X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale durny film- szkoda ogladac - wogole to nic nie ma w tv - porazka

dzisiaj mija rok od zrobienia przeze mnie testu ciazowego- pamietam jak bylam w szoku az trzeslam sie cala - tescik jest nadal w szufladzie z dwiema krechami - kurcze jak ten czas szybko leci.Pamietam ze caly luty marzec i kwiecien wymiotowalam -blee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:14

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Mam nadzieje ze chociaz wasze walentynki sa przyjemne :( ja jestem teraz u rodzicow, poprosilam ich zeby po mnie przyjechali bo jak wam posalam wczesniej moj M byl wczoraj na pepkowym i wyobrazcie sobie ze nie wrocil na noc, ba! Nawet sie nie odezwal! Dopiero po 15 kolezanka mi napisala ze jest u nich i jest caly i zdrowy. Tak sie zdenerwowalam bo telefonow moich nie odbieral... Takze teraz niech on pobedzie sam, zostane u nich do jutra. Przynajmniej mi pomoga przy malym.
    Taki piekny dzien stracony :(

Matko a nie pomyslal ze sie mozesz zwyczajnie denerwowac. Ehhh te chlopy

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do wczoraj dawałam bebilon pepti teraz zwykły i jest dużo lepszy ale mój grubasek nie narzeka wszystko zje:-)

Ewelka91
  • KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwszy raz nic sobie nie kupiliśmy na Walentynki, zazwyczaj chociaż fajną kartkę:-) ja kupiłam pudło lodów i zjedliśmy do kawki:-) teść zabrał młodego na spacer po wizycie u dermatologa, a my..... chata wolna i...... poszliśmy spać na godzinkę hahaha :-D teraz się kładziemy i pewnie poserduszkujemy ;-) aha młody dostał lekki steryd na 3 dni na plamy na brzuchu, mam nadzieję że pomoże bo ostatnio znowu się pogorszylo:-/ dobranoc:-)

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Biedna, ale moje walentynki tez zwyczajne dzień jak codzień i sprzeczka z M, wogole ostatnio często się klocimy.

A teraz ważne pyt, poradźcie mi dobre chusteczki bez cchemii. Ciągle używałam pampers białych i ciągle tylek odparzony, ostatnio kupiłam 3sz kindii fioletowe i zero zaczerwienienia i odparzen tylko trochę mało nawilżone, dzisiaj mi się skończyly i użyłam pampers i znów odparzona. Wiec ewidentnie te mu nie pasują a ja go tyle męczylam.

Huggies, dada z bawelna rzadko sa. Rozowe z babydream z rosmanan

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

• rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ogladalas nianie w nowym yorku?;)

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ale durny film- szkoda ogladac - wogole to nic nie ma w tv - porazka

dzisiaj mija rok od zrobienia przeze mnie testu ciazowego- pamietam jak bylam w szoku az trzeslam sie cala - tescik jest nadal w szufladzie z dwiema krechami - kurcze jak ten czas szybko leci.Pamietam ze caly luty marzec i kwiecien wymiotowalam -blee

Ja robilam jakby wczoraj, takze byl prezent na walentynki :-)

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

• Sroka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a co jeszcze z tych dziecięcych rzeczy jest w promocji w Tesco?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Sylwia ogladalas nianie w nowym yorku?;)
    no pewnie :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia milego serduszkowania :)
    moj robil podchody ale jakos nie mam ochoty wogole :/

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas serduchowanie jest nawet lepsze niż przed porodem. Zmieniło się na plus ;)

Czy te chusteczki z tesco bliss to takie beżowe opakowanie?

Zrobiłam na jutro do teściów torcik z galaretki.

Kładę się. Agata pewnie zaraz wstanie na jedzonko.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz zasnal to i ja bede sie kladla

Sroka zazdroszcze ze macie tak fajne serduchowanie ja jakos nie potrafie sie przelamac po porodzie a przed bylo super

dobrej nocki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:59

• pestka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!!! Tylko dwie pobudki!!! jak zasnął o 20:30 to wstał 1:10 i 4:40!!! alez jestem szczęsliwa! I teraz pytanie, bo dwa dni temu odstawiłam nabiał, dla próby. Wczoraj juz troche lepiej spał a dzis super. Myślicie, że to to? ja w każdym razie jeszcze sie przemeczę i nie będe go szamać zobaczymy :)

Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    A my od godziny na nogach. Małemu znów dokuczaly gazy :-( wieczorem jak sie polozylamm o 23 to był płacz,mial brzuch jak balon, wiec zaczęłam mu nóżki do brzuszka doginac, pomogło, wypuścił pierdki i kupke przy okazji, potem go nakarmilam. Kolejne karmienie o 3, a przed 6 znów obudził się z płaczem, brzuszek znów jak balon, w ruch poszedł termofor i znów nóżki do brzuszka, ulzylo mu, baki odeszły ale wybudzil sie na dobre i bawimy sie teraz. Nie wiem co mu zaszkodziło że znów się gazuje :-(
    hmm...dziwnie w sumie że aż tak :( ale mojemu tez parę razy coś spać nie pozwalało niedawno...a może zjadłas coś co dużo chemii miało?

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my przespaliśmy walentynki! :/ Ja padłam na kanapie już o godz. 20, a mąż o 22 poszedł do sypialni spać. Nie było mocy na serduszkowanie! No masakra jakaś!

Julcia też przespała walentynki i pobiła swój rekord w spaniu, aż się zaczynam zastanawiać, czy jest zdrowa i czy to normalne... Poszła spać po karmieniu o 20.00 i spała do 7 rano!!! Nakarmiłam ją i odłożyłam do łóżeczka, włączyłam karuzelę, trochę na nią popatrzyła i znowu zasnęła :O

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi moim zdanien taki dzień. Jak nie zdarza się to notorycznie to nie ma się co przejmować:)

Kurde dziewczyny znacie dobrego laryngologa na Śląsku? Zrobiły mi się jakieś strupy w nosie i od tygodnia smarkam i nimi i krwią pp za tym wczoraj wyrosła mi jakaś kulka kolo ucha na wysokości żuchwy boje się że to coś od zatok :///

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    A my przespaliśmy walentynki! :/ Ja padłam na kanapie już o godz. 20, a mąż o 22 poszedł do sypialni spać. Nie było mocy na serduszkowanie! No masakra jakaś!

Julcia też przespała walentynki i pobiła swój rekord w spaniu, aż się zaczynam zastanawiać, czy jest zdrowa i czy to normalne... Poszła spać po karmieniu o 20.00 i spała do 7 rano!!! Nakarmiłam ją i odłożyłam do łóżeczka, włączyłam karuzelę, trochę na nią popatrzyła i znowu zasnęła :O
    alez Ci zazdroszczę...mój dziś przez 7 pobudka i nie ma litości ;) a dużo Ci spi w dzień? Wiesz ja sie nie znam, ale dlaczego miałoby być coś z nia złego? Myślę, że lubi spać i tyle ;) Na pewno Sroka by z chęcią pare godzin od niej uszczknęła snu dla swojej :D

MOI lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie u mnie tylko raz się zdarzyło że w nocy spała ciurkiem 7godzin. A tak to 2 lub 3 pobudki.
    a w dzień to max 4 drzemki po 40min.

MOI lubi tę wiadomość

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    Bez karmienia tyle spala?

Tak, bez karmienia. Nie miałam sumienia jej wybudzać, a sama wstawałam kilka razy w nocy odciągnąć pokarm i sprawdzić czy faktycznie spi.

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
‹‹ 1263 1264 1265 1266 1267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ