Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
tofirus wrote:Boże, Sylwia, jakby mój tak robił to powiedziałabym, że mam kasę na opłaty i na dziecko, a on niech sobie sam zarobi. Kurde, a nie myśli, żeby coś dorobić u kogoś? Dla mnie facet bez ambicji to nie facet. Zawsze to mówiłam. Mój kurde inżynier po studiach z uprawnieniami wszelkiego rodzaju robi zajebiste projekty na których fajnie zarabia, ale jak mu się trafi i ma czas, że można komuś coś zainstalować i stówkę zarobić, to nie wybrzydza, bo zawsze na coś będzie dodatkowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 12:46
-
nam tez dzis stuknęlo 5 miesiecy
Sylwia nie rozumiem Twojego meza prawie 40 lat na karku a on sobie tak baluje prawie do rana nic go nie obchodzi rodzina tylko woli czas spedzac z kolegami i do tego ma tupet chodzic na basen, spa, narty, na balety i jakos kase ma a jak trzeba na paliwo to juz nie ma dziwne troche. A on kolegow to ma zonatych czy kawalerów?ao12., Anoolka, Sisilla, Kakabaka, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:nam tez dzis stuknęlo 5 miesiecy
Sylwia nie rozumiem Twojego meza prawie 40 lat na karku a on sobie tak baluje prawie do rana nic go nie obchodzi rodzina tylko woli czas spedzac z kolegami i do tego ma tupet chodzic na basen, spa, narty, na balety i jakos kase ma a jak trzeba na paliwo to juz nie ma dziwne troche. A on kolegow to ma zonatych czy kawalerów? -
sylwia1985 wrote:no niestety tych dwoch z ktorymi sie spotyka to kawalerowie i maz mowi ze oni to fajnie maja nie musze sie nikomu tlumaczyc. Zreszta chrzestna mojego meza to byla stara panna a chrzestny stary kawaler - oboje zmarli w tamtym roku i mowilam do mojego G ze moze cos to oznacza ze moze i on bedzie starym kawalerem kiedys tak mu mowilam
teraz to mnie rozwaliłaś ze tak mówi to po co on sie zenil, masakra z tym Twoim mezem naprawde Ci wspolczuje i podziwiam ze z nim wytrzymujesz -
ataga4 wrote:Byliśmy wczoraj z Kajtkiem na wsi u wujostwa, no i ciocia pytała czy Kajtek jest tylko na piersi, jak śpi itp. Wiec powiedziałam że źle śpi w nocy, budzi się często itd i co usłyszałam....? Że może jakbym przeszła na NORMALNE MLEKO to by dłużej spał... No comment... Bo mleko z piersi, tak naturalne że bardziej się nie da, nie jest normalne...
tiaa, ja ciagle slucham od mojej mamy ze lepiej jak bym przeszla na mm to bym wiedziala ile zjada, moglabym wszystko jesc (a jem prawie wszystko) i co najlepsze jak mnie boli glowa to bym mogla brac silniejsze tabletki i bym sie tak nie meczyla -
sylwia1985 wrote:HA namowilas mnie - kupilam 3 rzeczy - fakt malo rozmiarow no ale wzielam komplet roz 74 i pajaca roz 86 i skarpetki 10-14cm - przydadza sie i za wszystko zaplacilam 60 zl bo w weekendy maja przesylke za darmo
zamiast spac to glupia buszuje po necie - znowu mnie maz udusi ze cos kupilam malemu bo komoda sie nie domyka no ale
to
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/komplet-niemowlecy-5p2729?c=760
to
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/pajac-5r2734?c=4211
i to
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/skarpety-5v2720?c=10
dobrej nocki -
Sroka wrote:O super dzięki za poradę. Będę pamiętać o tym lnie.
Dziękujemy za życzenia!
Jak mogę wrzucić zdjęcie na forum? -
nick nieaktualnyataga4 wrote:Byliśmy wczoraj z Kajtkiem na wsi u wujostwa, no i ciocia pytała czy Kajtek jest tylko na piersi, jak śpi itp. Wiec powiedziałam że źle śpi w nocy, budzi się często itd i co usłyszałam....? Że może jakbym przeszła na NORMALNE MLEKO to by dłużej spał... No comment... Bo mleko z piersi, tak naturalne że bardziej się nie da, nie jest normalne...
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:tiaa, ja ciagle slucham od mojej mamy ze lepiej jak bym przeszla na mm to bym wiedziala ile zjada, moglabym wszystko jesc (a jem prawie wszystko) i co najlepsze jak mnie boli glowa to bym mogla brac silniejsze tabletki i bym sie tak nie meczyla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:48
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Sylwia a ja dalej twierdzę że Twój mąż chodzi na seksy. Może niekochanka , skoro ma kumpli kawalerów, ale skoro mówisz, że u was seksu praktycznie brak po porodzie to niestety z przykrością stwierdzam, że wątpię by Twój mąż sam sobie z tym dawał rade. Nie obraz się ale wkurza mnie on przeokrutnie. Zainstaluj mu bezpieczna rodzina w telefonie i będziesz wiedziała gdzie jest po nocach niech teściową będzie Ci raz przy małym jak max ppójdzie na bilety i jedz go szukaj.
ao12., Anoolka, Sroka, ataga4, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
powiem wam ze dzisiaj to jestem taka zadowolona ze szok Kuba dzis tak dlugo zajmuje sie soba sam, w lozeczku lezal ze 20 min, na macie ze 40... potem znow ok 25 min na macie i grzecznie sie bawil..... a ja chdoze i sprzatam, gotuje obiad, zasiadam do komputera, nie czuje sie w ogole zmeczona opieka nad dzieckiem. jak przechdoze obok niego to patrzy i sie usmiecha do mnie a kiedys to tylk ozniknelam mu z oczu to wrzask,a jak nie wrzask to byl zaraz po tym jak na chwile mu przemknelam przed oczami.. nie tak jak co dzien ze plakac mi sie chce bo nei mgoe w spokoju przyrzadzic sniadania, zjesc go, popisac z wami, posprzatac ;] michal lezal na kanapie i ogladal filmy czy ta, szperal sobie w telefonie, a Kubus sam sie bawil jedynie marudzi jak juz zaczyna byc spiacy to wtedy na rekach go dobijamy zabawa ze tak to nazwe i usypiamy jest dzis taki boski ze nie wytrzymam z dumy hehe az podchdoze sama do neigo i ciagle mu przeszkadzam, cmokam, podnsoze, nosze 5 min, wycaluje i znow odkladam i on dalej zadowolony sie bawi ;] a jak jedlismy obiad to kaurat zaczal marudzic i wzielam go na kolanka to tak patrzyl jak nabieram ejdzenie na widelec i do buzi biore ze szok, dalam mu ziemiaczki z obiadu to jadl ze ho ho no kocham go tak ze nie mozna tego opisac i w ogole robi sie juz taki dorosly, jak lezelismy we 3 a on w srodku to tak sie odwraca w nasza strone, patrzy na ansze twarze, raczkami do nich dotyka i taki zahipnotyzowany.. a jak go caluje po dlonaich to lezy jakby w raju byl
Anoolka, ao12., Sisilla, renatkach, Nelly, Kakabaka, DeLaCruz, MOI, pestka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:moj jest po filozofii i jak narazie to wysyla cv na pracuj.pl
Sorry, ale jak przez 4 miesiące wysyła tylko cv przez pracuj.pl, to się nie dziwię, że jeszcze nie pracuje. Ciekawe co będzie jak się pieniążki w skarpecie mu skończą.DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny