Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nelly wrote:To normalne po zyrtecu
Powiem Wam, że ja farmaceuta z zawodu i przecież nie raz mówiłam o działaniach niepożądanych matkom w aptece, sama jak widzę u Małej jakieś niepożądane objawy zastanawiam się czy wszystko okej.
Kiedyś przed pracą w aptece byłam bardzo anty nastawiona na szczepienia. Ale po licznych szkoleniach i z doświadczenia z pracy zmieniła mi się ta wizja.
Macie orientację o ile przesuną nam szczepienie, jeśli Mała jest chora?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 19:30
-
Sroka wrote:Powiem Wam, że ja farmaceuta z zawodu i przecież nie raz mówiłam o działaniach niepożądanych matką w aptece, sama jak widzę u Małej jakieś niepożądane objawy zastanawiam się czy wszystko okej.
Kiedyś przed pracą w aptece byłam bardzo anty nastawiona na szczepienia. Ale po licznych szkoleniach i z doświadczenia z pracy zmieniła mi się ta wizja.
Macie orientację o ile przesuną nam szczepienie, jeśli Mała jest chora?Sroka lubi tę wiadomość
Ewelka91 -
Skroka, mi lekarz powiedział żeby po prostu przyjść między pacjentami jak Witu będzie od 7 dni zdrowy.
My zrobiliśmy Witkowi paszport bardzo szybko, bo mój mąż zapowiedział, że jak znowu PiS wygra wybory to się przeprowadzamy za granicę On w ogóle ma teorię, że kolejna "noc długich noży" to tylko kwestia czasu w tym kraju Ale to na szczęście jego jedyna poważna wada
Według niego wojna na szerszą skalę rzeczywiście jest możliwa. Ewcia, chodzi oczywiście o eskalację konfliktu na Ukrainie.
A na polio umarła siostra mojej babci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 19:44
Sroka, Sisilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Dałam dziś Filipowi po raz pierwszy marchewkę i zrobił po niej kupę ze śluzem Na razie odpuścić czy znowu spróbować mu ją jutro dać?
Ja bym na Twoim miejscu spróbowała, ale marchewkę z innej firmy. Nie wiem jaką miałaś teraz, bo może to zależne jest od rodzaju. Lub ta śluzowata kupka nie jest w ogóle z tym związana. -
Acha, mój też nie chce się jeszcze przewracać na boki, ale intensywnie ćwiczy brzuszki do wstawania Czasem mam wrażenie że jedyne co chodzi mu po głowie to "jak tu usiąść??"
edit: I tak śmiesznie wystawia języczek jak chce się podnieśćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 08:43
Anoolka lubi tę wiadomość