Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypoczwarkah wrote:Aaaaa! Jeszcze coś!
Witu skończył 4 miesiące!
Byliśmy w przychodni i waży 8,095 kg, a mierzy 66 cm (jak ja mierzę sama centymetrem to wychodzi 69, ale szczegół )
Niestety nie zaszczepiliśmy się bo katar się przyplątał i trzeba zaczekać. Czy komuś jeszcze lekarz polecił podawać na katar Fenistil? -
nick nieaktualny
-
Scęście super, że już w domu
Ale macie duże te dzieciaczki, u nas jak się ważymy to wychodzi 5600 :p a na długość ma tak 64- 65 ale dokładnie się dowiem w środę, bo mamy trzecią dawkę szczepienia.
Macie jakiś pomysł, jak złapać mocz do kubeczka, a nie do woreczka? ? -
Po kilku dniach nadrabiam, skomentuje co pamiętam, my pieczemy w dzidziusiu a płaczem juz w leniwie sensitiv. Antos jest tylko na piersi i nie ma uczuleń żadnych ale miał wysypke czerwona jak miał miesiąc. My w wakacje jedziemy nad polskie morze ale się boje trochę.
Scescie super ze Kubuś juz w domku zdrowy.
A u nas kiepsko mały w nocy się budzi coraz częściej i nie chce spać, ja chodzę ciągle niewyspana i zmęczona a w dzień tez marudzI. Nie Wiem czym to tłumaczyć bo napewno nie skokiem bo to juz 20 tygodni -
renatkach wrote:Scęście super, że już w domu
Ale macie duże te dzieciaczki, u nas jak się ważymy to wychodzi 5600 :p a na długość ma tak 64- 65 ale dokładnie się dowiem w środę, bo mamy trzecią dawkę szczepienia.
Macie jakiś pomysł, jak złapać mocz do kubeczka, a nie do woreczka? ?
Znowu idziemy mniej więcej równo waga/wzrost i nasze córcie w podobnym wieku:) my też mamy przyjść w środę na trzecią turę szczepienia, ale zastanawiam się czy nie przesunąć, bo ponoć w przychodniach czarno, szczyt zachorowań na grypę w pełni:( kurde, jak się na to zapatrujecie? Mój lekarz jest zdania, że jeżeli ktoś w domu choćby przeziębiony, to mamy nie przychodzić. -
poczwarkah wrote:Aaaaa! Jeszcze coś!
Witu skończył 4 miesiące!
Byliśmy w przychodni i waży 8,095 kg, a mierzy 66 cm (jak ja mierzę sama centymetrem to wychodzi 69, ale szczegół )
Niestety nie zaszczepiliśmy się bo katar się przyplątał i trzeba zaczekać. Czy komuś jeszcze lekarz polecił podawać na katar Fenistil?