Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha! Mi też mąż ostatnio kupił Karmi, ale nie byłam w stanie pić tego za przeproszeniem gó***... A kiedyś mi smakowało!
Bo przyznam, że ostatnio często próbuję sobie łyczka od męża, który jest fanem nowofalowych piw (sam też warzy w domu) i powiem szczerze - to jest zupełnie inna jakość! Świetne są te piwa. Musicie też spróbować. -
nick nieaktualnyKasiaMJ wrote:Właśnie był materiał o szczepieniach w wydarzeniach na Polsacie. Wyeliminowanie Odry zajęło 50 lat, a teraz wróciła, bo w Niemczech dużo osób przestało szczepic, w Polsce też wróciła.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moje maleństwo powiedziało dzisiaj MAMA, od rana nawijał baba , bababa... a ja do niego ma ma i pięknie powtórzył. Póżniej już mówił mamamam, bababab ale te jedno MAMA było cudowne
Sroka, poczwarkah, Bella_Ona, tofirus, pestka, Kasiula09, rewoppka, MOI, ao12., Nelly, Sisilla, ataga4, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Smutas ale jazda ciekawe czy już będzie mówił
Chciałam coś napisać aleee padam na ryło ta pogoda mnie dobija i moje dziecko chyba też . W dodatku grypa w domu, co prawda na piętrze, no ale zawsze ktoś może przywlec i mam mega wqrwa z tego powodu. Dobra nie będę hejtusiować, ide se kurze pościerać w ramach odskoczni od dziecia. -
poczwarkah wrote:Ha! Mi też mąż ostatnio kupił Karmi, ale nie byłam w stanie pić tego za przeproszeniem gó***... A kiedyś mi smakowało!
Bo przyznam, że ostatnio często próbuję sobie łyczka od męża, który jest fanem nowofalowych piw (sam też warzy w domu) i powiem szczerze - to jest zupełnie inna jakość! Świetne są te piwa. Musicie też spróbować.
Jakie piwa masz na mysli? -
ao12. wrote:Moja Ala też zlizuje żel, masz jakiś patent na smarowanie?
-
KasiaMJ wrote:Właśnie był materiał o szczepieniach w wydarzeniach na Polsacie. Wyeliminowanie Odry zajęło 50 lat, a teraz wróciła, bo w Niemczech dużo osób przestało szczepic, w Polsce też wróciła.
Sroka, jak twoja malutka ma katar to wychodziłaś z nią na spacery? Bo ja od niedzieli wiedzę w domu i juz nie wyrabiam -
Dziewczyny, przeglądam pierwsze strony naszego forum i aż łezka się w oku kręci jak to wszystko szybko zleciało :'-)
MOI, ao12., ataga4, pestka lubią tę wiadomość
-
mama86 wrote:W TV mowili, ze w Niemczech nie ma obowiązkowych szczepień
Sroka, jak twoja malutka ma katar to wychodziłaś z nią na spacery? Bo ja od niedzieli wiedzę w domu i juz nie wyrabiam
Lekarka zaleciła żeby wychodzić, ale u nas ciągle albo wieje albo pada i jeszcze nie byłam z Małą. ;<
Dziewczyny, zaczynam robić pompony! O takie! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6891708c0d36c28d.html
Jakby któraś z Was chciała, polecam sięrewoppka lubi tę wiadomość
-
ewcia91 wrote:Małemu te maści nie pomagają 2 ząbki wyszły na szczęście bez większych krzyków ale z częstymi pobudkami troche mi to dziwne u takiego malucha zęby chyba jako 1 w rodzinie tak szybko się uwina
-
Współczuję mężowi bo ja też miałam jedna ósemkę tak wyrywaną a czekają mnie jeszcze rrzy!
Nagadała mi dziś znajoma że takie małe dziecko nie powinno spać na poduszce ani być przykryte kołderką bo się może po pierwsze udusić a po drugie ma spać na twaedym materacu a mieć poduszkę pod główka
jak to jest u Was? -
MOI wrote:Ja z kolei przed porodem nigdy bym nie przelknela karmi. Kiedy pierwszy raz maz mi je kupil, pilam prawie z zatkanym nosem, a teraz mi smakuje.
Jakie piwa masz na mysli?
Moje ulubione piwna style to porter, stout i IPA. Ale generalnie bardzo dobre piwa robią takie browary jak np. BrewDog, Doctor Brew, Pracownia Piwa i Pinta. Nie jest łatwo kupić (chociaż czasem się trafi w dużym markecie, ale raczej trzeba szukać w sklepach typowo z piwem), ale to zupełnie coś innego niż "jasne pełne" typu Żubr i Tyskie. Naprawdę, polecam z całego serca
-
Sroka wrote:Współczuję mężowi bo ja też miałam jedna ósemkę tak wyrywaną a czekają mnie jeszcze rrzy!
Tak to jest z tymi "8" jak późno wyrosną... Mnie wyrosły wszystkie jak miałam kilkanaście lat i są bezproblemowe
Sroka wrote:Nagadała mi dziś znajoma że takie małe dziecko nie powinno spać na poduszce ani być przykryte kołderką bo się może po pierwsze udusić a po drugie ma spać na twaedym materacu a mieć poduszkę pod główka
jak to jest u Was? -
MOI wrote:U nas sprawdza sie poduszka z klinem i kolderka. Mam kupiony spiworek na szelkach, ale to kiedy Julcia bedzie wieksza i przestanie ulewac (oby).
MOI wrote:A propos ulewania, to jest z tym u was? U nas bez zmian -ulewanie i pawie to codziennoscMOI lubi tę wiadomość