X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:04

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    My mamy takie. Zamawiałam na allegro ;) W zestawie jest jeszcze kołdra i poduszka z poszewkami i ta torba na drobiazgi ;)

1860724_DSC_0051.jpg

A ja dokupiłam samą tą torbę na drobiazgi, jest dwustronna, i pakowna, trzymamy w niej podręczne pieluchy, chust nawilżane i bepanthen

• Nutella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh... Ala budziła się dzisiaj w nocy pierdylion razy:/
    Jestem zombie;(

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc jak zwykle 2 pobudki ale o 6 koniec spania:-/ja jak narazie nie kupowałam łożeczka mamy kołyske coneco zajmuje mało miejsca i jest dosyć głęboka więc narazie nie ma możliwości żeby wypadł ale często też śpi z nami a po 6 miesiącu myślałam o takim turystycznym bardziej się przyda niż drewniane :-)

Ewelka91
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly wrote:
    Magda śpi w śpiworku, bez poduszki. Na szczebelkach ma książeczkę interaktywną tiny love: http://www.tinylove.pl/index.php?p947,ksiazeczka-interaktywna-dwustronna#

Super ta książeczka :-) Ta czarno-biało-czerwona na pewno na początku byłaby świetna, gdy maluch zwraca uwagę na duże kontrasty, na teraz to ewentualnie już ta kolorowa

rewoppka wrote:
    Sylwia a te dady co kupiłaś to premium czy te zwykłe?

Rewoppka, wydaje mi sie ze to te zwykłe dady są w tej promocji

• Nelly Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla, wielkie dzięki za odpowiedź. Niestety nie spotkamy się, bo my się wybieramy w II połowie czerwca, jeszcze przed szczytem, ale może innym razem?

km5svcqg6fuae1xg.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sissila a jedzenie ok. Mozna sobie pojesc ? :-)

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Nelly Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Super ta książeczka :-) Ta czarno-biało-czerwona na pewno na początku byłaby świetna, gdy maluch zwraca uwagę na duże kontrasty, na teraz to ewentualnie już ta kolorowa
    Dokładnie, na początku jak ją dostaliśmy wisiała ta kontrastowa, teraz wisi kolorowa, Magda lubi na nią patrzeć, ale jeszcze nie sięga do tych odstających elementów

km5svcqg6fuae1xg.png
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    A czy te boczne ochraniacze są dość grube? Bo ja mam jedną taką pościel, co choćby sama poszewka była i Mała już raz wylądowała głową w szczebelki i był ryk. Teraz mam taką grubszą i jest okej, ale chciałabym jakąś na zmianę, a ta z żyrafą super ;)

wypełnienie jest z gąbki, więc raczej sobie główki nie powinna poobijać. Tak jak pisałam u nas ochraniacz jest "w nogach", ale postaram się zrobić później zdjęcie i wrzucić na fb.

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest sukces! Agatka przewróciła się na brzuszek !;))))

Nelly, Anoolka, ataga4, paradise, paulina.b.1991, pestka, ao12., poczwarkah, rewoppka, Kakabaka lubią tę wiadomość

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    jest sukces! Agatka przewróciła się na brzuszek !;))))
    U nas też sukces, Filip złapał mame za palca i usiadł :D

ataga4, paradise, paulina.b.1991, pestka, ao12., rewoppka, Kakabaka lubią tę wiadomość

• Nutella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę jakie te nasze dzieciaki robią postępy;)

Anoolka, ataga4 lubią tę wiadomość

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    A ja dokupiłam samą tą torbę na drobiazgi, jest dwustronna, i pakowna, trzymamy w niej podręczne pieluchy, chust nawilżane i bepanthen

My teraz w swojej trzymamy dokładnie to samo :) (zdjęcie było robione jak Lilka była jeszcze w brzuchu)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    My teraz w swojej trzymamy dokładnie to samo :) (zdjęcie było robione jak Lilka była jeszcze w brzuchu)

Pamiętam to zdjęcie :-) Bo na nim podpatrzyłam torbę :-) I dziś naszło mnie na wspominki i zaczęłam szukać zdjęć z przygotowanym łóżeczkiem i pościelą :-)

Sroka, Anoolka, gratulacje dla maluszków :-) Teraz taki czas nadchodzi, że z dnia na dzień każda za nas będzie chwaliła się osiągnięciami swoich dzieci :-)

• Sroka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paradise a jakie macie łóżeczko 60 czy 70 cm szerokie? Bo te poduszki są 35 x 35 i nie wiem jak ja mam szerokość 60cm czy mi to się tam zmieści

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Paradise a jakie macie łóżeczko 60 czy 70 cm szerokie? Bo te poduszki są 35 x 35 i nie wiem jak ja mam szerokość 60cm czy mi to się tam zmieści
    my mamy 60cm, poduszeczki się spokojnie mieszczą :)

Sroka lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:

my też 60cm :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jestem przerazona, zrobilam w polowie narazie selekcje Mai ciuszkow. Malych odlozonych juz w cholere. Osobno ogarnelam na tera ciuchy ( samych bluzeczek ma tyle, ze 5 razy dziennie bede ja przebierac :-) :-)
    Na potem tez sporo tych rzeczy, ide jeszcze do sypialni ogarnac rzeczy w szafie bo nie wiem co mam :O :O

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to wina diety eliminacyjnej czy zmęczenia ale jestem padnięta:(
    Nie mam na nic siły:( a Mała jakby się wściekła ciągle wymaga uwagi

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak to nie jest skok to nie wiem co... Nie wiecie ile ten skok ma trwać? Bo jak na razie idzie 3 tydzień i coraz gorzej jest ;)

Poszłam dzisiaj w odwiedziny do swojej pracy i po 2h mąż zadzwonił (został z małym w domu), że mam przyjeżdżać szybko bo młody się obraził i nie chce w ogóle jeść z butelki. Czyli był 3,5h bez jedzenia... Jak wróciłam to był taki ryk żałosny że mało się nie popłakałam :( Ostatnio on w dzień je co 1,5-2h więc wyobrażam sobie, że był baaaardzo głodny. Nawet w nocy ostatnio śpi max 3h i chce jeść. Moje biedactwo kochane... Do tej pory bez problemu jadł z butelki, a tu nagle takie coś...

h84f3e5e8fuu3igl.png
‹‹ 1277 1278 1279 1280 1281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: