Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie mogę uwierzyć w to co widzę. Filipowi wychodzą dwie górne trójki i jedna dolna Teraz przynajmniej wiem skąd ten płacz przy jedzeniu
ao12., paradise, rewoppka, pestka, Kasiula09, Sisilla, sylwia1985, MOI, paulina.b.1991, ataga4 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ooo jaka cisza- forum powoli wymiera
Dziewczyny w ogóle tak patrząc to nasze forum jako jedyne z 2014r jest zawsze na pierwszej stronie;) czyli nie ma tak źle
jak nocka? U mnie już 3 pod rzad do dupy:/ Mała wierci się, kopie nóżkami i wybudza. Dzisiaj spała 3h na moim brzuchu (myślałam, że padnę 6kg na klatce) i ani się poruszyć. Mam nadzieje, że to skok.
Za to od rana ćwiczy przewroty z plecków na brzuch, najgorsze, że jak się obróci to po kilku chwilach trzeba ją ratować ;pao12. lubi tę wiadomość
-
Moja Ala budziła się w nocu co 3 godziny na cycusia,chciałabym,żeby przespala ładnie całą noc...ostatni raz spałam caluska noc jak mała była jeszcze w brzuszku.
Moja nie chce ćwiczyć przewrotów, tylko lezy na pleckach i robi brzuszki denerwuje się przy tym,że nie może usiąść.ataga4 lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Dziewczyny nie mogę uwierzyć w to co widzę. Filipowi wychodzą dwie górne trójki i jedna dolna Teraz przynajmniej wiem skąd ten płacz przy jedzeniu
wow 3 naraz. To gratuluje ząbków! U nas jeszcze pusto. Zresztą Lila nigdy nie chce mi pokazać, muszę się nagimnastykować żeby tam zajrzeć :p
-
Super gratuluję pierwszych ząbków Ja wróciłam od lekarza, M dzielnie się spisał chociaż mały z płaczem zasnął, zostawiłam im 60 ml ściągniętego mleczka ale nie ruszyli więc zamrożę na czarną godzinę Ogólnie pani doktorka nic nowego nt. wypadających włosów nie powiedziała - hormony i co ma wypaść to wypadnie. Zobaczymy jakie będą wyniki morfologii. Dostałam też skierowanie do proktologa bo mam małe problemy tam na dole a nic nie pomaga, no zobaczymy co powie na wizycie w przyszłym tygodniu.
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Anoolka, jesteś pewna że to trójki? Z reguły 3 wychodzą jako ostatnie tzn. Najpierw 1 potem 2, 4 a na końcu 3
-
Sroka wrote:No i wyszło. Mała wstala z zapchanym gilami nosem i do tego kaszel gorączki nie ma. Ogólnie zachowuje się ok. Normalnie. Próbuje dodzwonic się do naszej pediatry na wizyte domowa ale nie odbiera. Jak myślicie gdzie się mogę ewentualnie udać?[/url][/url]
-
Bylam na tej calodobowej opiece ale tylko zwykły lekarz był. Ale osluchał małą i jeet czysta. stwierdzil że to przeziębienie i dał wapno, zyrtek i clemastyne. A w pon pojadę do swojego pediatry i przy okazji szczepienia przełożę na inny termin.
-
Bella_Ona wrote:Czuje, ze jutro bede jak zombie bo moj maly budzi sie co godzine, dwie. Wspolczuje dziewczynom, ktorr tak maja co noc, bo to okropnie meczace