Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja miałam dzisiaj bardo zajęty dzień i jeszcze odwiedziła mnie siostra Tak wymęczyła Tomka że na popołudniową drzemkę dzieciak zamknął oczy i już go nie było
Jej ale dzisiaj był piękny dzień! Ze spaceru nie chciało się wracać
Jutro rano mam wizytę u lekarza i też się zapytam o te wypadające na potęgę włosy.
Ja nie biorę żadnych witamin, w ciąży przez chwilę brałam ale miałam po nich straszne zaparcia i z szybkością błyskawicy poszły w odstawkę. Może doktorka jakieś jutro mi zaleci. -
MOI wrote:Nie wymiera. Pewnie dzieciaczki wszystkich forumowych mam już smacznie śpią i mamy też zapadły w głęboki sen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 22:36
-
przegladam wlsanie fotki jak Nikus sie urodzil- matko jak ten czas szybko leci- dopiero byl taki malenki a juz cwaniaczek sie z niego robi- dopiero pamietam jak w ciazy bylam a tu juz maly jest na swiecie.Teraz tesknie za brzuszkiem - za kopniaczkami i wogole
MOI, rewoppka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:przegladam wlsanie fotki jak Nikus sie urodzil- matko jak ten czas szybko leci- dopiero byl taki malenki a juz cwaniaczek sie z niego robi- dopiero pamietam jak w ciazy bylam a tu juz maly jest na swiecie.Teraz tesknie za brzuszkiem - za kopniaczkami i wogole
-
Sroka wrote:Dalej nie wiem co z tym kaszlem. Kladła się spać i znowu pokaszliwała. Martwi mnie to
-
renatkach wrote:Macie jakiś pomysł, jak złapać mocz do kubeczka, a nie do woreczka? ?
łapać tuż po karmieniu - szybciej poleci.
-
MOI wrote:Masz na myśli krople Fenistil? Ja podawałam Julci, ale ze względu na krosty -niestety nie pomógł. Z tego co wiem, to lek na alergię, więc trochę to dziwne, że Witu dostał go na katar. Chyba, że to całkiem inne lekarstwo?
-
renatkach wrote:Ale macie duże te dzieciaczki, u nas jak się ważymy to wychodzi 5600 :p a na długość ma tak 64- 65 ale dokładnie się dowiem w środę, bo mamy trzecią dawkę szczepienia.Sisilla wrote:Znowu idziemy mniej więcej równo waga/wzrost i nasze córcie w podobnym wieku:).
-
Sisilla wrote:my też mamy przyjść w środę na trzecią turę szczepienia, ale zastanawiam się czy nie przesunąć, bo ponoć w przychodniach czarno, szczyt zachorowań na grypę w pełni:( kurde, jak się na to zapatrujecie? Mój lekarz jest zdania, że jeżeli ktoś w domu choćby przeziębiony, to mamy nie przychodzić.
-
No i wyszło. Mała wstala z zapchanym gilami nosem i do tego kaszel gorączki nie ma. Ogólnie zachowuje się ok. Normalnie. Próbuje dodzwonic się do naszej pediatry na wizyte domowa ale nie odbiera. Jak myślicie gdzie się mogę ewentualnie udać?
-
nick nieaktualnySroka wrote:No i wyszło. Mała wstala z zapchanym gilami nosem i do tego kaszel gorączki nie ma. Ogólnie zachowuje się ok. Normalnie. Próbuje dodzwonic się do naszej pediatry na wizyte domowa ale nie odbiera. Jak myślicie gdzie się mogę ewentualnie udać?
-
Sroka wrote:No i wyszło. Mała wstala z zapchanym gilami nosem i do tego kaszel gorączki nie ma. Ogólnie zachowuje się ok. Normalnie. Próbuje dodzwonic się do naszej pediatry na wizyte domowa ale nie odbiera. Jak myślicie gdzie się mogę ewentualnie udać?
-
Właśnie moja poradnia dziś jest zamknięta. Ani rodzinny ani żaden inny. Gorączki nie ma. Jest katar i kaszel. podałam jej teraz ktople do nosa i położyłam spać. Pediatra dalej nie odpowiada. Muszę podzwonić i zapytać o innego. We wtorek miało być szczepienie ale w takim wypadku musze przesunąć.