Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyloveyou88 wrote:Dziewczyny ja trochę z innej beczki, czy może któraś z was się orientuje lub może czytała gdzieś czy palenie BIERNE shisy szkodzi...mam z tym problem sama nie pale, ale przed wprowadzeniem do nowego mieszkania mieszkamy w kawalerce i jak przychodzą znajomi to sobie popalają...i nie wiem czy zabronić czy to nie szkodzi jak któraś z was się orientuje proszę piszcie:)
skoro normalnie palenie bierne jest szkodliwe to tym bardziej w ciąży
ja bym powiedziała znajomym, żeby nie palili
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ulcio wrote:skoro normalnie palenie bierne jest szkodliwe to tym bardziej w ciąży
ja bym powiedziała znajomym, żeby nie palili
dokładnie - zgadzam się - palenie bierne szkodzi i to ponoć bardziej niż czynneKajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Przychodzacy do mnie goscie wiedza, ze rzucilam palenie odkad jestem w ciazy i ze u mnie juz sie nie pali. I wszyscy to respektuja. Nie przeszkadza mi, ze ktos pali przy mnie jak jestesmy na dworzu dlatego z moimi palacymi przyjaciolkami spotykamy sie i idziemy na dlugi spacer albo siadamy na tarasie jakiejs kafejki. Natomiast ostatnio zrezygnowalismy z zaproszenia jednego przyjaciela-palacza bo wiedzielismy, ze u siebie w domu nie bedzie mogl sie powstrzymac zeby nie zapalic.
-
Mój mąż też pali (miał dwumiesięczne przerwy kiedy próbował rzucać ) a ja nie palę I nie ma zmiłuj, u mnie w domu się nie pali i nawet mój mąż pali na balkonie. Nawet przy -20 st. Gdy wychodzi na balkon, zamykam go na nim żeby dym nie leciał do chałupy Po prostu je lubię smrodu papierosów
-
nick nieaktualny
-
Do mnie jak przychodzą znajomi i ktoś rzuci tekst "Idziemy zajarać" to wszyscy od razu "strzała" na balkon Wyszkolone się ma hehe Tak poważnie to wśród moich znajomych jest sporo niepalących więc liczy się większość Ale np. jak jesteśmy u kogoś kto nie ma balkonu to palący idą zajarać do kuchni, którą zamykają i otwierają szeroko okno (nawet zimą).
Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
U nas w domu nie ma zmiłuj się - nigdy nikt nie palił w mieszkaniu. Znajomi czy rodzina paląca ZAWSZE wychodziła na balkon lub na dwór, To nawet nie chodzi o ciążę czy szkodliwość palenie - ale dlaczego ja potem mam wąchać opary tytoniu, które włażą we wszystko?
I jakoś nikt nigdy z tego problemu nie robił.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
MartaR na którą masz wizytę? daj znaka co i jak. ale to czasem przechodzi i potem wraca ze zdwojoną siłą...
MartaR.. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
MartaR.. wrote:Cześć dziewczynki dziś idę do lekarza ze względu na to ze dolegliwości tak jakby ustąpiły obawiam się najgorszego obym panikowala i się myliła...
MartaR- mówię, Ci żebyś się nie denerwowała a sama nerwusem jestem. Doskonale Cię rozumiem. Wizytę mam w czwartek i już wariuje. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i napisz po wizycie. Jestem z Tobą!!!MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Mamusie. Witam was po ciężkim weekendzie.
Marta nie martw się na zapas. Mi też czasem wszystko ustaje a za pare godzin wraca. Wszystko będzie dobrze kochana.
A ja dziś obudziłam się z okropnym bólem gardła, zapchanym nosem i ogólnie słabo się czuję. Piję herbatę z miodem i cytrynką i mam nadzieję że przejdzie. Z kawy musiałam zrezygnować bo mi po niej niedobrze...
ach... ale cieszę się bo mam tydzień urlopu i laby. A co u was kochane?
Kilka dziewczynek przybyło widzę. Witam serdecznie i zdrówka życzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 08:32
-
Marta, wszedzie pisza, ze w tym okresie ciazy objawy powoli ustepuja lub calkowicie zanikaja, nie martw sie
Madz, na opryszczke dziala zwykla pasta do zebow ale nie wiem czy mozna jej uzyc na otwarta rane w ciazy.. Jesli tak strasznie cie nie boli to moze poczekaj i nic nie nakladaj, opryszczka zwykle znika po tygodniu.
Milego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 08:35
-
nick nieaktualny