X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 04:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w temacie meczów, to dzisiaj u nas Lech-Legia. Biletów już dawno nie ma :)
    Umówiłam się dzisiaj z koleżanką na spacer po parku Marcelińskim, ale zmieniłyśmy plany, bo to blisko stadionu i może być niebezpiecznie. Spotykamy się na kawie u niej, ale moze to i lepiej bo się pogoda skichała, a Jędruś coś mi pokasłuje.

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Po pierwsze dziękuję, za gratulację dla męża!
    Po drugie, na fejsie wrzuciłam ubranka, które udało mi się wczoraj upolować. Może wieczorem będę miała czas, żeby napisać o nich na blogu.
    Po trzecie! Agata dzisiaj zrobiła kupę konsystencji masła orzechowego. Pewnie to przez piątkową marchewkę i ziemniaka. Nie płakała przy kupie ani nic, po prostu jest inna konsystencja. Próbuje jej dawać wodę/soki przez niekapki ale nic. Dałam jej dzisiaj strzykawką, ale przecież tak nie idzie dziecka poić. Zamówiłam ten kubek Doidy i będę próbować, bo boje się że dostanie zatwardzenia :<
    Myślicie, że np. wrócić do samej marchewki? Po niej kupa była kleista, ale było jej więcej.
    Nie wiem co robić. I jak jej to picie przemycać :<

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i najważniejsze! Strzeliło nam dzisiaj 5 miesięcy, dokładnie 35min temu! ; ))))

Anoolka, sylwia1985, Nelly, paradise, Kasiula09, renatkach, Sisilla, Kakabaka, DeLaCruz, paaolka, pestka lubią tę wiadomość

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Po pierwsze dziękuję, za gratulację dla męża!
    Po drugie, na fejsie wrzuciłam ubranka, które udało mi się wczoraj upolować. Może wieczorem będę miała czas, żeby napisać o nich na blogu.
    Po trzecie! Agata dzisiaj zrobiła kupę konsystencji masła orzechowego. Pewnie to przez piątkową marchewkę i ziemniaka. Nie płakała przy kupie ani nic, po prostu jest inna konsystencja. Próbuje jej dawać wodę/soki przez niekapki ale nic. Dałam jej dzisiaj strzykawką, ale przecież tak nie idzie dziecka poić. Zamówiłam ten kubek Doidy i będę próbować, bo boje się że dostanie zatwardzenia :<
    Myślicie, że np. wrócić do samej marchewki? Po niej kupa była kleista, ale było jej więcej.
    Nie wiem co robić. I jak jej to picie przemycać :<
    Sroka to są pokarmy stałe więc to normalne że konsystencja się zmieniła. Ale faktycznie ziemniak potrafi zaczopować, u nas po nim była masakra :/ Próbowałam dawać wodę soki ale to nic nie dało i pomógł w końcu len mielony :) Dodaję go do deserku czyli np do śliwki lub jabłuszka.

• ewcia91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Agatki

Sroka lubi tę wiadomość

Ewelka91
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po obradach jest gesta a po deserach rzadka ostatnio po malina chyba z badaniem to była z 5 razy ☺

Ewelka91
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego dobrego dla Agatki
    a moj maz wrocil dzis o 4 rano a wyszedl o 21- dzwonilam dwukrotnie ale mial wyl tel ale afere mu dzis zrobilam !!!! snilo mi sie ze poszli z kolega do burdelu i od rana glowa mi peka

Sroka lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super dzięki za poradę. Będę pamiętać o tym lnie.
    Dziękujemy za życzenia!
    Jak mogę wrzucić zdjęcie na forum?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:17

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wszystkiego dobrego dla Agatki
    a moj maz wrocil dzis o 4 rano a wyszedl o 21- dzwonilam dwukrotnie ale mial wyl tel ale afere mu dzis zrobilam !!!! snilo mi sie ze poszli z kolega do burdelu i od rana glowa mi peka
    Kurcze Sylwia ale za co on tak baluje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    O super dzięki za poradę. Będę pamiętać o tym lnie.
    Dziękujemy za życzenia!
    Jak mogę wrzucić zdjęcie na forum?
    Poprzez np zmniejszacz pl.

• Sroka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za tą stronę.
    Wrzucę jeszcze tutaj zdjęcie plamy na buzi u Agaty. Na co to Wam wygląda? http://zmniejszacz.pl/zdjecie/235/2088715_20150322_103800.jpg

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Dzięki za tą stronę.
    Wrzucę jeszcze tutaj zdjęcie plamy na buzi u Agaty. Na co to Wam wygląda? http://zmniejszacz.pl/zdjecie/235/2088715_20150322_103800.jpg
    To widocznie ten drugi link ;)
    Jak pojedyncza krostka to raczej nie masz się co przejmować.

• Sroka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    To widocznie ten drugi link ;)
    Jak pojedyncza krostka to raczej nie masz się co przejmować.
    Mam schizy bo już od 5 dni to ma i nie chce zejść. Najpierw pomyślałam że drapła się lub zahaczyła zabawką. Potem że to alergia pokarmowa bo dałam jej słoiczki, a na końcu że to łuszczyca - bo ja sama choruję na to, chociaż w dość łagodnej postaci ponoć.

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Kurcze Sylwia ale za co on tak baluje?
    za zasilek i troche odlozonej skarpety na czarna godzine a ode mnie zawsze wola na zakupy i tankowanie samochodu bo niby kasy nie ma i mowi ze nie zarabia a ze ja dostaje macierzynski i mam kase

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:33

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    za zasilek i troche odlozonej skarpety na czarna godzine a ode mnie zawsze wola na zakupy i tankowanie samochodu bo niby kasy nie ma i mowi ze nie zarabia a ze ja dostaje macierzynski i mam kase
    Nóż mi się w kieszeni normalnie otworzył :/ Sylwia a Ty mu dajesz na te paliwo? Skoro ma na balety to i powinien mieć na swoje wydatki już nie mówiąc że powinien chociaż pieluchy kupować za ten zasrany zasiłek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Mam schizy bo już od 5 dni to ma i nie chce zejść. Najpierw pomyślałam że drapła się lub zahaczyła zabawką. Potem że to alergia pokarmowa bo dałam jej słoiczki, a na końcu że to łuszczyca - bo ja sama choruję na to, chociaż w dość łagodnej postaci ponoć.
    Na razie się nie przejmuj, jedna krostka to nie łuszczyca ani alergia :)

DeLaCruz lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Nóż mi się w kieszeni normalnie otworzył :/ Sylwia a Ty mu dajesz na te paliwo? Skoro ma na balety to i powinien mieć na swoje wydatki już nie mówiąc że powinien chociaż pieluchy kupować za ten zasrany zasiłek.
    wlasnie tak mu powiem ze skoro ma kase na balety to i na jedzenie tez powienien miec ale pewnie on powie ze jesli chodzi o paliwo to on Nikusia wozi a tak to bym na nogach musiala chodzic lub autobusem jechac a to na drugi koniec miasta

wlasnie sie zapytalam sie gdzie byli i co jedli to mi powiedzial ze wypil 3 piwa i zjadl kebaba

a i ostatnio za wymiane czesci w samochodzie zaplacil prawie 2 tysiaki i wolal ode mnie ale mu powiedzialam ze po moim trupie i nie dalam oczywiscie ani grosza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wlasnie tak mu powiem ze skoro ma kase na balety to i na jedzenie tez powienien miec ale pewnie on powie ze jesli chodzi o paliwo to on Nikusia wozi a tak to bym na nogach musiala chodzic lub autobusem jechac a to na drugi koniec miasta
    To daj mu na paliwo tylko jak Was wozi i to tyle ile spali. Sylwia nie obraź się na mnie ale dla mnie to jest pasożyt bo nie dość że swoje pieniądze przebaluje to jeszcze te przeznaczone dla Nikusia. Ja bym mu normalnie złamanego grosza nie dała i bym sama chodziła po zakupy a do lekarza autobusami, już się skończy niedługo sezon zachorowań.

ataga4, Sisilla, DeLaCruz lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka u was dzis pogoda- u mnie ochydnie-pada snieg z deszczem a mialam nadzieje ze pojde z Nikusiem do kosciola razem a samej nie chce mi sie nosa z domu wyciagac. Dzis ma urodziny meza bratowa wiec trzeba cos jej kupic ale ja chyba nie pojde- nie mam ochoty za ta maz z mila checia sam pojdzie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, Sylwia, jakby mój tak robił to powiedziałabym, że mam kasę na opłaty i na dziecko, a on niech sobie sam zarobi. Kurde, a nie myśli, żeby coś dorobić u kogoś? Dla mnie facet bez ambicji to nie facet. Zawsze to mówiłam. Mój kurde inżynier po studiach z uprawnieniami wszelkiego rodzaju robi zajebiste projekty na których fajnie zarabia, ale jak mu się trafi i ma czas, że można komuś coś zainstalować i stówkę zarobić, to nie wybrzydza, bo zawsze na coś będzie dodatkowo.

Anoolka, ao12., Sisilla lubią tę wiadomość

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
‹‹ 1371 1372 1373 1374 1375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ