Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paradise wrote:My mamy takie. Zamawiałam na allegro
W zestawie jest jeszcze kołdra i poduszka z poszewkami i ta torba na drobiazgi
A ja dokupiłam samą tą torbę na drobiazgi, jest dwustronna, i pakowna, trzymamy w niej podręczne pieluchy, chust nawilżane i bepanthen -
U nas noc jak zwykle 2 pobudki ale o 6 koniec spania:-/ja jak narazie nie kupowałam łożeczka mamy kołyske coneco zajmuje mało miejsca i jest dosyć głęboka więc narazie nie ma możliwości żeby wypadł ale często też śpi z nami a po 6 miesiącu myślałam o takim turystycznym bardziej się przyda niż drewnianeEwelka91
-
Nelly wrote:Magda śpi w śpiworku, bez poduszki. Na szczebelkach ma książeczkę interaktywną tiny love: http://www.tinylove.pl/index.php?p947,ksiazeczka-interaktywna-dwustronna#
Super ta książeczkaTa czarno-biało-czerwona na pewno na początku byłaby świetna, gdy maluch zwraca uwagę na duże kontrasty, na teraz to ewentualnie już ta kolorowa
rewoppka wrote:Sylwia a te dady co kupiłaś to premium czy te zwykłe?
Rewoppka, wydaje mi sie ze to te zwykłe dady są w tej promocji -
ataga4 wrote:Super ta książeczka
Ta czarno-biało-czerwona na pewno na początku byłaby świetna, gdy maluch zwraca uwagę na duże kontrasty, na teraz to ewentualnie już ta kolorowa
-
Sroka wrote:A czy te boczne ochraniacze są dość grube? Bo ja mam jedną taką pościel, co choćby sama poszewka była i Mała już raz wylądowała głową w szczebelki i był ryk. Teraz mam taką grubszą i jest okej, ale chciałabym jakąś na zmianę, a ta z żyrafą super
wypełnienie jest z gąbki, więc raczej sobie główki nie powinna poobijać. Tak jak pisałam u nas ochraniacz jest "w nogach", ale postaram się zrobić później zdjęcie i wrzucić na fb. -
nick nieaktualny
-
ataga4 wrote:A ja dokupiłam samą tą torbę na drobiazgi, jest dwustronna, i pakowna, trzymamy w niej podręczne pieluchy, chust nawilżane i bepanthen
My teraz w swojej trzymamy dokładnie to samo(zdjęcie było robione jak Lilka była jeszcze w brzuchu)
-
paradise wrote:My teraz w swojej trzymamy dokładnie to samo
(zdjęcie było robione jak Lilka była jeszcze w brzuchu)
Pamiętam to zdjęcieBo na nim podpatrzyłam torbę
I dziś naszło mnie na wspominki i zaczęłam szukać zdjęć z przygotowanym łóżeczkiem i pościelą
Sroka, Anoolka, gratulacje dla maluszkówTeraz taki czas nadchodzi, że z dnia na dzień każda za nas będzie chwaliła się osiągnięciami swoich dzieci
-
Matko jestem przerazona, zrobilam w polowie narazie selekcje Mai ciuszkow. Malych odlozonych juz w cholere. Osobno ogarnelam na tera ciuchy ( samych bluzeczek ma tyle, ze 5 razy dziennie bede ja przebierac
Na potem tez sporo tych rzeczy, ide jeszcze do sypialni ogarnac rzeczy w szafie bo nie wiem co mam -
No jak to nie jest skok to nie wiem co... Nie wiecie ile ten skok ma trwać? Bo jak na razie idzie 3 tydzień i coraz gorzej jest
Poszłam dzisiaj w odwiedziny do swojej pracy i po 2h mąż zadzwonił (został z małym w domu), że mam przyjeżdżać szybko bo młody się obraził i nie chce w ogóle jeść z butelki. Czyli był 3,5h bez jedzenia... Jak wróciłam to był taki ryk żałosny że mało się nie popłakałamOstatnio on w dzień je co 1,5-2h więc wyobrażam sobie, że był baaaardzo głodny. Nawet w nocy ostatnio śpi max 3h i chce jeść. Moje biedactwo kochane... Do tej pory bez problemu jadł z butelki, a tu nagle takie coś...