Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie chodzę w skupiska - mama moja chora i połowa szpitala u niej moja sis też chora a też w ciąży - rodzi w czerwcu[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Powiedzialyscie juz o ciazy najblizszym?my w weekend tesciowej no nie byla zachwycona- mieszkamy razem niestety i ciezko ukryc
To musisz mieć super teściową...
U mnie wie tylko koleżanka z pracy. Rodzinie powiem po 12 tc.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:To musisz mieć super teściową...
U mnie wie tylko koleżanka z pracy. Rodzinie powiem po 12 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 12:15
-
sylwia1985 wrote:szkoda gadac.Mojemu wszystko do dupy by podstawila a ma 37 lat porazka i powiedziala ,,ze wszystko sie na raz zwalilo,, no kurde najwyzsza pora chyba ja mam 29 moj 37- ciezko starszym ludziom dogodzic tesc ma 75 lat a tesciowka 70
ale jak wszystko sie zwalilo? co jej nie pasuje? przeciez ona zostanie babcia, powinna sie cieszyc.
*chociaz powiem wam ze ja sama mam babcie, która nienawidzi dzieci (kto mnie zna z ovu, zna opowiesci o Gertrudzie). Ona je uważa za niepotrzebne bachory, na które wydaje się pieniądze, a one w życiu i tak będą bezużyteczne. Taką mam podporę w roli własnej babci. Ona dowie się o mojej ciąży ostatnia.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja wam powiem ze jak dzisiaj potwierdze na USG bicie serduszka i bedzie wszystko ok i dzidziolek urosnie to mam zamiar ROZTRĄBIC calemu swiatu te cudowna wiadomosc !! tyle w sobie to dusze, ze juz nie moge dluzej wytrzymac, w pracy jutro na pewno powiem zeby szykowali kogos na zastepstwo i to szybko, mojej kochanej mamusi, tesciowej nie mam zamiaru, niech maz to zalatwi, wole nie widziec jej reakcji, no i komu mi sie jeszcze bedzie chcialo!!
Anoolka, Drelin, kalitria, Nati74, Madź, mała_mi, Joaśka, Kajaoli, Monica lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:a ja wam powiem ze jak dzisiaj potwierdze na USG bicie serduszka i bedzie wszystko ok i dzidziolek urosnie to mam zamiar ROZTRĄBIC calemu swiatu te cudowna wiadomosc !! tyle w sobie to dusze, ze juz nie moge dluzej wytrzymac, w pracy jutro na pewno powiem zeby szykowali kogos na zastepstwo i to szybko, mojej kochanej mamusi, tesciowej nie mam zamiaru, niech maz to zalatwi, wole nie widziec jej reakcji, no i komu mi sie jeszcze bedzie chcialo!!
-
Hej, witam Was ! z radoscia przylanczam sie do waszego grona.
Wg ovu termin ne 28 pazdiernika
Pozytywny test ciazowy ujrzalam w sobote 22/02 i od tej pory nie moge w to uwierzyc. Co prawda staralismy sie "tylko" rok ale ja mam jue 35 wiosen i pierwsza ciaza.
Drelin, paaolka, lubek, MOI, mała_mi, Joaśka, Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hej, witam Was ! z radoscia przylanczam sie do waszego grona.
Wg ovu termin ne 28 pazdiernika
Pozytywny test ciazowy ujrzalam w sobote 22/02 i od tej pory nie moge w to uwierzyc. Co prawda staralismy sie "tylko" rok ale ja mam jue 35 wiosen i pierwsza ciaza. -
Sylwia, mi sie zaczal wlasnie 5 tydzien z mdlosciami i tym dziwnym posmakiem w ustach, przez ktory mozna oszalec! Ja mysle ze nie podjadam przez mdlosci tylko wlasnie przez to wstretne uczucie w ustach, jest mi od tego niedobrze i ciagle musze cos "cyckac". Teraz jest moze ciut lepiej, ale na poczatku to ciagle jadlam cukierki mietowe, badz cokolwiek zeby zagluszyc ten dziwny "smak". Ochydne to jest.
sylwia1985 wrote:Dziewczyny macie mdlosci i ten dziwny posmak w ustach u mnie masakra coraz gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 13:02