Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
DeLaCruz wrote:A my od wczoraj samodzielnie siedzimy może uda mi się dzisiaj zrobić fotę to wrzucę
Mi też lekarka powiedziała jak zobaczyła jak Julka się garnie do siedzenia żeby jej nie sadzać i stopować ją,bo kręgosłup i żeberka jeszcze są słabe w tym miesiącu.
A mi się wydaje ,że jakby słabe były to by nie garnęła się do siadania i w ciągu dnia siedzi troszkę w krzesełku do karmienia albo na sofie ze mną i uchachana jest
A właśnie sam siada? Czy ty go sadzasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:49
-
Bella_Ona wrote:Witam sie i ja!
Zielono mi a Ty z krakowa jestes? Czy z Wieliczki?
Moj M tez oglada mecz eh zreszta on oglada ciagle mecze.
Franio dzis obudzil sie o 5:30 ale nie moge miec pretensji, bo przesypia w swoim pokoiku od ok 20 do rana bez budzenia sie, zreszta niedlugo potem zasnal i teraz jeszcze spi .
A najlepsze jest to, ze kapie juz Frania w johnsons baby, bo skoro nie ma problemow skornych to nie uzywam juz emolium i ja mam wysypke na calych dloniach! A Franek nic .
Wieliczka Ale kibicuje CRACOVII od jakiś 17 lat
Inne meczyki NP.LIGĘ MISTRZÓW, LIGA ANGIELSKA, HISZPAŃSKA, NIEMIECKA też pooglądam jak ciekawy meczykWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:48
-
mojej koleznak isyn sam sztywno siadal i siedzial jak mial ledwo konczone 5 mcy, a jak mial 6 mcy bez 4 dni to stal na nogach w lozeczku i przy krzesle i nikt go nei stawial, sam stawal z siedzacego tak ze kazde dziecko jest inne, bo moj ma 6 mcy i nie wie co to siedzenie jest
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Mój kocha się w Lewandowskim i ogląda wszystkie z nim mecze
Brawo dla Frania, że już sam ładnie siedzi Lilce jeszcze trochę brakuje poza tym jak już jej się uda to chwieje się do przodu.
Sroka, gratulację dla męża za zdany egzamin!
My też mamy za sobą dobrą noc. Lila poszła spać o 22:00 i obudziła się dopiero o 6:30. Tata zajął się córką a ja wstałam z łóżka dopiero po 9. Ach jak ja kocham weekendy!
Byliśmy wczoraj na kontroli bioderek i jest wszystko pięknie, na swoim miejscuSroka, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Sroka wrote:Adama mój mąż zdał! Teraz jest nadsztygarem. Ale nerwów mi napisu bo wybrał się na egzamin bez dokumentów i bez dowodu nie chcieli go wpuścić. Aaah cały on!
-
Kurczę, widzę, że jako tako dziś pospałyście, ja oprócz pięciu pobudek w nocy to wstałam 5:58, bo tak moja kochana , uśmiechnięta od ucha do ucha Zosieńka się przebudziła. Na szczęście weekend i, paradise witaj w klubie, mój M dobrodusznie zajął się swoją córcią a ja pospałam jeszcze godzinkę. Dzień piękny, aż chce się żyć!
Moja Zosia rwie się okropnie do siadania i ja jej nie stopuję, mimo, że moja lekarka jak zwykle w panice i broń Boże nie pozwalać jej siedzieć, hmmm tylko jak to wytłumaczyć dziecku, które za byle co się podciąga do siadania, związać ręce i zakneblować ehh życie.
Sroka, gratulacje dla męża i owocnych zakupów w Smyku, pochwał się potem, co kupiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 13:36
Sroka lubi tę wiadomość
-
Tak, podaję jabłko ze sklepu - myje po obraniu, jesne jak się zetrze to sama woda, inne papka.
Podgrzewacz mam babyono ale służyła bardziej jako szumiący usypiacz, czasem mleko czy picie zarzuce do pogrzania. Głupi jest bo nie można temp ustawić odpowiednio, najlepszy chyba byłby taki żeby pisało np 38 i jest 38.
Kabaka gratulację, ze taka fajna działka Wam się trafiła z taką fajną okolią, my mamy działkę przy lesie-park krajobrazowy i też jest uroczo wyjrzeć przez otwór - bo jesteśmy na etapie wstawiania okien.
Wow Sylwia ale Cię odpicowały, nie pogniewałabym się jakbym tak codziennie rano się obudziła i mnie tak robili - ach jakie by zaraz dni były piękneKakabaka lubi tę wiadomość
-
Dawno nic nie pisałam ale wszystko czytałam, u nas z siadaniem jeszcze słabiutko, na kolanach go już sadzam i w krzesełku do karmienia ale na pół leżaco. Antoś dużo mówi i chętnie je nowości. Noce są w miare boo pobudki przeważnie 2, pierwsza 3-4, i potem 6-7 czasem już wstajemy a czaem jeszcze z godzinke śpimy. Ząbków nie widać.
DLa wszystkich chorowitków dużo zdrowia. My już ponad 2 tyg katarDeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Spędziłam na zakupach ponad 4h. Potem do mamy i jestem tu dalej. Mała zasneła o 17 i śpi do tej pory. Jak się obudzi to zbieramy się do domu bo to jakieś 30min jazdy. Boje się że ona śpi już tak na noc i budzi się koło 22 na karmienie a nie chce jej tak na siłe wzbudzać.
Dziewczyny ile ja rzeczy dla Młodej kupiłam. Same cuda. Wrzucę później na bloga to obejrzycie. W H&M same cuda
a w smyku wyczaiłam krzesełko., spacerówkę i kilka zabawek ale to wszystko zamówię przez neta bo o wiele taniej jest.sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:sroka mowisz ze taniej przez neta? mi sie zawsze wydawalo ze drozej bo trzeba doliczyc koszt przesylki ale zdecydowanie wygodniej bo nie trzeba sie nigdzie ruszac z domu
no to czekam na fociaki
Krzesełko to samo w smyku 400zl. A na necie znalazłam za ok. 300 -
Sroka gratulacje dla męża
DeLaCruz super że maluszek już sobie siedzi
Sroka pokaż ciuszki ja też uwielbiam H&m tez dzisiaj nakupiłam małej rzeczy
Odnośnie spania my mamy jedną pobudką nocną, ale Karolcia pije 5 minut więc potem ją odkładam i śpimy dalej. Poranna pobudka ok 6:30 - 7:30
Odnośnie siadania, Karolcia też się garnie do siadania a ja jej nie bronie
Najgorzej z jedzeniem, póki co daje sobie spokój z rozszerzaniem diety, bo niestety co zje to od razu zwraca. Masakra jakaś. -
Scęście wrote:na stronie 5-10-15 sa duze promocje teraz, po 60% nawet.. tylko rozmiary nie wszytkiejuz sa...
zamiast spac to glupia buszuje po necie - znowu mnie maz udusi ze cos kupilam malemu bo komoda sie nie domyka no ale
to
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/komplet-niemowlecy-5p2729?c=760
to
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/pajac-5r2734?c=4211
i to
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/skarpety-5v2720?c=10
dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 00:14