Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MOI wrote:Anoolka wlasnie tez pomyslalam, zebys podawala troche wody. A jesli Filipek nie zechce, to moze sprobuj rozcienczac papki woda?
A propos gotowania obiadkow to zastanawiam sie czy mozna dziecku przygotowac jedzonko na 2 dni, czy musi byc zawsze swieze?
Zastabawiam sie tez jak podgrzewacie papki? Czy garnek z woda nie jest upierdliwy, czy lepiej sprawilby sie podgrzewacz do butelek, a jesli tak, to czy jakus konkretny polecacie?
Bardzo dziękuję za wszystkie ciemieniuchowe rady! Dam znac jak dziadostwo odejdzie
Scęście noś Kubę jak Anoolka napisała i daj znac po lekarzu, trzymamy kciuki, żeby nic się nie przypałętało! :*
-
Anoolka wrote:Daje wodę z sokiem jabłkowym i też nic
Teraz ją karmiłam marchewką z ziemniakiem i dolałam wody na koniec, wymieszałam. To jak była sama papka okej, a jak poczuła wodę to się krzywiła.
mam nadzieję, ze przyjdzie taki czas że zacznie pić choćby z niekapka
Bella_Ona lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:Tofirus a coś oprócz cięlęcinki jeszcze porcjujesz? I gdzie to "dobrą" cielęcinke kupić...bo w supermarkecie to nie wiem...
Oprócz cielęciny mam jeszcze królika. Załatwiła nam teściowa takie ekozwierzątka. A teraz sama kupiła sobie dwa małe króliki i je hoduje dla Małgosia.MOI lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Pestka a masz juz podgrzwacz? Jakiej firmy? Moja siostra ma Aventa, ale drogie to dziadostwo. Wolalabym cos tanszego.
Wiesz to podgrzewacz, więc według mnie nie musi być jakas super firmaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:12
-
MOI wrote:Pestka a masz juz podgrzwacz? Jakiej firmy? Moja siostra ma Aventa, ale drogie to dziadostwo. Wolalabym cos tanszego.
http://allegro.pl/podgrzewacz-do-butelek-mleka-babyono-uniwersalny-i5072806182.html
i 50 złWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:12
-
Dobra dziołchy ja kończe pakowanie i po 14 M ma być w domu i ruszamy do Radomia Franuliński zabawia się na macie, musze korzystać póki ma dobry humor
nie wiem czy tam znajdę chwilę, żeby zajrzeć, więc miłego kochane, słonecznego, zdrowia dla maluszków, dużo snu i usmiechów :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:14
tofirus, ao12., Sisilla, MOI, Anoolka, Zielono mi:-))))), Kakabaka lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:A propos gotowania obiadkow to zastanawiam sie czy mozna dziecku przygotowac jedzonko na 2 dni, czy musi byc zawsze swieze?
Zastabawiam sie tez jak podgrzewacie papki? Czy garnek z woda nie jest upierdliwy, czy lepiej sprawilby sie podgrzewacz do butelek, a jesli tak, to czy jakus konkretny polecacie?
Moi, ja zawsze robię na dwa dni. Wkładam w słoiku do lodówki i potem podgrzewam. Nigdy jeszcze nie zaszkodziło.
A podgrzewam w podgrzewaczu. Mam taki niedrogi, ale się sprawdza http://www.smyk.com/abakusbaby-podgrzewacz-i-sterylizator-5w1,p1081992268,swiat-niemowlaka-p -
my wlasnie wrocilismy ze spacerku- i wkurzylam sie okropnie bo chcialam sobie zrobic spaghetti i patrze nie ma makaronu a przed wczoraj dopiero kupilam potem patrze a tam polowa bulki tartej a pamietam ze jej nie rozpakowywalam no i zagladam do lodowki a tam cala jedna polka zawalona tesciowki rzeczami no kurwa szlag mnie zaraz trafi - czy ona nie moze o cos poprosic tylko mi podkradac !!!! mam dosc chce drzwi ale mam nadzieje ze mi maz zamontuje bo 27 marca jedzie na 3 tygodnie do senatorium juz sie doczekac nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 14:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:my wlasnie wrocilismy ze spacerku- i wkurzylam sie okropnie bo chcialam sobie zrobic spaghetti i patrze nie ma makaronu a przed wczoraj dopiero kupilam potem patrze a tam polowa bulki tartej a pamietam ze jej nie rozpakowywalam no i zagladam do lodowki a tam cala jedna polka zawalona tesciowki rzeczami no kurwa szlag mnie zaraz trafi - czy ona nie moze o cos poprosic tylko mi podkradac !!!! mam dosc chce drzwi ale mam nadzieje ze mi maz zamontuje bo 27 marca jedzie na 3 tygodnie do senatorium juz sie doczekac nie moge
ao12., ataga4 lubią tę wiadomość