X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam się Wam że jak rano wstalam to mama mnie zagadala i zapomniałam Filipowi zmienić pampersa (a założonego miał o 21) i dopiero jak wstał po 1 drzemce ok 11.30 wzielam go do przebierania to zobaczylam pampersa ważącego z kilogram ;) Co najlepsze to że nie przepuścił ani kropli.

• Sisilla Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też życzę wam Frohen Valentinstag! To tak w moim ulubionym języku ;)

Cieszę się, że jestem z wami, bo fajnie poczytać, wygadać się i wogóle!

My dziś ciężka nocka, 4 pobudki, trzy zakończone suszarą a skoro świt koło 6 niestety nie dała suszara rady i było po spaniu. Moja Zosia spała dziś bardzo niespokojnie. My również dziś bez męskiego wsparcia, ale trudno, jakoś dajemy radę.

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasza nocka była lajtowa. pojedzona zasnęła o 23:30 a obudzila sie o 6:30 tyleeee spania.

Kończę sprzątanie i jedziemy do mojej mamy na wieś.

Kocham Was i wszystkiego dobrego w tym dniu! Ja mam z tej okazji wybrać sobie albo perfumy (chloe lub różowe chance) lub łańcuszek z inicjałem <myśli>

Sylwia idź za ciosem daj mu mopa niech myje!

Anoolka, ao12., pestka lubią tę wiadomość

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również dużo serduszek moje kochane :)

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze noce od jakiegoś czasu są całkiem nie złe idzie spać koło 22 ma 2 pobudki i koło 8 wstaje :-)sroka ja bym wybrała łańcuszek ;-)przynajmniej tak szybko się nie kończy :-)no i miłego dnia zakochanych życzę <3

Ewelka91
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Walentynek.
    U nas tata w pracy, potem nocka.ale jutro idziemy na jakies jedzonko.

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po spacerku- maz myje bryke/ha ha mial mys ale widze ze pojechal na rower a ja zasiadlam zobaczyc co naskrobalyscie.
    My chyba jednak nigdzie nie pojdziemy na walentynki :(
    moze zamowimy choc pizzuche- ale wszystko wyjdzie w praniu
    moze uda sie w srode wyskoczyc na Greya( jak tesciowka raczy zostac z malym) bo sa tanie srody z orange a dzisiaj nie ma miejsc a jak sa to w pierwszym rzedzie i choloty najdzie mnostwo a nie mam ochoty na przepychanki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 16:31

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda tylko ze sporo z pazdziernikowych mamusiow nas opuscilo na forum a przeciez bylo nas tak duzo - tak myslalam ze tak bedzie ze po porodzie wiekszosc niestety odejdzie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 16:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie ma co narzekać na nasze maluchy skoro mamy jeszcze czas tutaj coś napisać :-)

Sisilla lubi tę wiadomość

Ewelka91
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi ja noga bujam w bujaku Nikusia i pisze z wami inaczej by sie nie dalo bo moj cwaniaczek nie ma spania w dzien

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ten internet w telefonie bardzo się przydaje chociaż nie dobrze się pisze ... Mój co 2 godziny robi sobie 30 min drzemki to wtedy mam trochę czasu wolnego ale też wszystko w biegu :-

Ewelka91
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam równiez zycze udanych walentynek, my ich nie obchdzimy....bo juz naprawde nie mamy co sobie kupic ;)

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• mama86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    mama86, a powiedz, bo zapomniałam - Ty wciąż karmisz piersią? I leki nie wchodzą w paradę? A miałaś jeszcze jakieś objawy poza wypadaniem włosów?
    Ja juz nie karmie, 24 stycznia było ostatnie karmienie ;-)

I żadnych innych objawów w sumie nie miałam. Lekarz pytał się mnie czy schudlam ostatnio mocno, czy cierpie na bezsenność, suchość skory, rozdrażnienie, problemy ze skupieniem, nerwowość. W sumie to miałam taki czas ze byłam rozdrazniona, ciągle zapominalam o wszystkim ale myslalam ze było to związane z odnalezieniem się w nowej roli i przez to wstawianie w nocy, ale było to gdzieś na poczatku grudnia a teraz jest juz ok, tylko od 3 tyg te włosy... A jeśli chodzi o wagę to zgubilam to co przybrałam w ciąży i jeszcze 4 kg mi zostały. Tzn ostatnio z powrotem prztylam 1 kg :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 18:13

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze chociaz wasze walentynki sa przyjemne :( ja jestem teraz u rodzicow, poprosilam ich zeby po mnie przyjechali bo jak wam posalam wczesniej moj M byl wczoraj na pepkowym i wyobrazcie sobie ze nie wrocil na noc, ba! Nawet sie nie odezwal! Dopiero po 15 kolezanka mi napisala ze jest u nich i jest caly i zdrowy. Tak sie zdenerwowalam bo telefonow moich nie odbieral... Takze teraz niech on pobedzie sam, zostane u nich do jutra. Przynajmniej mi pomoga przy malym.
    Taki piekny dzien stracony :(

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna, ale moje walentynki tez zwyczajne dzień jak codzień i sprzeczka z M, wogole ostatnio często się klocimy.

A teraz ważne pyt, poradźcie mi dobre chusteczki bez cchemii. Ciągle używałam pampers białych i ciągle tylek odparzony, ostatnio kupiłam 3sz kindii fioletowe i zero zaczerwienienia i odparzen tylko trochę mało nawilżone, dzisiaj mi się skończyly i użyłam pampers i znów odparzona. Wiec ewidentnie te mu nie pasują a ja go tyle męczylam.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    Biedna, wspolczuje! Faceci czasem traca rozum! Mysla ze my siedzimy i sie dobrze martwimy, a my sie martwimy, juz nie wspomne jak wyobraznia wtedy pracuje :/
    Dokładnie, ja bym chyba go zabiła za taki numer.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Mam nadzieje ze chociaz wasze walentynki sa przyjemne :( ja jestem teraz u rodzicow, poprosilam ich zeby po mnie przyjechali bo jak wam posalam wczesniej moj M byl wczoraj na pepkowym i wyobrazcie sobie ze nie wrocil na noc, ba! Nawet sie nie odezwal! Dopiero po 15 kolezanka mi napisala ze jest u nich i jest caly i zdrowy. Tak sie zdenerwowalam bo telefonow moich nie odbieral... Takze teraz niech on pobedzie sam, zostane u nich do jutra. Przynajmniej mi pomoga przy malym.
    Taki piekny dzien stracony :(
    faceci !!!!

moj przed chwila dopiero z roweru wrocil bo spotkal kolege i sie zagadali :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:47

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:59

• Smutas Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko woda przegotowana?

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewopka no niestety chyba każdemu facetowi czasem odbija. Dobrze że pojechalas do rodzicow.

My byliśmy w restauracji chińskiej i powiem wam że co roku to jakiś niewypał w walentynki jest. Zaplacilismy 60zl za obiad ale takiego gówna to w życiu jeszcze nie jadłam ;) Fuj cały czas mi się teraz odbija pseudo wieprzowiną.

‹‹ 1261 1262 1263 1264 1265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ