Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyScęście wrote:u nas w domu 22 st, ma na sobie body na dlugi rekaw i polspiochy, to chyba mu nie za cieplo ale i nie za zimno?
-
Anoolka wrote:U nas 22 to za dużo dla Filipa. Przy takiej temp miał stan podgoraczkowy no ale każde dziecko jest inne. A mierzylas mu temp podczas aktywności czy po drzemce?
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:A po drzemce jaka?
-
nosidla ani husty nie mam, a moze szkoda, bo bym chociaz odkurzyc mogla np bo kuba zaczal sie bac odkurzacza ostatnio i jak jestem sama a on nie spi to placze az mu zyly na glowie wychdoza do wierzchu, a jak spi to sie od jego dzwieku budzi, wiec musze odkurzac tylko jak maz jest
-
nick nieaktualnyA u mnie zawsze po drzemce ma niższą. Jak będzie na 100 procent zdrowy to by dobrze było żebyś mu mierzyła temp w różnych porach dnia i w różnych sytuacjach i wtedy zobaczysz czy się nie przegrzewa.
Scescie no i dobrze by było żebyś dawała mu do spania cieńszy kocyk bo widocznie za gorąco mu jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 17:40
-
tofirus wrote:Dziewczyny, czy Waszym dzieciaczkom też w nocy śnią się koszmary? U nas od jakiegoś czasu zdarzało się pojękiwanie i kręcenie główką, ale dzisiaj to była masakra jakaś. Popłakiwanie, jęczenie, stękanie i tak do rana. Wszystko z zamkniętymi oczami. Aż w końcu obudziła się z wielkim płaczem przed 4, zjadła, zasnęła, a potem znowu jęki i stękania. Nie wiem, co to. Co chwilę wstawałam, żeby sprawdzić, czy nie ma temperatury, ale nic takiego. No i obudziła się o 6.30 w świetnym humorze, a teraz ucina sobie drzemkę, więc na chorą mi nie wygląda.
U nas tak jest. Oczy zamkniete , spi i poplakuje. Tak zalosnie wrecz, i czasami mega ryk. Glaskanie, calowanie nic nie da, budzi sie i przechodzi
-
Anoolka wrote:A u mnie zawsze po drzemce ma niższą. Jak będzie na 100 procent zdrowy to by dobrze było żebyś mu mierzyła temp w różnych porach dnia i w różnych sytuacjach i wtedy zobaczysz czy się nie przegrzewa.
Scescie no i dobrze by było żebyś dawała mu do spania cieńszy kocyk bo widocznie za gorąco mu jest. -
ja chce juz wiosne u mnie pada 2 dzien i jakos humor depresyjny a na dodatek zawiesili kosmetyke i raczej juz nie bede pracowala tam gdzie pracowalam
ale smutno mi a tak wszystkich lubilam i zzylam sie z ludz,i a tu klops
zeby mi tylko czasem macierzynskiego nie wstrzymali bo sie zalamie calkowicie bo nie wiem jak to jest ale chyba jak pracodawca likwiduje to chyba zabieraja macierzynski ale narazie wstrzymali bo czekaja na decyzje od glownego szefa z WawyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 21:45
-
Ataga samych uśmiechów dla Kajtusia!
U nas teraz guganie zmienilo sie w takie dlugie yyyy, eee o różnym natezeniu, choc czasem jak go cos zainteresuje to różne dzwięki wydaje, najśmieszniej jak ma smoka w buzi i z nim próbuje gadac no i do taty duzo gada, jakby mu caly dzien opowiadal
Smutas to niefajnie z tym katarem Antosia...oby szybko mu przeszlo i obylo sie bez żadnego antybiotyku..u nas tez nadal cos charczy w środku, rano zawsze odciagam frida troche gilków, dzis był taki ciagnacy sie katar, ale w ciagu dnia na szczescie nie ma, no i kaszle juz zdecydowanie rzadziej, jak juz to tez rano.
Chcialabym tez juz prawdziwą cieplutką wiosnę, bo teraz strasznie nieprzyjemnie na zewnątrz i te okropne wirusy wszedzie sie panoszą, wszyscy dookola chorują...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 21:55
-
nick nieaktualnyScęście wrote:kurcze... no moze i tak ale boje sie mu dac jeszcze cienszy jak sama spie pod koldra ? on nei spi pod grubym kocem tylko pod takim cienkim no.... hm hm hm.... teraz mialam 10 min masakry. bawil sie gryzakiem i nagle tak przerazliwy placz, chyba go zabolalo cos, darl sie jak oparzony!! az m udalam przeciwbolowy paracetamol bo chcialam mu ulzyc no!
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja chce juz wiosne u mnie pada 2 dzien i jakos humor depresyjny a na dodatek zawiesili kosmetyke i raczej juz nie bede pracowala tam gdzie pracowalam
ale smutno mi a tak wszystkich lubilam i zzylam sie z ludz,i a tu klops
zeby mi tylko czasem macierzynskiego nie wstrzymali bo sie zalamie calkowicie bo nie wiem jak to jest ale chyba jak pracodawca likwiduje to chyba zabieraja macierzynski ale narazie wstrzymali bo czekaja na decyzje od glownego szefa z Wawy -
Dziewczyny jutro już pewnie nie dam rady wejść na forum wiec życzę wam pięknej pogody w następnym tygodniu, rozesmianych dni i przespanych nocy! Zdam relacje z wyjazdu jak już wrócimy trzymajcie kciuki cioteczki żeby wszystko się udało i Tomek został podróżnikiem
Może macie jakieś rady co mam ze sobą jeszcze zabrać? Leki ubranka zabawki i cycki przygotowaneao12., sylwia1985, ataga4, Sroka, tofirus, Kasiula09, paradise, pestka, Sisilla, Kakabaka lubią tę wiadomość