Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
theagnes87 wrote:kurcze, dziewczyny a czy Was też tak boli dół kręgosłupa??
Wczoraj jak postałam 2 godziny w pracy i potem miałam wracać autobusem do domu, to ni jak nie mogłam znależść sobie wygodnej pozycji do siedzenia, tak mnie łupie w dolnym odcinku kręgosłupa
U mnie to był pierwszy objaw ciaży - jeszcze ze 2-3 dni przed testem
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie:)) ja mam termin na 4 Października
Nie wiem jak przeżyje całą ciążę, bo strasznie się denerwuje każdą wizytą u lekarza:)))
Pozdrawiam wszystkie fasolki i mamusie:))paaolka, Drelin, MartaR.., Natalia J., lubek, IWKA38, Kajaoli, Anoolka, Madź, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane U nas dzisiaj piekne slonce wiec wybieramy sie na spacer do lasu
Oto maly prezencik dla Was - male przypomnienie z tlustego czwartku - tak jak wtedy obiecalam, upieklam paczki i oczywiscie zaraz potem zrobilam im zdjecia Zycze wszystkim milej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 11:28
Joaśka, Madź, lubek, mała_mi, caterinka, Drelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajaoli wrote:Czesc kochane U nas dzisiaj piekne slonce wiec wybieramy sie na spacer do lasu
Oto maly prezencik dla Was - male przypomnienie z tlustego czwartku - tak jak wtedy obiecalam, upieklam paczki i oczywiscie zaraz potem zrobilam im zdjecia Zycze wszystkim milej niedzieli
Kajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
witaj!!
Ja rónież mam termin na 4 października. To jest moja druga ciąża i też strasznie się stresuje wszystkim czym popadnie.
Joaśka wrote:Witam wszystkie przyszłe mamusie:)) ja mam termin na 4 Października
Nie wiem jak przeżyje całą ciążę, bo strasznie się denerwuje każdą wizytą u lekarza:)))
Pozdrawiam wszystkie fasolki i mamusie:))Joaśka lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Kochana czy zajmujesz się jakimś blogiem kulinarnym? to Twoje foty i Twoje pyszności? <mam oczy jak 5 zł> szacun!
Tak, to moje foty Ciesze sie, ze Wam sie podobaja
Wlasciwie to jestem w trakcie przeksztalcania swojej kariery i powoli staja sie profesjonalnym fotografem - mam nadzieje, ze sie uda
Niedawno stworzylam swoj blog ale to dopiero poczatek wiec nie ma jeszcze duzo zdjec.
Ale jesli masz chec zerknac to podaje linka:
http://www.cuisinearty.com/pl/
Gdyby nie pokazala sie polska wersja tylko francuska to kliknij na polska flage na glownej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:18
Madź, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
Już oglądam - cudownie jest... ślina mi kapie na klawiaturę...
Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja trochę z innej beczki, czy może któraś z was się orientuje lub może czytała gdzieś czy palenie BIERNE shisy szkodzi...mam z tym problem sama nie pale, ale przed wprowadzeniem do nowego mieszkania mieszkamy w kawalerce i jak przychodzą znajomi to sobie popalają...i nie wiem czy zabronić czy to nie szkodzi jak któraś z was się orientuje proszę piszcie:)
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Tak, to moje foty Ciesze sie, ze Wam sie podobaja
Wlasciwie to jestem w trakcie przeksztalcania swojej kariery i powoli staja sie profesjonalnym fotografem - mam nadzieje, ze sie uda
Niedawno stworzylam swoj blog ale to dopiero poczatek wiec nie ma jeszcze duzo zdjec.
Ale jesli masz chec zerknac to podaje linka:
http://www.cuisinearty.com/pl/
Gdyby nie pokazala sie polska wersja tylko francuska to kliknij na polska flage na glownej stronie
śliczny blog, piękne zdjęcia
Kajaoli lubi tę wiadomość