam -blee

Ja robilam jakby wczoraj, takze byl prezent na walentynki :-)

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

• Sroka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a co jeszcze z tych dziecięcych rzeczy jest w promocji w Tesco?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Sylwia ogladalas nianie w nowym yorku?;)
    no pewnie :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia milego serduszkowania :)
    moj robil podchody ale jakos nie mam ochoty wogole :/

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas serduchowanie jest nawet lepsze niż przed porodem. Zmieniło się na plus ;)

Czy te chusteczki z tesco bliss to takie beżowe opakowanie?

Zrobiłam na jutro do teściów torcik z galaretki.

Kładę się. Agata pewnie zaraz wstanie na jedzonko.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz zasnal to i ja bede sie kladla

Sroka zazdroszcze ze macie tak fajne serduchowanie ja jakos nie potrafie sie przelamac po porodzie a przed bylo super

dobrej nocki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:59

• pestka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!!! Tylko dwie pobudki!!! jak zasnął o 20:30 to wstał 1:10 i 4:40!!! alez jestem szczęsliwa! I teraz pytanie, bo dwa dni temu odstawiłam nabiał, dla próby. Wczoraj juz troche lepiej spał a dzis super. Myślicie, że to to? ja w każdym razie jeszcze sie przemeczę i nie będe go szamać zobaczymy :)

Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    A my od godziny na nogach. Małemu znów dokuczaly gazy :-( wieczorem jak sie polozylamm o 23 to był płacz,mial brzuch jak balon, wiec zaczęłam mu nóżki do brzuszka doginac, pomogło, wypuścił pierdki i kupke przy okazji, potem go nakarmilam. Kolejne karmienie o 3, a przed 6 znów obudził się z płaczem, brzuszek znów jak balon, w ruch poszedł termofor i znów nóżki do brzuszka, ulzylo mu, baki odeszły ale wybudzil sie na dobre i bawimy sie teraz. Nie wiem co mu zaszkodziło że znów się gazuje :-(
    hmm...dziwnie w sumie że aż tak :( ale mojemu tez parę razy coś spać nie pozwalało niedawno...a może zjadłas coś co dużo chemii miało?

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my przespaliśmy walentynki! :/ Ja padłam na kanapie już o godz. 20, a mąż o 22 poszedł do sypialni spać. Nie było mocy na serduszkowanie! No masakra jakaś!

Julcia też przespała walentynki i pobiła swój rekord w spaniu, aż się zaczynam zastanawiać, czy jest zdrowa i czy to normalne... Poszła spać po karmieniu o 20.00 i spała do 7 rano!!! Nakarmiłam ją i odłożyłam do łóżeczka, włączyłam karuzelę, trochę na nią popatrzyła i znowu zasnęła :O

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi moim zdanien taki dzień. Jak nie zdarza się to notorycznie to nie ma się co przejmować:)

Kurde dziewczyny znacie dobrego laryngologa na Śląsku? Zrobiły mi się jakieś strupy w nosie i od tygodnia smarkam i nimi i krwią pp za tym wczoraj wyrosła mi jakaś kulka kolo ucha na wysokości żuchwy boje się że to coś od zatok :///

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    A my przespaliśmy walentynki! :/ Ja padłam na kanapie już o godz. 20, a mąż o 22 poszedł do sypialni spać. Nie było mocy na serduszkowanie! No masakra jakaś!

Julcia też przespała walentynki i pobiła swój rekord w spaniu, aż się zaczynam zastanawiać, czy jest zdrowa i czy to normalne... Poszła spać po karmieniu o 20.00 i spała do 7 rano!!! Nakarmiłam ją i odłożyłam do łóżeczka, włączyłam karuzelę, trochę na nią popatrzyła i znowu zasnęła :O
    alez Ci zazdroszczę...mój dziś przez 7 pobudka i nie ma litości ;) a dużo Ci spi w dzień? Wiesz ja sie nie znam, ale dlaczego miałoby być coś z nia złego? Myślę, że lubi spać i tyle ;) Na pewno Sroka by z chęcią pare godzin od niej uszczknęła snu dla swojej :D

MOI lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie u mnie tylko raz się zdarzyło że w nocy spała ciurkiem 7godzin. A tak to 2 lub 3 pobudki.
    a w dzień to max 4 drzemki po 40min.

MOI lubi tę wiadomość

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    Bez karmienia tyle spala?

Tak, bez karmienia. Nie miałam sumienia jej wybudzać, a sama wstawałam kilka razy w nocy odciągnąć pokarm i sprawdzić czy faktycznie spi.

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
‹‹ 1263 1264 1265 1266 1267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ