Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim w ten cudowny poranek Pierwszego Dnia Wiosny
Jestem przepełniona radością i miłością do świata i ludzi
Jest Bosko
Wczoraj kupiliśmy działkę Przepiękna
Pod lasem, blisko jeziora, wspaniała!
Na wiosnę przyszłego roku chcemy zacząć budowę
Dzisiaj po basenie jedziemy na NASZĄ działkę ponapawać się widokiemScęście, Anoolka, tofirus, Sroka, MOI, Kasiula09, DeLaCruz, Zielono mi:-))))), pestka lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:To jak cos siadzie np na płuca to można w domu leczyć? To może w razie jak by mu się pogorszyło w weekend to zamiast do szpitala jedź z nim na dyżur pediatryczny. Ja sama za chiny nie chciałabym do szpitala
u mnei dyzur pediatryczny jest wlasnie w szpitalu w weekendy i po 20 wieczorami.. -
Sroka wrote:A możesz może zrobić mi zdjęcie tego zakraplacza? Jestem ciekawa.
Kurde dziewczyny załamka! Mała od 2 dni ma na policzku taką czerwoną plamę - placek i do okoła kilka krostek. I dzisiaj się tak temu przyglądam czy to czasem nie taka zmiana łuszczycowa jak ja mam na rękach i nie wiem . Już się nakręcam że może mieć to po mnie ;(((((( A właśnie, bo czy po marchewce moze mieć uczulenie? TZn czy może taka plama wyjść na policzku?! -
Sroka wrote:Też mi się tak wydaję. Teraz jedynym moim zmartwieniem to ta plamka na policzku. Jutro zrobię Wam zdjęcie i pokaże. Jak na razie smaruje to sudocremem. Oby zeszło!!
-
Kakabaka wrote:Dzień dobry wszystkim w ten cudowny poranek Pierwszego Dnia Wiosny
Jestem przepełniona radością i miłością do świata i ludzi
Jest Bosko
Wczoraj kupiliśmy działkę Przepiękna
Pod lasem, blisko jeziora, wspaniała!
Na wiosnę przyszłego roku chcemy zacząć budowę
Dzisiaj po basenie jedziemy na NASZĄ działkę ponapawać się widokiemKakabaka lubi tę wiadomość
-
moj kuba to dobry jest hahaha... okreca sie na brzuch i odwrotnie ale tylko przez lewe ramie.. no i chcialam zeby przez prawe zaczal wiec polozylam poduszke po jego lewej stronie gdy lezal na plecach. chcial sie okrecic a tu kiszka - poduszka.. zaczal tak walic nogami o podloge i sie drzec ze szok! haha, podeszlam, zabralam poduszke, okrecil sie i suszy dziasla
Anoolka, Zielono mi:-))))), ataga4, Kakabaka, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scęście wrote:posmaruj moze linomagiem.... mojemu kubie schodzilo jak mial na policzku suche placki od przebiałczenia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:09
-
U nas super nocka. Agata zasnęła kołódź 19.30 a pobudka na jedzenie była o 1.20 a druga juz 6.40 z konkretnym zamiarem wstania. wyspałam się jak nigdy:)
My dzisiaj jedziemy na dziecięce zakupy bo wczoraj nas odwiedzili znajomi by trzeba było przełożyć. A po zakupach do mojej mamy.
myślę dzisiaj nie dawać słoiczka bo jeszcze kupy nie było od wczoraj. A pićku podałam jej dziś łyżeczką. Kupiłam bobofruta marchew i jabłko i może uda się przemścić.
Adama mój mąż zdał! Teraz jest nadsztygarem. Ale nerwów mi napisu bo wybrał się na egzamin bez dokumentów i bez dowodu nie chcieli go wpuścić. Aaah cały on!ataga4, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:My walczymy z ciemieniucha juz prawie miesiac. W ruch poszla oliwka, olej kokosowy i specjalne smarowidlo Emolium. Po tym ostatnim jeszcze jako tako daje sie cos wyczesac, ale szalu nie ma
Dziewczyny ratujcie, wczoraj piczulam sie strasznie slabo, boli mnie piers, ale nie mam guzkow. Mialam w nocy goraczke 38 stopni i czuje sie jakby mnie przejechal czolg To zapalenie piersi???
Ja w najgorszym momencie zapalenia, czyli mniej więcej 3 dnia miałam 40 stopni i pół czerwonego gorącego cycka. Mleko miało kolor beżowy i Ala nie chciała go pić. Dostałam antybiotyk, po 4 dniach zapalenia nie było, i pokarmu też nie, więc jeśli to zapalenie to przystawiaj jak najczęściej -
DeLaCruz wrote:Powiem;) on jest dla dzieci od 3 miesiąca. Zaskakująco szybko łapią, o co chodzi. Tylko trzeba się liczyć z rozlewaniem wody. Ale my to traktujemy jak świetną zabawę
-
letty wrote:Ja w najgorszym momencie zapalenia, czyli mniej więcej 3 dnia miałam 40 stopni i pół czerwonego gorącego cycka. Mleko miało kolor beżowy i Ala nie chciała go pić. Dostałam antybiotyk, po 4 dniach zapalenia nie było, i pokarmu też nie, więc jeśli to zapalenie to przystawiaj jak najczęściej
Moze tylko przewialo mi tego cycka czy co? Chodzilam na spacery w te wiatrzysko, wiec moze wtedy? -
A my od wczoraj samodzielnie siedzimy może uda mi się dzisiaj zrobić fotę to wrzucę
Sroka, sylwia1985, paradise, Zielono mi:-))))), Nelly, ao12., Sisilla, Anoolka, Kasiula09, pestka, paaolka lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:A my od wczoraj samodzielnie siedzimy może uda mi się dzisiaj zrobić fotę to wrzucę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:22
-
Dzieńdoberek mamuśki!!!
W ten piękny dzionek, smutki powoli mijają
My nie spimy od 6:30, ale za to teraz spi już od 9.
A ja przez ten przypływ energii to w 1,5godz.posprzątałam już mieszkanko, do obiadku przyszykowałam i teraz kawkę piję .
Wieczorkiem przychodzą znajomi na meczyk Derby Krakowa, a ja wielka fanka piłki nożnej:-) To może troszkę się rozerwę.
Sroka gratulacje dla mężusia
Miłego dzionka kochane!!!Sroka lubi tę wiadomość