Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie mogę uwierzyć w to co widzę. Filipowi wychodzą dwie górne trójki i jedna dolna
Teraz przynajmniej wiem skąd ten płacz przy jedzeniu
ao12., paradise, rewoppka, pestka, Kasiula09, Sisilla, sylwia1985, MOI, paulina.b.1991, ataga4 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ooo jaka cisza- forum powoli wymiera
Dziewczyny w ogóle tak patrząc to nasze forum jako jedyne z 2014r jest zawsze na pierwszej stronie;) czyli nie ma tak źle
jak nocka? U mnie już 3 pod rzad do dupy:/ Mała wierci się, kopie nóżkami i wybudza. Dzisiaj spała 3h na moim brzuchu (myślałam, że padnę 6kg na klatce) i ani się poruszyć. Mam nadzieje, że to skok.
Za to od rana ćwiczy przewroty z plecków na brzuch, najgorsze, że jak się obróci to po kilku chwilach trzeba ją ratować ;pao12. lubi tę wiadomość
-
Moja Ala budziła się w nocu co 3 godziny na cycusia,chciałabym,żeby przespala ładnie całą noc...ostatni raz spałam caluska noc jak mała była jeszcze w brzuszku.
Moja nie chce ćwiczyć przewrotów, tylko lezy na pleckach i robi brzuszkidenerwuje się przy tym,że nie może usiąść.
ataga4 lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Dziewczyny nie mogę uwierzyć w to co widzę. Filipowi wychodzą dwie górne trójki i jedna dolna
Teraz przynajmniej wiem skąd ten płacz przy jedzeniu
wow3 naraz. To gratuluje ząbków! U nas jeszcze pusto. Zresztą Lila nigdy nie chce mi pokazać, muszę się nagimnastykować żeby tam zajrzeć :p
-
Super gratuluję pierwszych ząbków
Ja wróciłam od lekarza, M dzielnie się spisał chociaż mały z płaczem zasnął, zostawiłam im 60 ml ściągniętego mleczka ale nie ruszyli więc zamrożę na czarną godzinę
Ogólnie pani doktorka nic nowego nt. wypadających włosów nie powiedziała - hormony i co ma wypaść to wypadnie. Zobaczymy jakie będą wyniki morfologii. Dostałam też skierowanie do proktologa bo mam małe problemy tam na dole a nic nie pomaga, no zobaczymy co powie na wizycie w przyszłym tygodniu.
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Anoolka, jesteś pewna że to trójki? Z reguły 3 wychodzą jako ostatnie tzn. Najpierw 1 potem 2, 4 a na końcu 3
Lekarze sprawdzali dziąsełka ale nikt nie pomyślał żeby spojrzeć dalej, nawet ja. Dopiero dziś jak leżał na pleckach i ładnie się do mnie uśmiechnął a tam mi coś białego błysnęło
-
Sroka wrote:No i wyszło. Mała wstala z zapchanym gilami nosem i do tego kaszel
gorączki nie ma. Ogólnie zachowuje się ok. Normalnie. Próbuje dodzwonic się do naszej pediatry na wizyte domowa ale nie odbiera. Jak myślicie gdzie się mogę ewentualnie udać?
[/url]
[/url]
-
Bylam na tej calodobowej opiece ale tylko zwykły lekarz był. Ale osluchał małą i jeet czysta. stwierdzil że to przeziębienie i dał wapno, zyrtek i clemastyne. A w pon pojadę do swojego pediatry i przy okazji szczepienia przełożę na inny termin.
-
Bella_Ona wrote:Czuje, ze jutro bede jak zombie bo moj maly budzi sie co godzine, dwie. Wspolczuje dziewczynom, ktorr tak maja co noc, bo to okropnie meczace
Ja mam tak codziennie od godziny 23
Dzisiaj nie pamiętam tylko godziny 4 na zegarku a tak przy każdej wypadało karmienie i lulanie.